Gość: zabrzanka IP: 82.160.239.* 25.06.07, 08:53 Czy jest w Zabrzu lekarz, który zna sie i leczy boreliozę ?? Bardzo proszę o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waldek Re: Borelioza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 22:13 Skontaktuj sie z Pania ordynator neurologii w szpitalu w Biskupicach. Przyjmuje rowniez prywatnie na osiedlu domkow tuz za kosciolem sw. Jozefa. Niestety nie pamietam adresu ale jest to 1-sza ul. w prawo zaraz za bylym przejazdem kolejowym. Jest tam tabliczka informacyjna gabinetu neurologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrzanka Re: Borelioza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 09:31 Bardzio Ci dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siesinka Re: Borelioza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 13:59 Jeżeli szukasz specjalisty ds boreliozy skontaktuj się z lekarzami ze Szpitala Zakaźnego w Bytomiu. Jest tam cały oddział, który zajmuje się leczeniem boreliozy. Oni z całą pewności Ci pomogą. Sama korzystałam z ich leczenia i dzisiaj już widać polepszenie. Najlepiej weź skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu oraz badania w kierunku wykrycia boreliozy IgG i IgM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrzanka Re: Borelioza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 16:06 Co to są za badania IgG i IgM. i gdzie mogę je zrobić ?? Jeżeli mogę prosić, to odpisz mi na pocztę katarina_1976@interia.pl Będe bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Borelioza IP: *.stk.vectranet.pl 30.06.07, 20:46 Proszę o kontakt na dorotah1@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siesinka Re: Borelioza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 10:02 W sprawie jakichkolwiek pytań w sprawie boreliozy proszę pisać na siesinka@op.pl. Postaram się odpowiedzieć w miarę możliwości na wszystkie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bor Re: Borelioza IP: *.gl.digi.pl 09.07.07, 14:31 a nie wiecie gdzie i jaki jest koszt prywatnych badan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Borelioza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 11:56 Bardzo szerokie i praktyczne informacje o leczeniu boreliozy można znależć na oficjalnym forum internetowym Stowarzyszenia Chorych na Boreliozę pod adresem forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26140 Główny problem w leczeniu polega na tym, że badania laboratoryjne mogą wychodzic bardzo mylące, a prawdziwych lekarzy specjalistów nie ma w tej dziedzinie za duzo. Na forum tym są podane konkretne przykłady, jak ludzie chorzy na tą chorobe byli źle prowadzeni nawet przez lekarzy zakażników. Sa bowiem na świecie dwa rozbieżne nurty lekarskie w diagnozowaniu i leczeniu boreliozy. Po szczegóły odsyłam na to forum. Odpowiedz Link Zgłoś