Gość: PRZYBYSZ IP: *.Red-83-35-247.dynamicIP.rima-tde.net 27.01.07, 14:50 JAK JEST W MOZARCIE I JAKA TAM JEST OBSLUGA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PRZYBYSZ Re: MOZART IP: *.Red-83-35-247.dynamicIP.rima-tde.net 27.01.07, 15:39 A JAKA CIEKAWA KNAJPKA W ZABRZU? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: MOZART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 15:40 Bohema w teatrze. . . . . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwazny_obserwator Re: MOZART IP: *.stk.vectranet.pl 21.02.07, 19:01 olin-ciag sie gnojku!!!jestes frajerem ktorego nikt nie szanuje...ukrywasz sie pod tandetnymi nickami...kazdemu dalbys du...tylko ze nikt nie chce wziac!!!a co moze ty byles na zapleczu???hahaha...dziewczyny predzej by napewno zwymitowaly niz cie dotknely...a jak tam byles to chyba zeby poprosic o papier do du...bo ci pocieklo!!!ciag sie flecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZYBYSZ Re: MOZART IP: *.Red-88-26-54.staticIP.rima-tde.net 04.03.07, 20:10 NAJWIEKSZY BARAN Z TEGO FORUM TO UWAZNY OBSERWATOR.TO JEST AUTENTYCZNY DEKIEL..KTOREGO NAPEWNO WAM WSZYSTKIM SZKODA..POPRAW SIE SYNKU...,BO NIKT CIE NIE BEDZIE LUBIL..FRAJERZE... DOBRE JEST TEZ TO ZE KTOS TAM SIEDZI I CALY CZAS NA BLEDY ORTOGRAFICZNE SPOGLADA,CZYZBY MIAL JUZ PO 80-TCE...JESTESCIE OK... LUBIE SZCZERE WYPOWIEDZI ALE ZARAZ TE OBRAZY?UWAZNY OBSERWATOR JESTES ZALOSNY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bi Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 15:59 Jak sie bedziesz tak denerwowal to na pewno 80-tki nie dozyjesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: MOZART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 15:40 Bohema w tetarze.. chyba najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuna Re: MOZART IP: *.bmj.net.pl 27.01.07, 20:23 fajne laseczki warto odwiedzic polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 10:08 Jest tam jeszcze ruletka czynna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: MOZART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:16 a w ktorej knajpie tak nie wygladaja?ludzie chodzi o to zeby przyciagnac klientow a mozart osobiscie uwazam ze jest swietnym lokalem i nie wazne jak one wygladaja wazne ze sa sympatyczne i dbaja o klientow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Napalony Re: MOZART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 23:15 Są ładne młodziutkie kelnerki - świeże mięsko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabrina Re: MOZART IP: 213.216.78.* 05.02.07, 21:04 młode są mięsko może trochę nie świerze ale w stosunku do klientów są super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a,m melina IP: *.proxy.aol.com 06.02.07, 12:24 To, melina dla zuli.A panienki za barem, to wiesniary wystrojone jak na dozynki,ale tym ktorzy tam chodza i sie podoba-wiadomo, o co chodzi.Lokal wyglada jak z poczatku lat 90-siatych muzyka -przeboje ,dyskopolowcy czuja sie tam swietnie - bo to wlasnie takie klimaty.Bylem tam pod koniec stycznia, bo chcialem sie na wlasnej skurze przekonac.Juz, pierwsze wrazenie-te z ulicy wywolalo u mnie mdlosci.No, ale coz, wszedlem, usiadlem przy barze,zamowilem piwo i przysluchiwalem sie tym "super" panienka za baru ,jak to sobie opowiadaja ,o zajsciu w ciaze i z kim i dlaczego ,no i zeby nie usowac itd.Trzecia -taka chuda ,czarna ,stala sobie tam z noskiem na wysokosci czola i bujala gdzies w oblokach.Za chwile przyszlo pieciu miesniakow (po rozmowach stwierdzilem,ze pewno znajomi tych panienek).Jeden z nich spytal mnie, czy moglbym sie posunac(nie pozostawiajac mi alternatywy wyboru),co poslusznie zrobilem,biorac pod uwage to, ze moje ramiona nie maja objetosci ud.Nie pozostawilem sobie czasu na degustacje.Moja cala uwaga koncentrowala sie na tym- jak szybko i bezpiecznie opuscic lokal .Wzialem wiec dwa duze lyki i pozostawiajac pol piwa wyszedlem. Bardzo mily lokal-szczerze proponuje! Odpowiedz Link Zgłoś
ja9632 Re: melina 06.02.07, 13:45 Moim zdaniem pub Mozart jest bardzo przyjemnym lokalam ponieważ pracuje tam rewelacyjna obsługa.Jeśli komuś sie tam nie podoba to po co wogole tam chodzi!aha nie wiedziales chyba jak wyglada melina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a,m Re: melina IP: *.proxy.aol.com 06.02.07, 14:13 Nie chodze tam-chcialem tylko, sam przekonac sie o standarcie tego lokalu,bo ciagle go tu chwala.No ,i wiem dobrze,jak wygladaja meliny!Uwierz mi:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a,m Re: melina IP: *.proxy.aol.com 07.02.07, 00:56 No body perfect-mialo byc skorze,a nie skurze,sorry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gram Re: melina IP: *.zabrze.net.pl 09.03.07, 20:12 mozart to melina z duzym bialym sloniem. tandetna tandeta z blyszczacymi krzeselkami Odpowiedz Link Zgłoś
