Gość: bezrobotny IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.08, 21:54 napiscie jaką firme byście otworzyli czego w zabrzu brak fakt ze lepsi fachowce uciekli z Polski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olek Re: jaka firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 22:15 Fabrykę prezerwatyw i gumowych lal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: jaka firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 14:36 hi hi hi czasami nietypowe działalność są trafione. Ja też miałem nadzieję, że mi się uda i założyłem sobie firmę, ale niestety kolejne przegrane przetargi, zysku było nie wiele, po dwóch latach skończyła mi się ulga w opłatach ZUS i zlikwidowałem działalność, ponieważ opłaty przekraczały zyski. Założenie firmy to nie problem, ale utrzymanie się na rynku to jest sztuka a utrzymanie się na rynku (uczciwie) bez skorumpowanych układów to jest bardzo wielka sztuka. Nie raz proponowano mi zawyżenie faktury i typowo korupcyjne machloje ale jak mam w ten sposób działać to lepiej już pracować na czarno. My polacy jeszcze mamy daleką drogę do uczciwości. Odpowiedz Link Zgłoś