Gość: kk Re: żegnam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 23:19 Dlaczego "żegnasz" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: żegnam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 08:47 jeśli wyjechałeś za granicę to tak jak ja też za niedługo wyjadę na stałe Odpowiedz Link Zgłoś
artur.wi Re: żegnam 31.07.07, 13:23 złożyłem wypowiedzenie i jest mi z tym dobrze :-)) a z kraju nie wyjeżdżam - za dobrze mi tu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: żegnam IP: 62.241.150.* 31.07.07, 18:17 Niedawno tez tak zrobiłam i do dzisiaj nie mogę ocknąć się z radości :) Odpowiedz Link Zgłoś
artur.wi Re: żegnam 10.10.07, 17:14 Gratuluję podjęcia decyzji!!! Czas był najwyższy - tylko się marnowałeś w tej instytucji :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mironowy Re: żegnam 12.10.07, 16:27 a dziękuję dziękuję:) Co tu wiele komentować, to już był ten czas:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: żegnam IP: 213.216.91.* 01.08.07, 22:46 no dobra, złożyłeś wypowiedzenie i się żegnasz... - z kim, skąd odchodzisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry-z Re: żegnam 02.08.07, 13:23 Onegdaj Michał-W spuściwszy nos na kwintę wybąkał do mnie: - żegnam. - A cóż to, Michałku, przywary tego świata tak ci obmierzły, że odchodzisz z niego? - zapytałem zdumiony. - Nie, w zaświaty jeszcze się nie wyprawiam. Ja jeno od stoła odchodzę. Siedzę tu już szmat czasu a jak dotąd nikt na mnie uwagi nie zwrócił. Zaliż to moje odejście będzie jakowymś poruszeniem, jak Waszmość imaginujesz? - Zaiste, gnuśnieć tu w oparach okowity, bez wiwatujących kamratów i choćby bez jakowejś dziewki przy boku to dla ciebie zwyczajna poruta, mój ty bohaterze. - życzliwie szepnąłem do ucha pułkownika. Na głos zaś huknąłem donośnie na całą gospodę: - Ach żegnaj, żegnaj drogi Michale, wszak tłumy na ciebie czekają! Idź i czyń powinność wielką dla naszej umiłowanej ojczyzny! Vivat Michał! Vivat król! Vivat wszystkie stany! Poczem usiadłszy na dębowej ławie wielkimi haustami opróżniłem garniec miodu litewskiego, żeby nabrać animuszu do powiększania małej postaci pana Michała. -- Tak więc: ŻEGNAJ ARTURZE! Peanów nie ułożyłem, bom trzeźwy jak imć pan Lepper na rezonansie magnetycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
slavo25 Re: żegnam 02.08.07, 15:08 :-) onufry-z jedna z nielicznych osob 'z jajem' na tym forum, z przyjemnoscia sie czyta. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: żegnam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 21:55 osobiście znam artura.wi -organizowała parę fajnych imprez w zabrzu a kto to jest onufry? Zagłoba może?? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry-z Re: żegnam 02.08.07, 22:38 Jako żywo - ja Onufry, Zagłobą zwany, mam też imię Jan na wszelki wypadek. Artura.wi zaś do osobników płci męskiej zaliczałem, ale jeżeli imprezy organizowała... to przepraszam, nie wiedziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
artur.wi Re: żegnam 02.08.07, 22:45 uprzejmie informuję (znajomych oczywiście), że moje wypowiedzenie jest związane li tylko z faktem, iż serdecznie nie znoszę wstawać o świcie a niestety w UM nie można przychodzić na 11.00 do pracy i trza codziennie meldować się, i podpisywać o 7.30... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: żegnam IP: *.stk.vectranet.pl 02.08.07, 22:55 cóż mario, też znam artura z paru miejsc w zabrzu ale dotychczas myślalam, że jest on facetem (przynajmniej tak się nosi) a ty piszesz, że "organizowała"... upiłaś się na wieczór, czy jak??? Odpowiedz Link Zgłoś
mironowy Re: żegnam 03.08.07, 00:38 hehe, jedna literówka i za kobietę uchodzić zaczął :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: żegnam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 21:02 adi ! ja też wyjeżdżam z tego kraju bo tu nie ma przyszłości i za niskie zarobki. wstyd mi za zacofaną polskę. a fee - brrr Odpowiedz Link Zgłoś