Dodaj do ulubionych

Jehowy to plaga

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 21:57
przylazły jehowy i pół godziny truły, ze koniec juz blisko.
Strzeżcie sie bracia i siostry. Nie kumam, to o co tak naprawde
chodzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: duchowny Re: Jehowy to plaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 10:18
      nie tylko jesteś głupi ale też mało tolerancyjny. Trzeba było
      grzecznie przeprosić i nie słuchać a nie trwić z czyjejś wiary....
      • Gość: ehhh Re: Jehowy to plaga IP: *.stk.vectranet.pl 17.12.08, 10:28
        jehowi sa niemniejsza plaga niz chrzescijanie :| roznica jest taka ze chrzescijanie maja ugruntowana pozycje, a jehowi sa na takim etapie jak chrzescijanie 1900 lat temu
        • Gość: Szulmajster Re: Jehowy to plaga IP: *.za.digi.pl 17.12.08, 11:12
          Wypędzić jehowów,do albami
          • Gość: antykler Re: Jehowy to plaga IP: *.stk.vectranet.pl 17.12.08, 11:49
            niech sobie każdy wierzy w co chce... ale niech nie wpie...ją się komuś w
            życie!!! Jak będę chciał i będę zainteresowany to sam przyjdę.. Jebane łaziki..
            i mormony też te pedalskie pizdy zaczepiają na ulicy.. Pie... takie kościoły!
            które nagabują do swojej wiary.. Sam podejmuje decyzje czy chce czy nie chce.
            Ale na pewno nie pójdę do kościoła do którego nagabują takie cioty jak
            świadkowie jehowy i mormony...
            • Gość: antyanty Re: Jehowy to plaga IP: *.stk.vectranet.pl 17.12.08, 12:20
              to typowa sekta zarabiająca na naiwności ludzi i proszę nie mieszać w to chrześcijan, a reszta zależy od człowieka jako indywidualnej jednostki a ateiści niech siedzą cicho i milczą...
              • Gość: ehhh Re: Jehowy to plaga IP: *.stk.vectranet.pl 17.12.08, 12:30
                a chrzescijanstwo to niby co? z czego niby sie te koscioly utrzymuja jak nie z pieniazkow naiwnych ludzi? tak samo kiedys chrzescijanie jak i jehowi teraz siedzieli w swoich zamknietych zebraniach wyszukujac swoich nowych wyznawcow, choc trzeba przyznac ze nachalnosc Jehowych jest upierdliwa
                • Gość: antyanty Re: Jehowy to plaga IP: *.stk.vectranet.pl 17.12.08, 13:25
                  aż żal czytać posty jak poprzedzający obecny, proponuje zapoznać się i zagłebić z wiedzą na temat chrześcijaństwa a potem wypisywać bzdury - nikt nikogo nie zmusza a jeśli ktoś do katolicyzmu został zmuszony to przykro mi ale sam jest sobie winien, kościół nikogo na siłe nie trzyma...
                  • Gość: antyantyanty Re: Jehowy to plaga IP: *.stk.vectranet.pl 17.12.08, 13:38
                    kościół to ch...nia! Nigdy nie dam grosza na tych pedałów i pedofilów!
                    • Gość: antyanty Re: Jehowy to plaga IP: *.stk.vectranet.pl 17.12.08, 14:19
                      szerzy się kolejna plaga - szatana,
                      przebiegłość, podstęp i obłuda to jego cechy, którymi wabi
                      • Gość: Jechowa Re: Jehowy to plaga IP: *.zabrze.net.pl 17.12.08, 15:15
                        W każde święta Jechowi obstawiają ulice swoimi "pajacami" zaczepiają
                        ludzi wracających z kościołow i wpajają im "mieszanie krwi".
                        Przychodzą pod budynki i spisują nazwiska albo wykłady z ciemnoty
                        wpychają
                        • Gość: Katolik Re: Jehowy to plaga IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.08, 15:41
                          Jehowy piszesz ze laza i zaczepiaja na ulicy ,ale za niedlugo Czarni katoliccy
                          pedofile beda wasze domy odwiedzac i z portfela beda was konkretnie dojic, bo
                          jak powiedza " Koleda przyszla" i trzeba odpie...c dziesiecine i to oficjalna
                          bo jak nie to nie bedzei zadnego pochowku lub slubu itp,to sa dopiero prawdziwe
                          wyzyskiwacze,a na koncu to ci drzwi pobrudzi kreda C+M+B+2008i powie skromne Bog
                          zaplac.A ile w portwelu ubylo?
                          • Gość: ehhh Re: Jehowy to plaga IP: *.stk.vectranet.pl 17.12.08, 16:20
                            no to drogi Panie antyanty oswiec mnie swoja oczytana madroscia w ktorym miejscu napisalem nieprawde? w ktorym? w tym ze biedni naiwni ludzie utrzymuja ta instytucje jaka jest Kosciol, czy moze nieprawda jest ze pierwsze spotkania chrzescijan odbywaly sie w scislej tajemnicy, owianej mistyscyzmem wzbudzajacy tym samym lek i niechec w srod Rzymian? Jesli sie myle prosze popraw mnie
                            • Gość: Katolik Re: Jehowy to plaga IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.08, 16:33
                              Nie mialem pana na mysli ! czytalem wpisy poprzednikow. Zle mnie Pan
                              zrozumial.Zycze spokojnych wesolyc swiat ,oraz dosiego roku.
                          • Gość: antyanty Re: Jehowy to plaga IP: *.stk.vectranet.pl 17.12.08, 16:47
                            przykro patrzeć i czytać brednie, które wypisują niektórzy ale cóż świat opętany jest materializmem i głupotą, dopiero jak coś się stanie to nagle ci "krzykacze" biegną do kościoła w myśl zasady - jak trwoga to do Boga, nie będę tu nikogo oświecał bo to nie temat na dwa ogólnikowe zdania, druga kwestia - nie jest obowiązkiem wpuszczać kolęde oraz dawać datki, a panom życzę odrobine pozytywnych emocji a nie tylko brutalności i nienawiści, domeny szatana...
                            • Gość: Katolik Re: Jehowy to plaga IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.08, 17:04
                              Bog Ci zaplac dobry AntyAntynikt sie nie nabija z boga ,tylko z pazernosci
                              czarnuchow, i zglupoty ludzkiej i naiwnosci.
                            • Gość: ehhh Re: Jehowy to plaga IP: *.stk.vectranet.pl 17.12.08, 17:45
                              Drogi Panie Katoliku tez Pana nie mialem na mysli i mojej wypowiedzi do Pana nie odnoszE :) co do Pana anty to prosze nie uogolniac mowiac ze jak tylko cos sie stanie do wszyscy leca do kosciola bo tak nie jest, bo sa ludzie ktorzy w codziennym zyciu po zderzeniu z problemami nie licza na cudowna boska interwencje, a tym bardziej na pomoc ludzi w czarnych szatach i prosilbym rowniez o nie obrazanie piszacych w tym temacie i posiadajacych odmienne poglady niz Pan bo zachowuje sie Pan jak osoba ktora pozjadala wszystkie rozumy, a reszta, jak to Pan napisal, "bredzi" co z reszta jest zachowaniem typowym dla gorliwych katolikow, ktorzy maja monopol.
                              • Gość: ehhh Re: Jehowy to plaga IP: *.stk.vectranet.pl 17.12.08, 17:46
                                * edit z poprzedniego posta.... ktorzy maja monopol na prawde :)
                                pozdrawiam :)
                                • Gość: antyanty Re: Jehowy to plaga IP: *.stk.vectranet.pl 17.12.08, 18:02
                                  Katolik - zastanów sie nad sobą bo może to Ty jesteś "nikt" tyle...
                                  ehhh - a ja sobie nie życze obrażać chrześcijan a co do księży to są ludzie tacy jak my i nie mnie sądzić ich wady... koniec, kropka.
                                  ps: troszke pokory...
                                  • Gość: ehhh Re: Jehowy to plaga IP: *.stk.vectranet.pl 17.12.08, 18:19
                                    nie Tobie sadzic ich wady ale to oni osadzaja innych...oni wskazuja co jest dobre a co zle wytykajac z ambony palcem na kolejne grupy ktorych dzialania sa nie pomysli Kosciola. Powiedz mi jeszcze w ktorym momencie obrazilem chrzescijan? I wzajemnie zycze wiecej pokory "Panie Wszyskto Wiem"
                                    • Gość: antyanty Re: Jehowy to plaga IP: *.stk.vectranet.pl 17.12.08, 18:32
                                      głoszą naukę i zasady kościoła i mają prawo chwalić i karcić...
                                      wszech wiedzący - hehe rozbawiłeś mnie tym stwierdzeniem hmm pewnie próba prowokacji, zapewniam zbyteczna...
                                      • Gość: ehhh Re: Jehowy to plaga IP: *.stk.vectranet.pl 17.12.08, 18:43
                                        nie prowokacja tylko odnioslem sie do mojego wczesniejszego stwierdzenia odnosnie monopolu na prawde oraz Twojego wywyzszenia sie nad nami maluckimi nieoswieconymi. Co do ksiezy- zdaje sobie sprawe ze to tylko ludzie i moga bladzic, ale skoro oni moga oceniac nas, tak samo my mozemy ich ocenic z wykonywanej pracy
                                        • Gość: antyanty Re: Jehowy to plaga IP: *.stk.vectranet.pl 17.12.08, 19:01
                                          przestań z tym monopolem i wywyższaniem się chyba masz jakąś manie na tym punkcie... a oceniać najlepiej zacząć od siebie, zwłaszcza z wad...
                                        • Gość: Oni Re: Jehowy to plaga IP: *.zabrze.net.pl 17.12.08, 19:18
                                          Mam pytanie - kiedy Jechowi przestaną zaczepiać ludzi i wpajać
                                          brednie. Kiedyś jeszce za komuny przeczytałem ciekawą informację że
                                          ich wiarę utworzył szewc amerykański który wygrał kila milionów
                                          dolarów.
                                          • Gość: harpagon__ Re: Jehowy to plaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 21:52
                                            zapomniałem dodac że to dwie laski były. Mloda i stara, niczego
                                            sobie. Mam sie nawrócic?
                                            • Gość: .. Re: Jehowy to plaga IP: *.zabrze.net.pl 17.12.08, 22:24
                                              www.faktyimity.pl/archiwum/caly.phtml?id=16026
                                          • Gość: antyjeha Re: Jehowy to plaga IP: *.stk.vectranet.pl 18.12.08, 10:34
                                            po prostu jak cie zaczepi to mu przy pie...
                                            Każdy z nas tak powinien i będzie po sekcie bo nikt nie będzie namawiał do ich
                                            nędznej wiary.
                                            • Gość: ehhh Re: Jehowy to plaga IP: *.stk.vectranet.pl 18.12.08, 10:37
                                              a gdzie ta milosc do blizniego?? <lol2>
                                            • Gość: ZbigniewP. Re: Jehowy to plaga IP: *.stk.vectranet.pl 18.12.08, 10:38
                                              A ja przystanę do każdego kościoła jeśli mi trzy fajne dupy lachę zrobią.
                                              Jakieś jehowe chętne aby mnie nawrócić??
                                              • Gość: Greg Re: Jehowy to plaga IP: *.stk.vectranet.pl 18.12.08, 10:51
                                                Zbysiu ty cwany jesteś :-)))
                                                bo pomiędzy jehowami nie ma fajnych dupeczek :-)
                                                Ale ja też nawrócę się!!! Która chętna?
                                                Macie już dwóch potencjalnych wiernych - trzeba tylko pociągnąć :-)
                                                • Gość: Milton Henschel, Psom i Jehowom wstep wzbroniony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 09:58
                                                  Powies to nad drzwiami i masz spokoj.
                                                  • Gość: Jozel Re: Psom i Jehowom wstep wzbroniony IP: *.stk.vectranet.pl 19.12.08, 10:50
                                                    DOBRY POMYSŁ :)
                                                    TABLICZKA NAD DRZWIAMI: "DO JEHOWYCH: JAK MI OBCIĄGNIESZ TO SIĘ NAWRÓCĘ" :)

• Gość: jo Re: Psom i Jehowom wstep wzbroniony IP: *.stk.vectranet.pl 19.12.08, 10:51
                                                    ale musi połknąć, bo inaczej się nie liczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka