Dodaj do ulubionych

Urząd Miejski w Zabrzu promuje Platana ?

IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 09:58
Wczoraj wieczorem poszłam z dziecmi zobaczyć otwarcie deptaka na Wolnośći.
Dziwna to była impreza bo władze miasta zamiast promować wyremontowane
centrum miasta , promowały otwarcie największego na Śląsku centrum handlowego.
Na scenie jakiś facet cały czas wrzeszczał PLAAAAAATAAAAAAAN tak wrzeszczł że
aż mi dzieci przestraszył a już całkiem niezrozumiały jest dla mnie fakt że
uroczystego otwarcia dokonała dyrektor centrum handlowego Platan w
towarzystwie jakiegoś zastępcy prezydenta.
Pani dyrektor za parę dni będzie otwierać Platana i tam może przemawiać cały
dzień.Ale centrum miasta z naszych pieniędzy wyremontowało miasto a nie
Platan.Ciekawe kto to wymyślił aby otwarcia deptaka dokonała dyrektor Patana ?
Obserwuj wątek
    • Gość: neo Re: Urząd Miejski w Zabrzu promuje Platana ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 10:03
      Faktycznie , masz racje . Golubowicza tez nie bylo . O co tutaj chodzi ?
      • Gość: HugoBoss Re: Urząd Miejski w Zabrzu promuje Platana ? IP: *.bnet.pl / *.bnet.pl 12.10.03, 12:24
        A jak myślisz neo ?...O co w tym wszystkim chodzi ?$?$?$...
        • Gość: Złota karta Re: Urząd Miejski w Zabrzu promuje Platana ? IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 14:42

Urzędnicy najchętniej wyburzyliby całe centrum Zabrza i przenieśli się do
          Platana.Tam jest przecież tak pięknie , Ameryka a w centrum same
          nieremontowane ,walące się rudery.
          • Gość: urzędnik Re: Urząd Miejski w Zabrzu promuje Platana ? IP: 217.153.42.* 13.10.03, 08:16
            ja jestem urzędnikiem i wcla eni wyburzyłbym całgeo centrum Zabrze i wcale nie
            mam ochoty przenosic się do Platana. Mów za siebie
            • Gość: Antyurzednik Re: Urząd Miejski w Zabrzu promuje Platana ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 18:59
              Man nadzieje ze to glupi zart i tego listu na ktory odpowiadam nie napisal
              urzednik,bo jesli to jednak byl urzednik miasta zabrze to ja pakuje manatki i
              przeprowadzam sie do bytomia ;)
              • Gość: inny Re: Urząd Miejski w Zabrzu promuje Platana ? IP: 217.153.42.* 16.10.03, 09:02
                no to szerokiej drogi:))))
    • meg_s Re: Urząd Miejski w Zabrzu promuje Platana ? 12.10.03, 14:40
      szkoda tylko, że nikogo z urzędu nie razi jak zaraz za płotem "Platana"
      niszczeją kolejne zabytkowe obiekty - po pływalni, na którą było tyle pomysłów,
      tyle czasu to trwało, że teraz już chyba nie ma czego ratować, sala
      gimnastyczna - niedawno jeszcze czynna, dziś też popada w ruinę, następna w
      kolejności jest dawna "szkoła gospodarstwa domowego" huty (Biprowod)- o wieży
      ciśnień nie wspomnę
      • Gość: HugoBoss Re: Urząd Miejski w Zabrzu promuje Platana ? IP: *.bnet.pl / *.bnet.pl 12.10.03, 14:54
        Zabrze miasto stacji benzynowych i lampek z deklem...
    • Gość: Tiger Re: Urząd Miejski w Zabrzu promuje Platana ? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 09:10
      > Wczoraj wieczorem poszłam z dziecmi zobaczyć otwarcie deptaka na Wolnośći.
      > Dziwna to była impreza bo władze miasta zamiast promować wyremontowane
      > centrum miasta , promowały otwarcie największego na Śląsku centrum handlowego.

po co takie głupoty piszesz? to nie jest wcale największe centrum handlowe na
      Sląsku, np. M1 jest większe...

pozdrawiam Tiger
      • Gość: Maria Re: Urząd Miejski w Zabrzu promuje Platana ? IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 09:55
        Ze jest to największe centrum poinformował prowadzacy imprezę facet.
        Głucha nie jestem ,jeszcze słyszę.
        Pozdrawiam Maria
        • Gość: Tiger Re: Urząd Miejski w Zabrzu promuje Platana ? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 13:21
          Gość portalu: Maria napisał(a):

> Ze jest to największe centrum poinformował prowadzacy imprezę facet.
          > Głucha nie jestem ,jeszcze słyszę.
          > Pozdrawiam Maria

To, że ktoś coś gada to wcale nie znaczy że tak jest. A co do liczb, to w
          Platanie jest trzydzieści kilka tys. m2, a w M1 jest to prawie
          pięćdziesiąt tysięcy. Jak widać różnica jest znaczna!

Pozdrawiam Tiger
          • Gość: ajwaj Re: Urząd Miejski w Zabrzu promuje Platana ? IP: *.bnet.pl / 10.10.34.* 13.10.03, 13:32
            Kupcy się obrazili
            ..."Planując sobotni festyn urzędnicy magistratu mieli nadzieję, że będzie to
            wieczór zabawy połączony z zakupami w sklepach na ulicy Wolności. Do tego
            jednak nie dali przekonać się kupcy, którzy zbojkotowali ten pomysł i zamknęli
            większość sklepów w centrum. Kupcom nie podoba się przede wszystkim fakt
            powstania w samym sercu miasta Centrum Handlowego Platan. Mówią, że nie dość,
            że przez trwający wiele miesięcy remont systematycznie spadały im obroty, to
            teraz ludzie zupełnie odwrócą się od nich na rzecz nowego centrum handlowego.
            Choć Agnieszka Klimek, dyrektor generalny Platana utrzymuje, że centrum nie
            będzie konkurencją dla handlowców, a jedynie uzupełnieniem ich oferty, a Jerzy
            Wereta. ... " za "Dziennik Zach " z 13.10.03 r
            • Gość: czarna owca nie ma co dziwne............... IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 13:42
              nunek...............już mi ciebie zal!
              • Gość: Gość Re: nie ma co dziwne............... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.10.03, 09:43
                hmm.....:)
                • Gość: na_kolana Re: S.I.N. start IP: *.clan.pl 16.10.03, 10:42
                  Znowu hipokryzja daje znać o sobie.
                  Uważajcie obłudnicy! Reaktywujemy STUDIO INTENSYWNEGO NADZORU.
                  Będziecie demaskowani. Na kolana.
                  • Gość: ajwaj Re:Promocja ... IP: *.bnet.pl / 10.10.34.* 22.10.03, 11:42
                    ... zostala odpowiednio doceniona(czyt.wyceniona).Moze szanowni Radni dowiedza
                    sie i podadza do wiadomosci jak te KASE Urzad rozdzielil i Komu ?(a jest to
                    ciekawy material)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka