IP: *.Red-83-35-247.dynamicIP.rima-tde.net 27.01.07, 14:50
JAK JEST W MOZARCIE I JAKA TAM JEST OBSLUGA?
Obserwuj wątek
    • Gość: adam Re: MOZART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 15:23
      speluna
      • Gość: PRZYBYSZ Re: MOZART IP: *.Red-83-35-247.dynamicIP.rima-tde.net 27.01.07, 15:39
        A JAKA CIEKAWA KNAJPKA W ZABRZU?
        • Gość: picipolo Re: MOZART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 15:40
          Bohema w teatrze. . . . . .
          • Gość: uwazny_obserwator Re: MOZART IP: *.stk.vectranet.pl 21.02.07, 19:01
            olin-ciag sie gnojku!!!jestes frajerem ktorego nikt nie szanuje...ukrywasz sie
            pod tandetnymi nickami...kazdemu dalbys du...tylko ze nikt nie chce wziac!!!a co
            moze ty byles na zapleczu???hahaha...dziewczyny predzej by napewno zwymitowaly
            niz cie dotknely...a jak tam byles to chyba zeby poprosic o papier do du...bo ci
            pocieklo!!!ciag sie flecie!!!
      • Gość: PRZYBYSZ Re: MOZART IP: *.Red-88-26-54.staticIP.rima-tde.net 04.03.07, 20:10
        NAJWIEKSZY BARAN Z TEGO FORUM TO UWAZNY OBSERWATOR.TO JEST AUTENTYCZNY
        DEKIEL..KTOREGO NAPEWNO WAM WSZYSTKIM SZKODA..POPRAW SIE SYNKU...,BO NIKT CIE
        NIE BEDZIE LUBIL..FRAJERZE... DOBRE JEST TEZ TO ZE KTOS TAM SIEDZI I CALY
        CZAS NA BLEDY ORTOGRAFICZNE SPOGLADA,CZYZBY MIAL JUZ PO 80-TCE...JESTESCIE
        OK... LUBIE SZCZERE WYPOWIEDZI ALE ZARAZ TE OBRAZY?UWAZNY OBSERWATOR JESTES
        ZALOSNY.
        • Gość: bi Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 15:59
          Jak sie bedziesz tak denerwowal to na pewno 80-tki nie dozyjesz
    • Gość: picipolo Re: MOZART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 15:40
      Bohema w tetarze.. chyba najlepsza
    • Gość: kuna Re: MOZART IP: *.bmj.net.pl 27.01.07, 20:23
      fajne laseczki warto odwiedzic polecam!
      • Gość: kuna Re: MOZART IP: *.bmj.net.pl 27.01.07, 20:26
        oczywiscie mozart
        • Gość: a Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 10:08
          Jest tam jeszcze ruletka czynna?
