Dodaj do ulubionych

weterynarz zabrze

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.09, 11:44
po pierwsze gdzie ?
po drugie jakie sa najwazniejsze szczepienia dla szczeniaka i z jakim kosztem
mam sie liczyc ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja [...] IP: 95.160.245.* 31.05.09, 14:46
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • c_x_v każdy tylko nie Jarzębowski! 08.06.09, 09:56
        Zadziwiające jest to, że dwie wychwalające Jarzębowskiego osoby piszą posty z
        tego samego IP... Czyżby klientela aż tak się wykruszyła, że trzeba samemu się
        podszywać pod petentów?
        Miałam nieszczęście leczyć swojego kota u Jarzębowskiego w czasie gdy razem z
        nim pracowali jeszcze Młynarscy.
        Kot zachorował a on zamiast zrobić mu jakieś badania pakował w niego tylko
        kroplówkę na wzmocnienie i dla przyzwoitości czasami jakiś zastrzyk nie wiadomo
        z czego. Raz kazał go nawet zostawić na pół dnia a jak wróciliśmy po zwierzaka
        to widać było że niepotrzebnie bo dopiero wtedy wpakował w niego kolejną
        kroplówkę. W ciągu niecałego tygodnia z silnego kota zostały bezwładne skóra i
        kości.
        Ostatniego dnia rano moja mama była z kotem na kolejnej wizycie i dostała
        kolejna kroplówkę którą miała wlewać w kota w domu z zaznaczeniem że resztę
        płynu ma oddać. W międzyczasie dowiedziałam się poczta pantoflową o kasobiorcy
        Jarzębowskim co nieco i po południu pojechaliśmy do Młynarskich... Niestety nie
        było już co ratować bo z kota praktycznie wypływały już wnętrzności ;( Najgorsze
        jest to, że on widział co się dzieje a jednak kasował za kolejne wizyty
        (niemało) i dawał kolejne kroplówki żeby kot dociągał do kolejnych wizyt. ZERO
        leczenia bo tylko KASA się dla niego liczy!
        Następnego dnia po odejściu tego kota zachorował w identyczny sposób mój drugi
        kot. Dzięki opiece Państwa Młynarskich po tygodniu był już zdrowy i pełen wigoru!
        Do dziś moje dwa koty (przygarnęliśmy kolejną koteczkę) i pies są leczone u
        Młynarskich i nigdy nie mieliśmy powodów do narzekań.
        Nigdy tez rachunek nas nie powalał. Do dziś pamiętam jeden z tekstów doktora
        Młynarskiego... "dziś strasznie z Państwa zedrę... 20 zł" ;)
        Zdaje się że wówczas za te durne kroplówki u Jarzębowskiego płaciliśmy więcej.

A na dodatek dobrze zakończona historia sprzed kilku dni.
        Ten niegdyś uratowany przez Młynarskich kot, poszedł sobie na kilkudniową
        wycieczkę. Odchodziliśmy od zmysłów. Głupio mi było bo to nie przypadek
        medyczny, ale zadzowniłam do dr Młynarskiej o poradę. Przez kilkanaście minut
        bardzo miło ze mna rozmawiała, pocieszała i radziła. Sama poprosiła o namiary
        gdyby ktoś przyniósł podobnego kota.
        Dzwoniłam również do innych weterynarzy w Zabrzu aby zapytać czy ktoś nie był ze
        znajdą, Każdy wet chciał dokładny opis kota i telefon do mnie. Zapisywali to sobie.
        Każdy tylko nie Jarzębowski. Na moją nieśmiałą sugestię, że może zostawię swój
        telefon gdyby ktoś przyniósł podobnego kota, Jarzębowski stwierdził, że on i tak
        nie będzie pamiętał i ewentualnie to mogę powiesić ogłoszenie u niego. No comment :/
        Na szczęście kot się znalazł i nikt go nie zanosił do Jarzębowskiego... brrr
        • Gość: pracownik Re: każdy tylko nie Jarzębowski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 11:32
          Jeżeli to prawda co piszesz[bo brzmi absurdalnie] to podaj swoe dane
          sprawdzę to w komputerze lecznicy i wydrukuję tu na forum,ale myślę
          ze są to totalne wymysły twojej chorej fantazji.
        • Gość: kociara Re: każdy tylko nie Jarzębowski! IP: *.215.198.220-internet.zabrze.debacom.pl 26.11.14, 19:52
          Zgadam się. Jarzębowski ma typowe komercyjne podejście do pacjenta.... Kroplówki 80 zł kota odbierałam zsikanego od przednich łap po ogon(miał cewnik). Niczego mu nie podłożyli, leżał we własnym moczu. MASAKRA NIGDY WIĘCEJ
          • mir.rka Re: każdy tylko nie Jarzębowski! 28.01.15, 12:25
            Już nie będę się wypowiadać, gdzie mnie zaskoczyli negatywnie i żal na kota było patrzeć... :( Za to mogę polecić Młynarskich, bo tak opieka nabardziej mnie zadowoliła, a i szybko udało się po sterylce Kite do domu zabrać.
        • Gość: Sara_r Re: każdy tylko nie Jarzębowski! IP: *.um.zabrze.pl 30.03.15, 15:09
          ... mam trochę mieszanych uczuć do cen, które pobiera się w klinice u Państwa Młynarskich:
          po godz. 20.00 - za samo " dzień dobry" lub "dobry wieczór" kasuję się tylko 100 zł.
          Za 2 dniowe leczenia psiaka miałam zapłacić 250 zł., a zapłaciłam tylko 500 zł. Może są dobrymi fachowcami, lecz zarazem bardzo drodzy :(...
          • Gość: alla Re: każdy tylko nie Jarzębowski! IP: *.tor-exit.network 21.05.15, 10:44
            Może i nie są najtańsi, ale biorąc pod uwagę ile kasy mi poszło na różnych wetów, to u Młynarskich i tak mniej zostawiłam.
      • Gość: Kasiek Re: weterynarz zabrze IP: *.pzu.pl 12.07.13, 08:45
        Piszę na gorąco. Wczoraj byłam z moim dużym psem u weterynarza na Lipowej. Nie było p. Jarzębowskiego. Były dwie inne osoby. Kompletnie nie radzili sobie z moim psiakiem. Pies nie jest agresywny tylko bardzo wystraszony. Obcym nie chce pokazywać swoich uszu. W gabinecie poproszono mnie abym pobawiła się w lekarza i zakropiła mu te uszy. Zakropiłam. Potem dostał dwa zastrzyki ale na odchodnym zostałam zaopatrzona w bandaż i plaster żeby samemu opatrzyć krwawiące ucho. Podobno pies był na tyle niespokojny (poważam, nie agresywny), że nie dało się mu tego opatrunku założyć w gabinecie. Cóż, mam mieszane odczucia wobec usługi w tym gabinecie. Wydaje mi się, że fachowiec powinien poradzić sobie ze zwierzęciem w jakichkolwiek warunkach. Szczególnie, że w gabinecie była jeszcze druga p. weterynarz.
        • Gość: myszka Re: weterynarz zabrze IP: 94.242.246.* 13.05.14, 10:30
          A moja koleżanka myła u Młynarskich. Powiedziała, że lekarz był kompetentny i znający się na swojej robocie.
          • Gość: Sylwia Re: weterynarz zabrze IP: *.free.aero2.net.pl 08.02.16, 10:23
            Chodziłam do młynarskiej jeszcze kiedy mieli gabinet na wolności. Odkąd są na Korfantego/ Kochanowskiego, jakość usług spadła na łeb na szyję. Zatrudniają niekompetentnych lekarzy nie potrafiących przyznać się nawet nie tyle do błędu, co do stanu faktycznego. Mój pies trafił tam z początkowymi objawami choroby. Pani stwierdziła, że pies ma 15 lat i taki już jego urok. Po kilku miesiącach wr?ciłam, pies był już w stanie krytycznym. Przez cztery dni rano i wieczorem byłam na wizytach, młody lekarz nie przyznał się, że nie potrafi zrobić USG, tylko kazał czekać i glodzic psa dla lepszej widoczności w trakcie badania. Po czterech dniach nie wytrzymylam. Na lipowej pies w ciągu 5 minut miał USG, rentgen, zdiagnozowano raka jądra, kroplowki, skierowanie na operację itp. Otrzymał FACHOWĄ pomoc. Niestety, było już za późno... Kliniką młynarskiego wykańczania psy, nie leczy. Nie jestem jedyną "poszkodowaną"
    • Gość: Pacjentka Re: weterynarz zabrze IP: *.za.digi.pl 31.05.09, 19:35
      Po pierwsze to lecznica na Zaborzu Państwa Młynarskich!
      W okolicy nie ma lepszego weterynarza!
      O koszt zależy od tego na co się zdecydujesz.
      • Gość: A Najlepszy dr Parczyk na Pilsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 20:41
        Kolo szkoly budowlanej. Uratowal mi psa i jestem mu bardzo wdzieczny
        inni weterynarze proponowali kuracje piaskowa, tj. uspic i do piasku.
        • Gość: ja Re: Najlepszy dr Parczyk na Pilsudskiego IP: 95.160.245.* 01.06.09, 08:21
          Mlynarscy kiedys byli dobrzy,obchodzil ich pacjent ale od kiedy
          poprzyjmowali starzystow to nastawili sie tylko na kase a nie zeby
          pomoc zwierzeciu.Moja suczka miala guzek otwarty i jak poszlam do
          Mlynarskich(bo mam blisko)to obsluzyla nas wlasnie starzystka tylko
          zobaczyla pod mikroskopem odbicie i kazala wysuszac za ta porade
          zaplacilam 50 zl.Efekt byl taki ze guzek sie caly czas powiekszal i
          slimaczyl.Zglosilam sie do Pana Doktora Andrzeja gdzie odrazu zostal
          przeprowadzony zabieg usuniecia w narkozie.Suczka zostala
          zaopatrzona w leki przeciwbolowe i za to zaplacilam 90zl.Mam jeszcze
          jedna suczke i kiedy miala szczeniaki dostala w nocy tezyczke.Pan
          doktor odrzucal rozmowe.Rano pojechalam to suka dostala wapno
          domiesniowo i sytuacja powturzyla sie po dwuch h.Tak bylo ponad
          tydzien.Dopiero jak pojechalam na Mikulczyce pies dostal wapno do
          zyly.Bylam tam jeszcze 3 razy i wszystko wrocilo do normy.
          Moge duzo napisac o wetach ale nie kazdy lubi dlugie posty.

Co do szczepien to musisz zaszczepic szczeniaczka przeciw
          nosowce,parwowirozie i laptospirozie to sa szczepienia obowiazkowe i
          jesli szczeniak zarazi sie ktoras z chorob to sa bardzo male szanse
          na wyleczenie.Potem ja bedzie troche starszy to wscieklizna-o tym
          powiadomi cie lekarz.Koszt to ok 50 zl ale tez zalezy gdzie.
          • Gość: Gosc Re: Najlepszy dr Parczyk na Pilsudskiego IP: *.za.digi.pl 01.06.09, 22:14
            Kup sobie slownik ortograficzny i pozniej twórz swoje bezmyslne
            epopeje.
            • Gość: ja Re: Najlepszy dr Parczyk na Pilsudskiego IP: 95.160.245.* 01.06.09, 22:43
              Po pierwsze widze że nie masz odwagi się podpisać bo po IP widac ze
              gosc i pacjętka to jedna i ta sama osoba.Po drugie ja tylko opisuje
              jakie mam doswiadczenia z wetam i nikomu nie narzucam ktorego
              lekarza ma wybrac tylko radze a wybor nalezy do osoby
              zainteresowanej.Polecam doktora Jarzebowskiego ktory pracowal z
              Mlynarskim tylko ze sie poklocili i zaczeli pracowac osobno.Doktor
              Jarzebowski w niczym nie jest gorszy od Mlynarskiego.A jesli chcesz
              wiedziec wiecej na temat Mlynarskiego i jego leczenia to poszukaj na
              forum psow rasowych np.bokserow.Ale mowie za siebie nikogo nie
              zmuszam ze ma zmienic weta.Dla kogos jest lepszy jeden a dla innych
              drugi.Pozdrawiam.
              • Gość: Gosc Re: Najlepszy dr Parczyk na Pilsudskiego IP: *.za.digi.pl 02.06.09, 18:15
                Nawet jesli nikogo nie namwiasz do zmiany lekarza tylko
                przedstawiasz swoja opinie to rob to bez bledow ortograficznych. To
                po primo!
                Ja u Pana Młynarskiego lecze cale swoje male ZOO i nie moge
                powiedziec na niego zlego slowa.
                Ale pewnie ile osób tyle opinii.
                Pozdrawiam.
        • Gość: didusia Re: Najlepszy dr Parczyk na Pilsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 19:55
          Najlepszy weterynarz jest w Mikulczycach na Lipowej Pan
          Andrzej.Uratował moją maleńką suczkę sznaucerkę miniaturkę.Po
          wizycie na Piłsudzkiego łaśnie już by jej nie było.
    • Gość: Ania Re: weterynarz zabrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 08:59
      Tak czytam i dochodze do wniosku, że na każdego weterynarza można
      ponarzekać lub też powiedzieć coś dobrego.
      Miałam dwa psiaki, niestety w tej chwili został tylko jeden. Z góry
      odradzam Szczęść Boże i zgadzam się z przedmówczynią - to
      wykańczarnia... Natomiast jeśli chodzi o Mikulczyce to jeździałam
      tam ze szczeniakiem który jak stwierdził weterynarz był
      przeziębiony, mimo że nie jestem weterynarzem to czytając na temat
      szczeniąt i chorów w tym wieku obiawy wskazywały na parwowiroze,
      niestety wet obstawał przy swoim. Zmienił zdanie dopiero kiedy
      szczeniak był w bardzo ciężkim stanie. Zaczęł się kroplówki,
      przetaczanie krwi, antybiotyki co niestety już w tedy nic nie dało.
      Z drugim psem jeżdże do Młynarskich na Wolności. Gdy miał 3 miesiące
      prześwietlenie stwierdziło że ma początki dysplazji stawów, w ten
      sam dzień pan doktor przeprowadził zabieg mimo późnych godzin
      wieczornych, wydał mi pieska po godzinie 23. W tej chwili psiak ma
      1,5 roku i ma się świetnie.
      Jeżeli chodzi o szczenięce szczepienie to są to tzw. pakiety
      szczepień (kilka w jednej). Pierwsze ok. 6 tygodnia, kolejne 8-9
      tyd. i trzecie 12 tyd. Masz w tedy pewność że pies jest dobrze
      chroniony no a jak skończy 4-6 miesięcy to na wścieklizne. Kolejne
      ochronne szczepienie trzeba powtórzyć rok po ostatnich ostatnim.
      • Gość: werka Re: weterynarz zabrze IP: *.webiq.pl 12.05.14, 15:54
        Podbijam wątek, proszę o jedną informację. Czy obecni Młynarscy na ul. Kochanowskiego to Ci sami, co tu są opisywani na ul. Wolności?
        • Gość: ruda Re: weterynarz zabrze IP: *.boingboing.net 21.05.14, 13:36
          Też jestem zainteresowana, bo na Wolności kiedyś bywałam, właśnie u Pana Młynarskiego.
