Dodaj do ulubionych

dam pracę

IP: *.stk.vectranet.pl 30.06.07, 20:46
Dam pracę dekarzom i ociepelniowcom, tylko poważne oferty!
Obserwuj wątek
    • candina Re: dam pracę 30.06.07, 20:55
      skoro ktos wymaga powaznych ofert to niech jego oferta bedzie powazna,
      zawierajaca przynajmniej nazwe firmy oraz numer telefonu...
      • Gość: dam pracę Re: dam pracę IP: *.stk.vectranet.pl 30.06.07, 20:57
        candina gdybyś był\a powazna\y napisałabyś swój nur tel lub nr gg ;) bez
        komentarza :)
        • candina Re: dam pracę 30.06.07, 21:31
          1. nie szukam pracy a ją oferuję
          2. nie muszę zatem być poważna w niepoważnej propozycji
          • Gość: dam pracę Re: dam pracę IP: *.stk.vectranet.pl 30.06.07, 21:37
            Dlatego ćmy lgną do światła! Miłego wieczoru!
    • Gość: robotny Re: dam pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 21:18
      Ty chyba dalej jesteś na etapie: ludzie proszę ustawić sie w kolejce grzecznie
      bo nie dam pracy! Czasy się zmieniły.
      Pan Prezes po podstawówce czeka aż tłum się przewali i wybierze kogoś.
      A wiec dawaj pracę w dziale : <dam pracę> a nie na Forum!
      • Gość: dam pracę Re: dam pracę IP: *.stk.vectranet.pl 30.06.07, 21:21
        Człowieku! Dałam mnóstwo ogłoszeń.. Mogłabym zaśpiewać "prawdziwych mężczyzn
        już niema.." Pomyśl troszkę zanim coś napiszesz :)
        • candina Re: dam pracę 30.06.07, 21:33
          Jeżeli dałaś ogłoszenie na tej samej zasadzie to sie nie dziwmy, że nie ma
          chętnych. To juz nie te czasy, że człowiek szukając pracy rzuca sie na każdą
          ofertę, szastając swoimi danymi osobowymi.
          Poważna firma chyba nie powinna obawiać się umieszczać numeru telefonu
          kontaktowego aby człowiek mógł dowiedzieć się szczegółów czy warto aplikować?
          • Gość: dam pracę Re: dam pracę IP: *.stk.vectranet.pl 30.06.07, 21:41
            Dałam oferte dla poważnych ludzi! Poważni ludzie ją zrozumieją! Miłego wieczoru!
            • candina Re: dam pracę 30.06.07, 21:43
              Oferta bez:
              - numeru telefonu
              - maila
              - na nicku tymczasowym...
              Raczej żart albo szukanie głupich...
        • Gość: robotny Re: dam pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 21:37
          Dziewczynko ja już mnóstwo ludzi widziałem.
          Nie śpiewam bo wiem co i gdzie trzeba zrobić, aby mieć skuteczny efekt.
          Zapraszam w poniedziałek do Biura Pracy.
          Tam stań w progu i zaśpiewaj ile płacisz i za co, a zobaczysz ilu chętnych
          pójdzie za tym śpiewem.
          Jestem jak widzisz bezmyślny. Przepraszam.
          Uwielbiam pouczające kobiety!
          • Gość: dam pracę Re: dam pracę IP: *.stk.vectranet.pl 30.06.07, 21:40
            Nie widziałeś wszystkiego! Wierz mi! Wczoraj przyszedł pan, po spożyciu, który
            twierdził, że w pracy nie pije! Kto chce pracować, ten prace znajdzie!
            • candina Re: dam pracę 30.06.07, 21:42
              Niekompetentni potencjalni pracownicy to drug strona medalu niestety.
              Ale kto chce mieć pracownika ten go znajdzie....
              • Gość: dam pracę Re: dam pracę IP: *.stk.vectranet.pl 30.06.07, 21:43
                Kto chce pracować ten będzie pracował! Jeszcze nie znasz życia! Powodzenia!