    • Gość: ninka Re: MOZART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:16
      a w ktorej knajpie tak nie wygladaja?ludzie chodzi o to zeby przyciagnac
      klientow a mozart osobiscie uwazam ze jest swietnym lokalem i nie wazne jak one
      wygladaja wazne ze sa sympatyczne i dbaja o klientow
    • Gość: Napalony Re: MOZART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 23:15
      Są ładne młodziutkie kelnerki - świeże mięsko
      • Gość: sabrina Re: MOZART IP: 213.216.78.* 05.02.07, 21:04
        młode są mięsko może trochę nie świerze ale w stosunku do klientów są super
        • Gość: a,m melina IP: *.proxy.aol.com 06.02.07, 12:24
          To, melina dla zuli.A panienki za barem, to wiesniary wystrojone jak na
          dozynki,ale tym ktorzy tam chodza i sie podoba-wiadomo, o co chodzi.Lokal
          wyglada jak z poczatku lat 90-siatych muzyka -przeboje ,dyskopolowcy czuja sie
          tam swietnie - bo to wlasnie takie klimaty.Bylem tam pod koniec stycznia, bo
          chcialem sie na wlasnej skurze przekonac.Juz, pierwsze wrazenie-te z ulicy
          wywolalo u mnie mdlosci.No, ale coz, wszedlem, usiadlem przy barze,zamowilem
          piwo i przysluchiwalem sie tym "super" panienka za baru ,jak to sobie
          opowiadaja ,o zajsciu w ciaze i z kim i dlaczego ,no i zeby nie usowac
          itd.Trzecia -taka chuda ,czarna ,stala sobie tam z noskiem na wysokosci czola i
          bujala gdzies w oblokach.Za chwile przyszlo pieciu miesniakow (po rozmowach
          stwierdzilem,ze pewno znajomi tych panienek).Jeden z nich spytal mnie, czy
          moglbym sie posunac(nie pozostawiajac mi alternatywy wyboru),co poslusznie
          zrobilem,biorac pod uwage to, ze moje ramiona nie maja objetosci ud.Nie
          pozostawilem sobie czasu na degustacje.Moja cala uwaga koncentrowala sie na tym-
          jak szybko i bezpiecznie opuscic lokal .Wzialem wiec dwa duze lyki i
          pozostawiajac pol piwa wyszedlem.
          Bardzo mily lokal-szczerze proponuje!
          • ja9632 Re: melina 06.02.07, 13:45
            Moim zdaniem pub Mozart jest bardzo przyjemnym lokalam ponieważ pracuje tam
            rewelacyjna obsługa.Jeśli komuś sie tam nie podoba to po co wogole tam
            chodzi!aha nie wiedziales chyba jak wyglada melina!
            • Gość: a,m Re: melina IP: *.proxy.aol.com 06.02.07, 14:13
              Nie chodze tam-chcialem tylko, sam przekonac sie o standarcie tego lokalu,bo
              ciagle go tu chwala.No ,i wiem dobrze,jak wygladaja meliny!Uwierz mi:)
              pozdrawiam

• Gość: a,m Re: melina IP: *.proxy.aol.com 07.02.07, 00:56
                No body perfect-mialo byc skorze,a nie skurze,sorry!
          • Gość: gram Re: melina IP: *.zabrze.net.pl 09.03.07, 20:12
            mozart to melina z duzym bialym sloniem. tandetna tandeta z blyszczacymi krzeselkami
    • uwazny_obserwator Re: MOZART 15.02.07, 00:07
      obsluga jest srednia,osobiscie wole jak faceci mnie obsluguja...sa bardziej
      kompetentni ale poza tym panny mozartowskie sa ok.tylko ten lokal...te
      kible...ta palma...gorzej niz na wsi...szef tej tzw.knajpy chyba zmarl i nie ma
      sie kto zajac tym katem:)ja sie moge tym zajac:)a tak serio to jestem w miare
      uwaznym obserwatorem wiec...ludzie!!!zanim zaczniecie czepiac sie lasek z
      mozarta spojrzcie kto tam chodzi!!!same przyglupy...ci faceci co z daleka
      widac-leszcze...siedza przy barze i proboja zabajerowac glupimi tekstami...jak
      te dziewczyny maja byc mile jak juz z rana przyjdzi jeden z drugim swirem i
      zawracaja im tylki ...zwroccie na to uwage!!!a jak jestescie takimi kozakami to
      wpadnijcie do mozarta i albo powiedzcie dziewczynom co o nich myslicie albo
      pomyslcie dlaczego maja takie humory...a one sa naprawde wporzadku...osobiscie
      je znam...nie sa nie mile...pogadajcie z nimi...usiadzcie przy barze...tam nikt
      was nie pobije...i pogadajcie...sa madre...to nie wiesniary!!!zanim kogos
      ocenicie,poznajcie ta osobe...osobiscie daje tym dziewczynom5+:)
      • gotti7 Re: MOZART 15.02.07, 12:39
        masz racje obserwator byłem w tym pubie jest ok dziewczyny też ,pozdrawiam
    • Gość: tutejszy Re: MOZART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 00:18
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=120&w=57360724 - tutaj sa moje typy.