        • Gość: gary Re: weterynarz zabrze IP: 176.10.100.* 06.10.14, 13:02
          Pierwszy raz pojechałem z psem do Młynarskich (wcześniej robiła to żona, ale teraz nie mogła) i zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Kompetentny, z miłą aparycją, dobrze dogadał się z Wiatrem.
      • Gość: emi Re: weterynarz zabrze IP: *.conformal.com 29.05.14, 16:20
        Zgadza się, ja też chodzę do Młynarskich i jestem z nich bardzo zadowolona.jeśli komuś się nie podoba, zawsze może sam otworzyć klinike weterynaryjna i ciekawe, czy w tedy bedzie tak samo gadal...
        • Gość: Malwina Re: weterynarz zabrze IP: *.us.unmetered.com 25.06.14, 12:43
          Z jakim zwierzakiem byłaś u Młynarskich? Bo słyszałam różne opinie i chciałabym się czegoś dowiedzieć.
          • Gość: emi Re: weterynarz zabrze IP: *.hartvoorinternetvrijheid.nl 28.06.14, 20:00
            ja bylam z kociakiem malym, a właściwie kotką na sterylizacji. Operacja i hospitalizacja ok., ja tam się nie czepiam, bo uważam, że Młynarscy naprawdę dużo pracują i jest za co im dziękować.
          • Gość: ewa Re: weterynarz zabrze IP: *.zabrze.vectranet.pl 28.06.14, 21:01
            U Młynarskich odeszły za TM dwa moje zwierzaki .
            • Gość: emi Re: weterynarz zabrze IP: *.nip.su 08.07.14, 18:42
              Przykro mi to czytać, współczuję... Natomiast widać, że doskonalą swoją kadrę, bo już u nich nie pracuje.
          • Gość: nina Re: weterynarz zabrze IP: *.snel.com 10.07.14, 16:57
            Z małymi zwierzętami domowymi dobrze sobie radzą, ja byłam z królikiem, bo mu ropka się w oczku zebrała. Tylko nie pamiętam u jakiego dokładnie lekarza, bo nie zwróciłam uwagi na nazwisko...
            • Gość: nora Re: weterynarz zabrze IP: *.us.unmetered.com 15.07.14, 10:07
              a trzeba bylo, niekiedy czlowiek chcialby sie dowiedziec, do jakiego konkretnie weta warto zajrzec :(
              • Gość: nina Re: weterynarz zabrze IP: *.digicube.fr 16.07.14, 14:36
                wiesz co, mi znajoma poleciła klinikę Młynarskich i nie mówiła do którego lekarza, także zapisałam się do tego, u którego było miejsce.
                • Gość: atena Re: weterynarz zabrze IP: 176.10.100.* 23.07.14, 19:49
                  a jak ja byłam w tej klinice, to byłam na zabiegu kastracji i przeprowadzał go sam doktor Młynarski :)
                  • Gość: morka Re: weterynarz zabrze IP: *.privacyfoundation.ch 14.08.14, 18:28
                    to fakt, głównie dr Piotr zajmuje się operacjami, więc nic dziwnego :)
                    • Gość: Sisi Re: weterynarz zabrze IP: *.zenger.nl 27.08.14, 11:48
                      W mojej ocenie, jedna z lepszych klinik weterynaryjnych w zabrzu.
                      • Gość: mira Re: weterynarz zabrze IP: - 11.09.14, 10:57
                        A to prawda, że Młynarscy mają całonocne dyżury? Dobrze wiedzieć, gdzie taki weterynarz się znajduje.
                        • Gość: tora Re: weterynarz zabrze IP: *.61.149.100.host.de.colt.net 12.09.14, 14:02
                          Tak, byłam u nich na dyżurze, wprawdzie musisz więcej zapłacić w godzinach nocnych, ale czasami warto, kiedy zwierzak jest w stanie agonalnym :/
                          • Gość: mira Re: weterynarz zabrze IP: *.snel.com 25.09.14, 12:19
                            Uuuuu, i co dolegało Twojemu zwierzakowi? Dali rade?
