Dodaj do ulubionych

Uwaga na taksówki Chrysler !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:24
Uwaga na taksówki Chrysler w Gliwicach i Zabrzu bo to podobno mafijna pralnia
brudnych pieniędzy.
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: Uwaga na taksówki Chrysler ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 20:06
      Inter TAXI
      • Gość: dr kozieło Re: Uwaga na taksówki Chrysler ! IP: *.debacom.pl 24.11.06, 22:50
        jo taki mom tylko srebny metalik
        • Gość: piont du gard Re: Uwaga na taksówki Chrysler ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 14:47
          i tez jestes "zlotowa" ?
      • Gość: stig Re: Uwaga na taksówki Chrysler ! IP: *.stk.vectranet.pl 08.12.06, 19:49
        Najniesolidniejsza i najbardziej kretyńska firma pod szyldem INTER TAXI.Powinna
        ich reklama jak takowa będzie brzmieć: CHCESZ SPÓŹNIĆ SIĘ NA POCIĄG LUB ZAWALIĆ
        COŚ WAŻNEGO ZAMÓW INTER TAXI.Taksówkarze nie znają miasta wogóle to katastrofa.
    • Gość: snake Re: Uwaga na taksówki Chrysler ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 11:49
      Waldek, a ty masz pewnie taksówkę poloneza co?
      Jak masz jakieś dowody to pisz policja/prokuratura, a nie pieprz "podobno", bo podobno to ziemia jest płaska.
    • Gość: donald Re: Uwaga na taksówki Chrysler ! IP: *.stk.vectranet.pl 02.12.06, 15:47
      co racja to racja
    • Gość: lysy Re: Uwaga na taksówki Chrysler ! IP: *.debacom.pl 08.12.06, 22:56
      jechałem takim na Andrzejki. Do "Kwadratu" trafił
    • sojomail Re: Uwaga na taksówki Chrysler ! 09.12.06, 00:13
      Waldek napisał(a):

> Uwaga na taksówki Chrysler w Gliwicach i Zabrzu bo to podobno mafijna pralnia
      > brudnych pieniędzy.

LOL, pewnie jezdzisz 20 letnim mesiem albo polonezem ?
      • Gość: zabrzanin Re: Uwaga na taksówki Chrysler ! IP: *.stk.vectranet.pl 25.12.06, 23:30
        Dziś zamówiłem inter taxi i nie przyjechała.Radio przyjechało w krótkim okresie
        czasu.Myślałem że parę osób na tym forum nie ma do końca racji,ale na własnej
        skórze przekonałem się że to FIRMA KOGUCIK. Wyjątkowo niesolidna,niesłowna
        olewająca klienta.Stig miał rację.
      • Gość: xxl Re: Uwaga na taksówki Chrysler ! IP: *.stk.vectranet.pl 26.12.06, 01:27
        Ja p!@#$%^e ale to chyba jakieś jaja z tą firmą.Tak być nie może dalej.
        ZAMKNIJCIE JĄ PÓKI JESZCZE MACIE TWARZ. Staczacie się coraz bardziej.
    • Gość: max Re: Uwaga na taksówki Chrysler ! IP: *.debacom.pl 26.12.06, 09:12
      to na pewno wkrótce przejmą linie autobusowe które teraz obsługuje AMPEX. Albo
      to oni są firmą AMPEX ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka