IP: 217.153.180.* 17.12.06, 13:46
Czy ktoś się wybiera na Sylwestra do Multikina? Jaki tam jest przedział
wiekowy? Czy warto?
Obserwuj wątek
    • Gość: monia Re: Multikino IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 07:00
      Witam. Dwa lata temu spędziłam noc sylwestrową w Multikinie i zdecydowanie
      odradzam - chyba, że ktoś lubi siedzieć na drewnianych ławeczkach bez oparcia
      (kiedyś trzeba odpocząć), bez jakiegokolwiek stolika, śliski kafelkowy parkiet,
      szampana w plastikowym kubeczku (w ilości minimalnej), godzinny postój w
      kolejce po jedzonko w postaci łyżki kaszy gryczanej i minimalnego kawałka
      mięsa - oczywiście zimne i podane na tekturce. Uważam, że film można śmiało
      oglądnąć taniej i innym razem. Nigdy więcej nie zdecydowałabym się na Sylwestra
      w Multikinie - nawet za darmo. Pozdrawiam.
      • edyta_q Re: Multikino 18.12.06, 10:00
        Popieram wypowiedz koleżanki(moniki)też byłam dwa lata temu na Sylwestra w
        Multikinie-KICHA TOTALNA!!!!!Jeden film stary,drugi nowy-jedzenie do bani w
        minimalnym wydaniu NO I ZIMNE,zabawa w karaoke poprostu poraszka no i właśnie
        brak miejsca do siedzenia-SYLWESTER NA STOJĄCO:)NIGDY WIĘCEJ!!!To był najgorszy
        Sylwester w moim życiu.NIEPOLECAM!!!!
        • Gość: ktos Re: Multikino IP: *.zabrze.net.pl 22.12.06, 23:08
          miłe panie skoro jesteście takie tempe dzidy za przeproszeniem, że nie
          weszłyście na salę gdzie nie grali filmu, to same jesteście sobie winne. Ja
          byłem i tweirdzę że było super, a skoro ktoś idzie na sylwka siedzieć i
          wdupczać aż się uszy trzęsą to sorry, iddzcie do domu starców tam jest spokój.
          wyluzowany
          • Gość: Mafiozi Re: Multikino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 23:31
            W Multikinie jest daremnie lub super w zależności czego kto oczekuje oraz ile
            wypije. Ja biorę kumpli, 3x0,7 idę w tym roku się tam pobawić i nie zamierzam
            kupować na miejscu żadnej starej pięć razy odgrzewanej zakąski. Będzie super !!!
          • Gość: sasanka Re: Multikino IP: *.jota.za.digi.pl 23.12.06, 00:01
            no własnie dlatego nie polecam.
            towarzystwo - buraczane..
            w stylu jak zaprezentował to kolega od 3x0,7
    • Gość: Gość Re: Multikino IP: *.zabrze.net.pl 25.12.06, 11:00
      SUper zabawa ale bez alkoholu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka