IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 15:51
Mam pytanie odnosnie urologa. Nie wie moze ktos gdzie przyjmuje prywatnie jakis dobry urolog w zabrzu. z gory dziekuje za odpowiedz:)
Obserwuj wątek
    • Gość: pacjent Re: Urolog IP: *.zabrze.net.pl 14.01.09, 16:54
      polecam doktora Tadeusza Dzióba
      Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej UROMEDICUS
      Adres:
      ul. Wolności 182
      41-800 Zabrze (woj.śląskie)
      Telefon:
      032-2748505
      Fax:
      032-2748505
      ZOZ-Mail:
      2400911@zoz.org.pl
      NIP:
      648-176-96-38
      REGON:
      276473552
      • Gość: Emilia Re: Urolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 16:58
        bylam tam dzisiaj powiedzial mi ze dopiero terminy na maj maja wolne...a moja mama musi isc jak najszybciej.. :/
        • Gość: pacjent Re: Urolog IP: *.zabrze.net.pl 14.01.09, 17:09
          przyjmuje tez prywatnie...... wiec moze taka metoda niestety...
          • Gość: adi prywatnie na pewno znajdzie czas:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 18:39
            Ja byłem w tej przychodni u Dzióby w listopadzie i niestety musiałem
            recepcjonistce zapłacić 40zł bo już wyczerpali limit (?). Oczywiście
            rachunku żadnego nie dostałem:(
            • Gość: pacjent Re: prywatnie na pewno znajdzie czas:( IP: *.zabrze.net.pl 14.01.09, 21:33
              to trzeba bylo sie upomniec.... dostaje za kazdym razem ... dziwne no nie????
              • Gość: Fustek Re: prywatnie na pewno znajdzie czas:( IP: 195.94.210.* 17.01.09, 23:34
                Jeśli to nie jest poważny problem, to lepiej leczyć się prywatnie
                • Gość: kurde Re: prywatnie na pewno znajdzie czas:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 23:37
                  jak mamusia jest ciężko chora niech idzie na ostry dyżur lub niech
                  lekarz napisze na skerowaniu "CITO" czyli pilne.
                  • Gość: Emilia Re: prywatnie na pewno znajdzie czas:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 10:44
                    jak ci cos nie odpowiada to nie wchodz ...a nie glupie komentarze dodajesz,,,chyba jasno napisalam ze potrzebuje adres urologa a nie o glupie komentarze
    • Gość: kurde Re: Urolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 11:49
      Uważam skoro jesteś taka mądra to sama sobie poszukaj adresu urologa
      wystarczy wejść na www.google.pl a ja ci tylko kobieto doradziłem
      jak najszybciej dostać się do lekarza urologa NFZ .
      • Gość: Emilia Re: Urolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 12:12
        widze ze najlepiej to sie o nic nie pytac na forum bo zawsze znajdzie sie taki co to tylko dogadac umie...a wiesz szukalam w google ale co sie wyswietlila niby poradnia urologiczna dzwonilam i owszem poradnia jest ale urologa to u nich niema wiec nie wiem skad te dane na internecie dlatego chcialam z polecenia urologa jakiegos..a jak nie masz to nie wypowiadaj sie...
        • Gość: kurde Re: Urolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 15:09
          Kobieto ja ty oglądasz google tu masz stronę i pełno prywatnych
          praktyk więc nie obrażaj ludzi www.znanylekarz.pl/lekarze-
          polska-urolog.php?q=urolog+Zabrze+prywatnie szkoda pisania .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka