maria421 27.01.22, 11:16 Mozart i Caravaggio : Tableaux Vivants - Sutri (VT) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: Sztuka 27.01.22, 12:24 maria421 napisała: > Mozart i Caravaggio : sam pomysł znany z czasów sprzed epoki mediów. Ciekawe. Jednakże w MOIM świecie Requiem Mozarta zostało sprofanowane. I choć pomysłu nie potępiam, ja na taki spektakl nie pójdę. Lepiej by jako podkład muzyczny Pasję Bach wzięli. Przynajmniej w temacie by się zmieścili. No i widzisz Mario, jaki ze mnie dziwoląg? Odpowiedz Link
maria421 Re: Sztuka 27.01.22, 13:43 Moim zdaniem muzyka i obraz bardzo dobrze sie tu komponuja. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Sztuka 27.01.22, 13:17 Nie wydziwiaj - to żadna sztuka. Sztuka, to Msza Żałobna w wersji mono oraz talerz serów i wędlin bez jakiejkolwiek dekoracji…. Odpowiedz Link
maria421 Re: Sztuka 27.01.22, 13:48 ja.nusz napisał: > Nie wydziwiaj - to żadna sztuka. > Sztuka, to Msza Żałobna w wersji mono oraz talerz serów i wędlin bez jakiejkolw > iek dekoracji…. Sztuka kulinarna to tez sztuka, a niektorzy kucharze to prawdziwi artysci Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Sztuka 27.01.22, 14:48 maria421 napisała: > ja.nusz napisał: > > > Nie wydziwiaj - to żadna sztuka. > > Sztuka, to Msza Żałobna w wersji mono oraz talerz serów i wędlin bez jaki > ejkolw > > iek dekoracji…. > > Sztuka kulinarna to tez sztuka, a niektorzy kucharze to prawdziwi artysci Kucharki też, znam nawet jedną ze słyszenia - ta to dopiero artystka. Odpowiedz Link