      pozdrawiam
      • Gość: gram Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 08:46
        ogolnie wies w srodku miasta
        • nicciekawego21 Re: MOZART 19.02.07, 08:47
          hmm po zastanowieniu sie i kilku krotnym odwiedzeniu tej knajpy moge smialo sie
          wypowiedziec na temat tego "pabu" a wiec lokal jak to lokal szalu nie robi ale
          jest gdzie usiasc i milo spedzic czas oczywiscie jesli sie juz z kims przyjdzie
          bo na obsluge nie ma co liczuc same blondynki och i jedna czarna co ona tam robi
          nie pasuje do tych tempych blond lasek ktore sa strasznymi materialistkami hmm
          jedna bez sexu zyc nie moze zaplecze na jej zmianie poznal chyba juz kazdy
          facet, nie mowiac o nowo przyjentej tam kolejnej z seri blond ta to juz est bes
          bledna wazelina az mi jaj zal szkoda jej bo chyba nie wie ze jest max pusta na
          temat tej malej zadziornej i wrednej kluski jaka jest pani "S" nie bede sie
          wypowiadal szkoda slow i moich nerwow ta laska to juz jest szczyt mozliwosci zal
          mi jaj rowniez
          • Gość: pomocny Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 20:12
            do nicciekawego21: Zapewne siedziales przy barze i panie nie chcialy z Toba
            rozmawiac dlatego tak zle sie o nich wypowiadasz. Pewnie niezly z Ciebie
            brzydal i piekne kobiety nie chca z Toba rozmawiac wiec je obsmarowujesz
            aninimowo w internecie
          • Gość: a Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 10:54
            Te nicciekawego naucz sie najpierw po polsku pisac a potem wypowiadaj sie na
            temat innych
            • Gość: smiech na sali Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 12:43
              hmm a znam je bardzo dobrze i dla tewgo moge sie wypowiedziec na ten tema hmm a
              ty jesli nie umiesz znalesc kobiety to szukasz pocieszenia w mozarci spox hehe
              zal mi cie
              • Gość: a Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 10:11
                kolejny analfabeta wypowiadajacy sie na temat innych. Zamiast do knajpy lepiej
                do szkoly by sie poszlo bo jak cie ludzie czytaja to jest smiech na sali!
          • Gość: olin Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 17:35
            A co nie zaprosila Cie na zaplecze i Ci szkoda??
            • Gość: kaki Re: MOZART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 22:05
              dajcie sobie juz na luz!!!!nie macie co robic?tylko innym dupy obrabiacie na
              forum!!co was k... to interesuje co one robia?jestescie zalosni
              • Gość: Dawid Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 19:55
                czepiaja sie lasek bo one ich nie trawia i nie dziwie im sie bo jak bym mial
                sluchac tega zalosnego gadania niektorych ludzi tez mial bym dosc
                • Gość: re Re: MOZART IP: *.zabrze.net.pl 04.03.07, 13:08
                  na tym forum kwitnie jedynie obgadywanie ...anonimowo, za plecami, z nazwiskami i pomówieniami. Wiocha
                  • Gość: przechodzień Re: MOZART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 21:39
                    W restauracji MOZART rano wymieniano tą wielką szybę od frontu !
                    Wie ktoś co się stało ?
                    • Gość: tak Re: MOZART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 18:03
                      Bili tam parę dni temu Turków którzy w zawszonym Zabrzu prowadzą
                      interes.Dokładnie w m 1
                      • Gość: j Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 08:05
                        Jak nie wiesz co sie stalo to nie opowiadaj glupot kozi naplecie.