                • candina Re: dam pracę 30.06.07, 21:49
                  owszem ale nieźle zapowiada się praca w firmie x :-)
                  Dlaczego boisz się podać danych kontaktowych? To aż taka tajemnica?
                  • Gość: dam pracę Re: dam pracę IP: *.stk.vectranet.pl 30.06.07, 21:53
                    Jesteś zainteresowana? ;)
                    • candina Re: dam pracę 30.06.07, 21:54
                      Nie mam uprawnień haha ale może się znajdzie ktoś zainteresowany, kto nie ma
                      ochoty na wirtualne pogawędki...
                      • Gość: dam pracę Re: dam pracę IP: *.stk.vectranet.pl 30.06.07, 21:57
                        Ty za to masz ochotę na wirtualne pogawędki ;)
                        • candina Re: dam pracę 30.06.07, 21:59
                          firma krzak też ma czas na pogawędki...
                          • Gość: dam pracę Re: dam pracę IP: *.stk.vectranet.pl 30.06.07, 22:03
                            Jak dostaniesz kieszonkowe od rodziców to przeznacz je na kosmetyki :) Dobrej
                            nocy!
                            • candina Re: dam pracę 30.06.07, 22:13
                              Niestety jak widać ciężko w naszym kraju o solidnego pracodawcę, gdyż Ci co
                              najwięcej krzyczą to nawet mają problemy z czytaniem. Kieszonkowe to chyba Pani
                              daje swoim pracownikom, których najprawdopodobniej zatrudnia na czarno - może
                              stąd takie obawy przed podaniem danych? Oby się skarbówka doczepiła, życzę z
                              całego serca i miłego wieczoru.
                              • Gość: dam pracę Re: dam pracę IP: *.stk.vectranet.pl 30.06.07, 22:22
                                Każdy ma umowę! Nadal nie rozumiesz! Jak bedziesz chciała "pracować" w
                                dosłownym znaczeniu tego słowa to zrozumiesz i nie życz z całego serca tylko
                                się ucz ;) Jeśli możesz :) Bo worki z cementem są cięzkie ;)
                                • candina Re: dam pracę 01.07.07, 09:18
                                  Tobie chyba kobieto worek z cementem spadł na głowe bo słowa pisanego nie
                                  rozumiesz. W moim tekście można wyczytać, że ja pracę mam i nie mam zamiaru jej
                                  zmieniać, sama oferuję pracę a edukację zakończyłam kilka lat temu z dwoma
                                  tytułami na wyższej uczelni.
                                  Ja jakos problemu ze znalezieniem pracownika nie mam i ciekawe dlaczego?
                                  • Gość: ja też dam pracę Re: dam pracę IP: *.stk.vectranet.pl 01.07.07, 15:20
                                    O następna zarozumiała "pani profesor" ;-)Wow! Dwa fakultety :-)
    • Gość: ania Re: dam pracę- ogłoszenia na pasażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 10:00
      Ogłoszenia wiszą na pasażu ul. WOlności - centrum. Zarobki 2.000- 4.000 zł na
      rekę.Więc warto bo płaca fajna.Uważam że miast pisać bzdury lepiej poinformować
      ludzi . Wówczas większe szanse na pracownika ,których w kraju juz zostało
      niewielu.
      • candina Re: dam pracę- ogłoszenia na pasażu 01.07.07, 10:40
        Ale jak widac firmy krzak oferujace prace incognito licza na to, ze kazdy sie
        rzuci na taka oferte... Juz nie tez czasy na cale szczescie :-)
        • mironowy Re: dam pracę- ogłoszenia na pasażu 03.07.07, 16:48
          dokładnie:)forma ogłoszeń o pracę na szczęście ulega zmianie. Wreszcie idziemy w
          kierunku ku lepszemu. Szukasz poważnego pracownika to podejdź do tematu z
          powagą: nazwa firmy, forma zatrudnienia, konkretne wynagrodzenie.
          A może po takim ogłoszeniu podajesz tylko nr telefonu, żeby do Ciebie zadzwonić
          i doładować Ci konto w komórce za odebrane rozmowy?:P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka