Gość: gosc IP: *.zabrze.net.pl 31.05.07, 22:43 Gdzie w Zabrzu przyjmuje endokrynolog? i czy potrzebne jest skierowanie? a czy ktos posiada informacje na temat ile kosztuje taka prywatna wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: też choruję Re: Endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 23:03 Polecam najlepszego fachowca w tym kraju - urzęduje w Zabrzu - to Pani profesor Kos_Kudła... Jest doskonała - wizyta kosztuje 200 zł - ale jesli naprawde chorujesz to Ona Cie uratuje - dosłownie i w przenośni. Mam chorobę GRace Basedova - koszmar - po dwóch miesiacach leczenia przez nia - tj. własciwego ułożenia terapii wyniki z 10 - krotnego przekroczenia normy - co gwarantuje conajmniej wytrzeszcz oczu (przed którym sie uchroniłam) - ustabilizowały sie na poziom NORMY. Wizyta u tej kobiety to jak kontakt z aniołem: miła, sliczna, madra... To szefowa jednej z dwóch w polsce klinik endokrynologii - nota bene mieszczacej się w Zabrzu - znana na swiecie... Ekstra... Najlepiej wydane pieniadze w miom życiu... Jesli więc jest z Tobą naprawde źle to idź do niej - bo jeśli to tylko drobne problemy to pomogą Ci dojść do prawdziwej choroby inni tzw. endokrybolodzy.... Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
onufry-z Re: Endokrynolog 02.06.07, 11:12 Veto! Majlepszym endokrynologiem jest dr Kajdaniuk. Przyjmuje m.in. w przychodni na ul. Pawliczka. Jest to rzeczowy, miły pan. Wolałbym miła ładną panią, tylko znając swoją wrażliwość na niewieście wdzięki jestem pewny, że natychmiast dostałbym wytrzeszczu oczu, który z każdą wizytą by się powiększał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Endokrynolog IP: *.za.digi.pl 06.06.07, 14:29 Salubris - jest kilku endokrynologów, ale na wizytę okolo 4 miesięcy na NFZ, jeżeli praywatnie to szybciej (góra 2 tygodnie) koszt 50 zł (tak płaciłam rok temu) Życzę zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Endokrynolog IP: *.zabrze.net.pl 06.06.07, 15:35 Dziekuje za informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 19:25 witam :) chcialam sie dowiedziec gdzie przyjmuje ta lekarka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 21:56 właśnie, gdzie przyjmuje ta pani doktor?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 10:38 Pytajcie w sekretariacie kliniki endokrynologii przy SK1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nr telefonu Re: Endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 20:17 Beata Kos - Kudła przyjmuje na Sobieskiego 9a w Zabrzu we wtorki i czwartki ale trzeba się umówić pod nr tel. 603-645-333 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:13 dziekuje bardzo za pomoc :* :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: Endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 23:33 nie ma sprawy - powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chory Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 21:04 niestety Pani Prof to jedna wielka mistyfikacja za 200 zł. A w Twoim liści są same nieścisłośći: nie jest znana w świecie, jest kierownikiem jednej z około dwudzistu klinik w Polsce, jedynie u kilku % ludzi z twoją chorobą rozwija się wytrzesz (ale rozumiem że Porfesurka chciała zarobić dwie stówy i cię uzdrowić), Profesurka niczego nie robi za darmo, jest fatalnym organizatorem ale świetnym aktorem. I nie radź proszę innym jak mają wydawać swoje pieniądze bo znam co najmniej kilku świetnych endokrynologów na Śląsku - lekarzy praktyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 07:56 bardzo dobry endokrynolog jest w przychodni przy ul. Wolności przy Postępie dr Lampart, za wizytę 40zł, przyjmuje w poniedziałki i piątki od 7:30 so 10:30 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_z Re: Endokrynolog 06.08.07, 08:52 Witam !!! Tylko i wyłacznie dr Kajdaniuk. Mnie wyprowadził z ciezkiej nadczynnosci naprawde było bardzo zle. Przyjmuje na Pawliczka i w paru innych miejscach jesli chcesz słuze namiarami na e-mail. Uwazam ze 200 zł to lekka przesada za wizyte :)). Oczywiscie 1 wizyta ze skierowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Endokrynolog IP: 83.16.17.* 15.08.07, 04:54 Również chciałabym sie dowiedzieć w jaki sposób skontaktować sie z P. doktorem . Dlatego prosze o inf. Moje GG:6295600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: Endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 10:55 Kilka lat temu wycięto mi tarczycę było kiepsko trafiłam do jakiejś psorki i klapa dopiero dr Kajdaniuk mi naprawdę pomógł, jest świetnym fachowcem, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Endokrynolog IP: *.pik-net.pl 04.09.07, 12:59 Na wizytę do doktora Kajdaniuka można się umówić w poradni na ul. Pawliczka 20. W rejestracji ze skierowaniem od lekarza rodzinnego do por. endokrynologicznej. Niestety, terminy są dosyć odległe, ale polecam, bo Pan Doktor jest świetnym fachowcem w dziedzinie endokrynologii. Z mojego doświadczenia natomiast wynika, że im większy Profesor, tym większy teoretyk(czyt. naukowiec). O kasie za wizytę u Profesora nie wspomnę. A pomocy udzieli tylko praktyk i to w dodatku bardzo zaangażowany w to, co robi. Jeszcze raz polecam Doktora Kajdaniuka. Odpowiedz Link Zgłoś