uwazny_obserwator Re: MOZART 15.02.07, 00:07 obsluga jest srednia,osobiscie wole jak faceci mnie obsluguja...sa bardziej kompetentni ale poza tym panny mozartowskie sa ok.tylko ten lokal...te kible...ta palma...gorzej niz na wsi...szef tej tzw.knajpy chyba zmarl i nie ma sie kto zajac tym katem:)ja sie moge tym zajac:)a tak serio to jestem w miare uwaznym obserwatorem wiec...ludzie!!!zanim zaczniecie czepiac sie lasek z mozarta spojrzcie kto tam chodzi!!!same przyglupy...ci faceci co z daleka widac-leszcze...siedza przy barze i proboja zabajerowac glupimi tekstami...jak te dziewczyny maja byc mile jak juz z rana przyjdzi jeden z drugim swirem i zawracaja im tylki ...zwroccie na to uwage!!!a jak jestescie takimi kozakami to wpadnijcie do mozarta i albo powiedzcie dziewczynom co o nich myslicie albo pomyslcie dlaczego maja takie humory...a one sa naprawde wporzadku...osobiscie je znam...nie sa nie mile...pogadajcie z nimi...usiadzcie przy barze...tam nikt was nie pobije...i pogadajcie...sa madre...to nie wiesniary!!!zanim kogos ocenicie,poznajcie ta osobe...osobiscie daje tym dziewczynom5+:) Odpowiedz Link Zgłoś
gotti7 Re: MOZART 15.02.07, 12:39 masz racje obserwator byłem w tym pubie jest ok dziewczyny też ,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejszy Re: MOZART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 00:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=120&w=57360724 - tutaj sa moje typy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gram Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 08:46 ogolnie wies w srodku miasta Odpowiedz Link Zgłoś
nicciekawego21 Re: MOZART 19.02.07, 08:47 hmm po zastanowieniu sie i kilku krotnym odwiedzeniu tej knajpy moge smialo sie wypowiedziec na temat tego "pabu" a wiec lokal jak to lokal szalu nie robi ale jest gdzie usiasc i milo spedzic czas oczywiscie jesli sie juz z kims przyjdzie bo na obsluge nie ma co liczuc same blondynki och i jedna czarna co ona tam robi nie pasuje do tych tempych blond lasek ktore sa strasznymi materialistkami hmm jedna bez sexu zyc nie moze zaplecze na jej zmianie poznal chyba juz kazdy facet, nie mowiac o nowo przyjentej tam kolejnej z seri blond ta to juz est bes bledna wazelina az mi jaj zal szkoda jej bo chyba nie wie ze jest max pusta na temat tej malej zadziornej i wrednej kluski jaka jest pani "S" nie bede sie wypowiadal szkoda slow i moich nerwow ta laska to juz jest szczyt mozliwosci zal mi jaj rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocny Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 20:12 do nicciekawego21: Zapewne siedziales przy barze i panie nie chcialy z Toba rozmawiac dlatego tak zle sie o nich wypowiadasz. Pewnie niezly z Ciebie brzydal i piekne kobiety nie chca z Toba rozmawiac wiec je obsmarowujesz aninimowo w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 10:54 Te nicciekawego naucz sie najpierw po polsku pisac a potem wypowiadaj sie na temat innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiech na sali Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 12:43 hmm a znam je bardzo dobrze i dla tewgo moge sie wypowiedziec na ten tema hmm a ty jesli nie umiesz znalesc kobiety to szukasz pocieszenia w mozarci spox hehe zal mi cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 10:11 kolejny analfabeta wypowiadajacy sie na temat innych. Zamiast do knajpy lepiej do szkoly by sie poszlo bo jak cie ludzie czytaja to jest smiech na sali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olin Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 17:35 A co nie zaprosila Cie na zaplecze i Ci szkoda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaki Re: MOZART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 22:05 dajcie sobie juz na luz!!!!nie macie co robic?tylko innym dupy obrabiacie na forum!!co was k... to interesuje co one robia?jestescie zalosni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 19:55 czepiaja sie lasek bo one ich nie trawia i nie dziwie im sie bo jak bym mial sluchac tega zalosnego gadania niektorych ludzi tez mial bym dosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: MOZART IP: *.zabrze.net.pl 04.03.07, 13:08 na tym forum kwitnie jedynie obgadywanie ...anonimowo, za plecami, z nazwiskami i pomówieniami. Wiocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodzień Re: MOZART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 21:39 W restauracji MOZART rano wymieniano tą wielką szybę od frontu ! Wie ktoś co się stało ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: MOZART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 18:03 Bili tam parę dni temu Turków którzy w zawszonym Zabrzu prowadzą interes.Dokładnie w m 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 08:05 Jak nie wiesz co sie stalo to nie opowiadaj glupot kozi naplecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: MOZART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 09:20 twoja mama spi z kozami a ty jestes tego owocem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bis Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 09:23 Przyznaj sie lepiej ze szedles ulica spojrzales w szybe i ta nie wytrzymala twojego widoku a teraz opowiadasz bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gram Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 09:49 Widać, ze towarzystwo z Mozarta sie tu wypowiada typowe prostaki i prymitywy. Raz tam bylem i juz wiecej nie pojde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bp Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 15:28 I dobrze kto by ci tam chcial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bp Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 15:31 O przepraszam - Cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: MOZART IP: *.zabrze.net.pl 13.03.07, 20:53 a mnie sie teraz spodobał nastrój tej knajpki,mówisz,że Turki?! będę tam częsciej... Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek37 Re: MOZART 16.03.07, 17:10 po co piszecie glupoty ,normalna knajpa lepiej aby tam powstala apteka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulv Re: MOZART IP: *.lutn.cable.ntl.com 17.03.07, 05:34 O ile mnie pamięć nie myli, apteka już tam kiedyś była... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genek Re: MOZART IP: *.jota.za.digi.pl 20.03.07, 00:57 Gram - brak twojej osoby wyjdzie tej knajpie na plus. Walnięty jesteś i nic ci się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 15:04 Popieram Cie Gram. Bylem tam obsluga tragedia, klientela jeszcze gorsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kc Re: MOZART IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.07, 20:54 Lokal jest ok, gorzej z obsluga takich tandetnych lasek dawno nie widzialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "D" Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 20:53 nio jak przychodza tam tacy tempi ludzie to kolezanki mile nie beda za to im sie nie placi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiliam Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 21:53 A jak z tym zapleczem?? Jest tu moze ktos kto byl tam z ta Pania?? Bo ja bym sie chetnie pobzykal z Nia na tym zapleczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lapsus Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 10:55 gdybym był prostytutką to bym całymi wieczorami przesiadywał w MOZARCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 15:29 To za duzo bys nie zarobil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuna Re: MOZART IP: *.bmj.net.pl 06.04.07, 19:12 ktora to tam jest taka extra laska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: MOZART IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.07, 12:21 Tam nie ma super lasek. Fajne laski sa w Warce:) Odpowiedz Link Zgłoś
uwazny-obserwator Re: MOZART 08.04.07, 19:54 w warce???przeciez te dupy to dziw..z burdeli zrzeszone w jednej knajpie. a mozart???speluna...nie wiem,moze gdyby zmienic tam wystroj?tylko jeden glomb nie potrafi na to wpasc...smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: MOZART IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.07, 12:46 Zeby w Mozarcie bylo super trzeba by najpierw zwolnic cala obsluge, przyjac nowa a potem zabrac sie za wystroj. Odwrotna kolejnosc nic nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Davyd Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 20:04 co do wystroju moze sie zgodze jest staroswiecki ale co do tych pan za barem to nie wszystkie sa do wymiany trzeba czasem posawic sie w ich sytuaci im nie placi sie z to by sluchalu bez sensownego gadania niektorych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 12:50 tam jest wszystko staroswieckie poczawszy od obslugi a konczywszy na wystroju. Tak ze bez pelnej wymiany to bedzie dalej najgorsza speluna w Zabrzu Odpowiedz Link Zgłoś