                        • Gość: tak Re: MOZART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 09:20
                          twoja mama spi z kozami a ty jestes tego owocem
                          • Gość: bis Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 09:23
                            Przyznaj sie lepiej ze szedles ulica spojrzales w szybe i ta nie wytrzymala
                            twojego widoku a teraz opowiadasz bajki.
                            • Gość: gram Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 09:49
                              Widać, ze towarzystwo z Mozarta sie tu wypowiada typowe prostaki i prymitywy.
                              Raz tam bylem i juz wiecej nie pojde.
                              • Gość: bp Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 15:28
                                I dobrze kto by ci tam chcial.
                                • Gość: bp Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 15:31
                                  O przepraszam - Cie
                                  • Gość: asia Re: MOZART IP: *.zabrze.net.pl 13.03.07, 20:53
                                    a mnie sie teraz spodobał nastrój tej knajpki,mówisz,że Turki?! będę tam częsciej...
                                    • ferdek37 Re: MOZART 16.03.07, 17:10
                                      po co piszecie glupoty ,normalna knajpa lepiej aby tam powstala apteka?
                                      • Gość: Ulv Re: MOZART IP: *.lutn.cable.ntl.com 17.03.07, 05:34
                                        O ile mnie pamięć nie myli, apteka już tam kiedyś była...
                              • Gość: genek Re: MOZART IP: *.jota.za.digi.pl 20.03.07, 00:57
                                Gram - brak twojej osoby wyjdzie tej knajpie na plus.
                                Walnięty jesteś i nic ci się nie podoba.
                              • Gość: zenek Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 15:04
                                Popieram Cie Gram. Bylem tam obsluga tragedia, klientela jeszcze gorsza
                                • Gość: kc Re: MOZART IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.07, 20:54
                                  Lokal jest ok, gorzej z obsluga takich tandetnych lasek dawno nie widzialem
                                  • Gość: "D" Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 20:53
                                    nio jak przychodza tam tacy tempi ludzie to kolezanki mile nie beda za to im sie
                                    nie placi
                                    • Gość: wiliam Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 21:53
                                      A jak z tym zapleczem??
                                      Jest tu moze ktos kto byl tam z ta Pania??
                                      Bo ja bym sie chetnie pobzykal z Nia na tym zapleczu
                                      • Gość: lapsus Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 10:55
                                        gdybym był prostytutką to bym całymi wieczorami przesiadywał w MOZARCIE
                                        • Gość: tomi Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 15:29
                                          To za duzo bys nie zarobil
    • Gość: kuna Re: MOZART IP: *.bmj.net.pl 06.04.07, 19:12
      ktora to tam jest taka extra laska?
      • Gość: gosc Re: MOZART IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.07, 12:21
        Tam nie ma super lasek. Fajne laski sa w Warce:)
        • uwazny-obserwator Re: MOZART 08.04.07, 19:54
          w warce???przeciez te dupy to dziw..z burdeli zrzeszone w jednej knajpie. a
          mozart???speluna...nie wiem,moze gdyby zmienic tam wystroj?tylko jeden glomb nie
          potrafi na to wpasc...smutne.
          • Gość: marco Re: MOZART IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.07, 12:46
            Zeby w Mozarcie bylo super trzeba by najpierw zwolnic cala obsluge, przyjac
            nowa a potem zabrac sie za wystroj. Odwrotna kolejnosc nic nie zmieni
            • Gość: Davyd Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 20:04
              co do wystroju moze sie zgodze jest staroswiecki ale co do tych pan za barem to
              nie wszystkie sa do wymiany trzeba czasem posawic sie w ich sytuaci im nie placi
              sie z to by sluchalu bez sensownego gadania niektorych ludzi
              • Gość: Zibi Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 12:50
                tam jest wszystko staroswieckie poczawszy od obslugi a konczywszy na wystroju.
                Tak ze bez pelnej wymiany to bedzie dalej najgorsza speluna w Zabrzu
                • Gość: ... Re: MOZART IP: *.zabrze.net.pl 18.05.07, 19:05
                  BEZNADZIEJA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka