Gość: Waldek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:24 Uwaga na taksówki Chrysler w Gliwicach i Zabrzu bo to podobno mafijna pralnia brudnych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: Uwaga na taksówki Chrysler ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 20:06 Inter TAXI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr kozieło Re: Uwaga na taksówki Chrysler ! IP: *.debacom.pl 24.11.06, 22:50 jo taki mom tylko srebny metalik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piont du gard Re: Uwaga na taksówki Chrysler ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 14:47 i tez jestes "zlotowa" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stig Re: Uwaga na taksówki Chrysler ! IP: *.stk.vectranet.pl 08.12.06, 19:49 Najniesolidniejsza i najbardziej kretyńska firma pod szyldem INTER TAXI.Powinna ich reklama jak takowa będzie brzmieć: CHCESZ SPÓŹNIĆ SIĘ NA POCIĄG LUB ZAWALIĆ COŚ WAŻNEGO ZAMÓW INTER TAXI.Taksówkarze nie znają miasta wogóle to katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snake Re: Uwaga na taksówki Chrysler ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 11:49 Waldek, a ty masz pewnie taksówkę poloneza co? Jak masz jakieś dowody to pisz policja/prokuratura, a nie pieprz "podobno", bo podobno to ziemia jest płaska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donald Re: Uwaga na taksówki Chrysler ! IP: *.stk.vectranet.pl 02.12.06, 15:47 co racja to racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysy Re: Uwaga na taksówki Chrysler ! IP: *.debacom.pl 08.12.06, 22:56 jechałem takim na Andrzejki. Do "Kwadratu" trafił Odpowiedz Link Zgłoś
sojomail Re: Uwaga na taksówki Chrysler ! 09.12.06, 00:13 Waldek napisał(a): > Uwaga na taksówki Chrysler w Gliwicach i Zabrzu bo to podobno mafijna pralnia > brudnych pieniędzy. LOL, pewnie jezdzisz 20 letnim mesiem albo polonezem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrzanin Re: Uwaga na taksówki Chrysler ! IP: *.stk.vectranet.pl 25.12.06, 23:30 Dziś zamówiłem inter taxi i nie przyjechała.Radio przyjechało w krótkim okresie czasu.Myślałem że parę osób na tym forum nie ma do końca racji,ale na własnej skórze przekonałem się że to FIRMA KOGUCIK. Wyjątkowo niesolidna,niesłowna olewająca klienta.Stig miał rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Uwaga na taksówki Chrysler ! IP: *.stk.vectranet.pl 26.12.06, 01:27 Ja p!@#$%^e ale to chyba jakieś jaja z tą firmą.Tak być nie może dalej. ZAMKNIJCIE JĄ PÓKI JESZCZE MACIE TWARZ. Staczacie się coraz bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Uwaga na taksówki Chrysler ! IP: *.debacom.pl 26.12.06, 09:12 to na pewno wkrótce przejmą linie autobusowe które teraz obsługuje AMPEX. Albo to oni są firmą AMPEX ? Odpowiedz Link Zgłoś