gosiulek2002 18.07.07, 20:17 Poszukuje dobrego urologa, prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ala Re: Urolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 20:22 Mogę polecić przychodnię CORPORA w Gliwicach. Dr Panek Marek. Jak dla mnie to rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Urolog IP: *.columbus.res.rr.com 18.07.07, 21:09 Jak masz kasę to dodaj parę stówek sie do "niskiej" wypłaty prof. Paradysza. Wtedy na pewno pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiulek2002 Re: Urolog 19.07.07, 06:17 Gość portalu: kobieta napisał(a): > Jak masz kasę to dodaj parę stówek sie do "niskiej" wypłaty prof. Paradysza. > Wtedy na pewno pomoże. Własnie się zastanawiam na prof.Paradyszu , 100zł wizyta troche ta cena mnie przeraża bo zawsze na jednej wizycie sie nie konczy, ale czy warto sie do niego wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Urolog IP: *.zabrze.net.pl 19.07.07, 07:38 dr Tadeusz Dziuba, przychodnia Uromedicus na Trocera Temat byl poruszany poszukaj wczesniejsze tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chory Re: Urolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 00:49 bylem u wszystkich wymienionych z nazwiska na forum i moge powiedziec ze na wszystkich sie zawiodlem .Pytali zawsze jak sie pan czuje ? i zawsze przepisywali dogie lekarstwa i za 3 miesiace do kontroli i znowu "jak sie pan czuje" Najlepiej samemu zrobic badanie krwi i usg a na internecie poszukac odpowiedzi w oparciu o wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Urolog IP: *.bater.net.pl 20.07.07, 07:07 ROTFL dobra rada ... a ci wredni lekarze chca podwyzki do 6-7 tys zl a okazuje sie ze sa nie potrzebni jak jest internet Odpowiedz Link Zgłoś