IP: 82.160.239.* 25.06.07, 08:53
Czy jest w Zabrzu lekarz, który zna sie i leczy boreliozę ??
Bardzo proszę o odpowiedź
Obserwuj wątek
    • Gość: waldek Re: Borelioza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 22:13
      Skontaktuj sie z Pania ordynator neurologii w szpitalu w Biskupicach.
      Przyjmuje rowniez prywatnie na osiedlu domkow tuz za kosciolem sw. Jozefa.
      Niestety nie pamietam adresu ale jest to 1-sza ul. w prawo zaraz za bylym
      przejazdem kolejowym. Jest tam tabliczka informacyjna gabinetu neurologii.
      • Gość: zabrzanka Re: Borelioza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 09:31
        Bardzio Ci dziękuję
        • Gość: Siesinka Re: Borelioza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 13:59
          Jeżeli szukasz specjalisty ds boreliozy skontaktuj się z lekarzami ze Szpitala
          Zakaźnego w Bytomiu. Jest tam cały oddział, który zajmuje się leczeniem
          boreliozy. Oni z całą pewności Ci pomogą. Sama korzystałam z ich leczenia i
          dzisiaj już widać polepszenie. Najlepiej weź skierowanie od lekarza pierwszego
          kontaktu oraz badania w kierunku wykrycia boreliozy IgG i IgM.
          • Gość: zabrzanka Re: Borelioza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 16:06
            Co to są za badania IgG i IgM.
            i gdzie mogę je zrobić ??
            Jeżeli mogę prosić, to odpisz mi na pocztę katarina_1976@interia.pl
            Będe bardzo wdzięczna
          • Gość: zainteresowana Re: Borelioza IP: *.stk.vectranet.pl 30.06.07, 20:46
            Proszę o kontakt na dorotah1@tlen.pl
            • Gość: Siesinka Re: Borelioza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 10:02
              W sprawie jakichkolwiek pytań w sprawie boreliozy proszę pisać na
              siesinka@op.pl. Postaram się odpowiedzieć w miarę możliwości na wszystkie
              pytania.
              • Gość: Bor Re: Borelioza IP: *.gl.digi.pl 09.07.07, 14:31
                a nie wiecie gdzie i jaki jest koszt prywatnych badan?
                • Gość: mały Re: Borelioza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 11:56
                  Bardzo szerokie i praktyczne informacje o leczeniu boreliozy można znależć na
                  oficjalnym forum internetowym Stowarzyszenia Chorych na Boreliozę pod adresem
                  forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26140
                  Główny problem w leczeniu polega na tym, że badania laboratoryjne mogą
                  wychodzic bardzo mylące, a prawdziwych lekarzy specjalistów nie ma w tej
                  dziedzinie za duzo. Na forum tym są podane konkretne przykłady, jak ludzie
                  chorzy na tą chorobe byli źle prowadzeni nawet przez lekarzy zakażników. Sa
                  bowiem na świecie dwa rozbieżne nurty lekarskie w diagnozowaniu i leczeniu
                  boreliozy. Po szczegóły odsyłam na to forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka