Gość: 16w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 20:03 Jest zapewne link do sprawdzenia prędkości neostrady. Kto zna to jest proszony o jego wpisanie. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: UNDERTAKER Re: Prędkość neostrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 10:20 twojeip.wp.pl/?ticaid=1300b Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 16w Re: Prędkość neostrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 11:25 Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rach debacom mi może naskoczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 12:26 no i moja prędkość to 599kb/s. Debacom mi moze naskoczyc, a już niedługo w obecnej cenie będę miał prędkość 1 MB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: debacom mi może naskoczyć IP: *.ynfonatic.de 08.01.07, 13:55 zastanow sie co piszesz pajacu, bo wyszedl z tego belkot naprutego gimnazjalisty Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-walker Re: debacom mi może naskoczyć 09.01.07, 03:04 no i czemu od razu go obrazasz? czy juz nie isteniej pojecie kultury osobistej i kultury dyskusji? Po co w takim razie cale to forum, zeby sie nawzajem obrazac, kpic i drwic? ŻENADA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
de-bill Re: debacom mi może naskoczyć 09.01.07, 15:54 Brawo, johnny-walker! Wchodząc do forum zawsze mam wrażenie, ze za chwilę wdepnę w gó... de Bill Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haker Re: debacom mi może naskoczyć IP: *.zabrze.net.pl 08.01.07, 14:36 co z tego jak ograniczenia bedziesz mial dalej takie jak w opcji 512, najsmieszniejsze jest wlasnie to ze ograniczenia zostaja i np jak ktos mial 128 i 7 gb ograniczenie to teraz z 1mb to se ograniczenie w 2 dni zalatwi hehe. a debacom tez ma ograniczenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rach Re: debacom mi może naskoczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 18:46 nie interesują mnie ograniczenia ponieważ jeszcze nigdy nie przekroczyłem 300 MG. Jednym słowem nie jestem złodziejem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant Re: debacom mi może naskoczyć IP: *.zabrze.net.pl 08.01.07, 19:10 ty nie barazaj!! bo cie do wiezeinia wsadze!! nie trzeba byc zlodziejem wystarczy codziennie pare filmow przejzec na youtube czy googlach albo muzyki sluchac przez internetowe radio!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: debacom mi może naskoczyć IP: *.zabrze.net.pl 08.01.07, 19:11 a swoja droga jak nie przekroczyles 300 mb to wychodzi 10 mb dziennie to taaaak ze netu korzystasz ze szok!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: debacom mi może naskoczyć IP: *.debacom.pl 09.01.07, 13:22 a skąd to dziecię ma wiedzieć ile ściąga skoro nawet nie potrafi sprawdzić z jaką prędkością serfuje po sieci. Swoją drogą w Zabrzu to chyba tylko tpsa debacom i scom w ofercie mają konkretne prędkości, reszta daje neta, jakiego , to już zależy jak Ci sie trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawe Re: debacom mi może naskoczyć IP: *.debacom.pl 09.01.07, 16:06 powiadasz? chyba sie mylisz, w debie juz teraz jest conajmniej 1,5meksa. a Ty narazie czekasz na 1 meksa ;-) i jeszcze limity. hahaha oj dzieci neostrady :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: debacom mi może naskoczyć IP: *.debacom.pl 09.01.07, 21:20 deba jak najbardziej ok :) ale jakie "conajmniej 1.5" ?? w dzień ja zawsze mam około 1 mbit/s :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zippo Re: debacom mi może naskoczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 21:51 Tak jak jestes sam masz 1.5 mb/s jak wllaczy 15 masz pewnie 250 kb/s tak jest w debacomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zippo Re: debacom mi może naskoczyć IP: *.debacom.pl 10.01.07, 00:32 chyba jestes powaznie chory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ser Re: debacom mi może naskoczyć IP: *.jota.za.digi.pl 16.01.07, 17:59 czyli do kitu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyneo Re: debacom mi może naskoczyć IP: *.debacom.pl 16.01.07, 18:59 Dziwna jest ta neostrada. Dzisiaj u kolegi zauważyłem iż ma on opcję TP 640kbit a więc teoretycznie powinien około 80kB/s ściągać z sieci. Tymczasem po wielu testach przepustowość zatrzymała się na barierze 512kbit.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sali Re: Prędkość neostrady IP: *.jota.za.digi.pl 18.01.07, 01:38 cienka ta neo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Prędkość neostrady IP: *.debacom.pl 18.01.07, 12:31 pewnie dlatego tyle ludzi zmienia teraz dostawce z neo na .. alternatywnego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś