Gość: Madlen. IP: *.bater.net.pl 02.12.07, 20:23 gdzie w zabrzu i za ile mozna z kulturą spedzić sylwester?z góry dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cabre Re: sylwester IP: *.zabrze.net.pl 02.12.07, 21:50 Właśnie chciałam zadać to samo pytanie:) O ceny można sie dowiedzieć przez telefon ale cena nie zawsze idzie w parze z dobra atmosfera i zabawa. Jesli ktos może sie podzieliż swoimi doświadczeniami z imprez sylwestrowych w zabrzańskich lokalach to bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: sylwester IP: *.stk.vectranet.pl 03.12.07, 17:30 Witam,ja również jestem zainteresowana tematem.szukamy fajnego miejsca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: sylwester IP: *.zabrze.net.pl 10.12.07, 17:46 nie ma takiego w Zabrzu. polecam Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starzik Re: sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 17:58 Najlepiej będzie po DMiT - bo za darmo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bp Re: sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 23:30 za 129zł można do Pragi albo Wiednia pojechać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: sylwester IP: *.za.digi.pl 16.12.07, 00:06 w multikinie bedzie impreza sylwestrowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 11:57 daj spokój z multikinem ! to już lepiej w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martinezz Re: sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 14:05 Sorry ale nie ma takiego miejsca w zabrzu. Zabrze to wieś maxymalna przepełniona debilami z ksg. szkoda twoich nerwów lepiej zostań w domu te śmierdziele z KSG zawsze sie gdzies znajdą. PIAST GLIWICE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: sylwester IP: *.za.digi.pl 16.12.07, 15:41 <lol2> jok chcysz lyczyc kompleksy to wylyz se na plac, albo lypij na Okrzei...ptasia grypa- do kurnika :P Odpowiedz Link Zgłoś