Gość: jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 17:36 Witam. Zamierzam wyposażyć mojego mobilnego kompa w modem iPlus-a. Czy ktoś może podzielić się swoimi doświadczeniami z tym sprzętem? Jakie prędkości sa osiągane poza centrum Zabrza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M@rio Re: Działanie iPlus w Zabrzu IP: 217.11.130.* 16.11.07, 09:35 działa dosyć powoli, lepszy pod tym względem jest blueconnect. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Działanie iPlus w Zabrzu IP: *.scom.za.digi.pl 05.01.08, 11:19 ja slyszalem że iplus jest najlepszy! a jaka jest prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Walker Re: Działanie iPlus w Zabrzu IP: *.gprs.plus.pl 05.01.08, 15:19 nie wiem jak dziala w zabrzu, ale wiem jak dziala w Ustroniu i w pociagu Ustron - Kato. Moge z czystym sumieniem polecic! :) Zreszta taki internet nie ma byc super szybki (typu 7.2Mb/s) bo pamietaj o limicie transferu. Plus ma 1gb i to mnie przekonalo do niego, decyzji nie zaluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daSilva Re: Działanie iPlus w Zabrzu IP: *.gprs.plus.pl 05.01.08, 15:53 Na Zaborzu OK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jefrey Re: Działanie iPlus w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 20:48 orange ma podobną ofertę ! Odpowiedz Link Zgłoś
haszczyc Re: Działanie iPlus w Zabrzu 11.01.08, 20:14 mi dziala wysmienicie:) polceam GUIDO Odpowiedz Link Zgłoś