                            • Gość: tora Re: weterynarz zabrze IP: localhost 29.09.14, 17:55
                              Tak, teraz było ok., okazało się, że jakaś infekcja się wdała i spadała mu temperatura ciała, dali leki, ogrzali i musiałam mojego malucha zostawić na kilka dni, ale teraz jest już wszystko ok. :)
                              • Gość: bartek Re: weterynarz zabrze IP: *.torproxy-readme-arachnide-fr-35.fr 14.10.14, 16:55
                                Czyli warto wybrać się do Młynarskich ze zwierzakiem??
                                • delirka47 Re: weterynarz zabrze 27.10.14, 10:51
                                  Oczywiście, że warto. Ja bynajmniej jestem bardzo zadowolona z obsługi, która spotkała mnie w tej klinice.
                                  • Gość: kinia Re: weterynarz zabrze IP: *.cloudexit.eu 30.10.14, 11:55
                                    Zastanawiam się, bo muszę niedługo suczkę wysterylizować. Myślicie, że w tej klinice sobie z nią poradzą? Mam średnie doświadczenie z weterynarzami z Zabrza, bo kiedyś przy odrobaczaniu, lekarz podał mojej suczce chyba zbyt dużą dawkę leku i chodziła przez kilka dni osowiała.. :(
                                    • Gość: Słoneczko Re: weterynarz zabrze IP: *.solidonetworks.com 30.10.14, 13:48
                                      Myślę, że nie masz się czego obawiać. Mi na tyle wizyt co tam byłam, nic przykrego się nie przytrafiło. Pozdrawiam!

• Gość: Ala Kopińska Re: weterynarz zabrze IP: 119.15.121.* 24.11.14, 12:15
                                        Jak dla mnie bardzo dobrze wyposażona przychodnia. Zaangażowanie i wysokie umiejętności w leczeniu.
                                        • Gość: Minka Re: weterynarz zabrze IP: *.ru 09.02.15, 12:04
                                          W 100 % ufam tej klinice i nigdy nie oddałabym moich psiaków w inne ręcee.
                                          • Gość: marylla Re: weterynarz zabrze IP: *.ip-37-187-244.eu 17.02.15, 13:09
                                            dokładnie, też jestem z nich zadowolona. w tym gabinecie można smialo wyluzowac i spokojnie czekac, zawsze uratowali sytuacje z moim chorowitym mopsem
                                            • Gość: koles Re: weterynarz zabrze IP: *.mit.edu 19.03.15, 21:02
                                              czyli jednak kolejek się nie uniknie? Kurcze, a myslalem, ze znajde weta, gdzie nie trzeba czekac w kolejce na przyjecie
                                              • Gość: marylla Re: weterynarz zabrze IP: *.geoca.st 03.04.15, 09:09
                                                no wiesz, te kolejki nie sa jakies straszne, da się wytrzymac, poza tym wiadomo, ze do dobrego lekarza musza być kolejki chociaz male :D
                                              • Gość: zjawa Re: weterynarz zabrze IP: *.tor.ninja 21.05.15, 10:51
                                                jak pojedziesz rano na wizyte to nie czeka sie dlugo, mi sie zdarzylo max 15 minut i to wszystko, wiec spoko
                • Gość: ania Re: weterynarz zabrze IP: *.blazingfast.io 18.09.15, 11:53
                  Lekarze zaangażowani w swoją pracę. Co prawda nie ze wszystkim się z nimi zgadzam, ale ogólne wrażenie pozytywne.
                  • Gość: Inka Re: weterynarz zabrze IP: *.ip-158-69-201.net 07.10.15, 13:06
                    no ja też byłam zaskoczona, mega dobre wrażenia mam po wizycie u młynarskich, nie to co u innych
    • Gość: ramona-only Re: weterynarz zabrze IP: *.centertel.pl 01.06.09, 21:59
      Na Szczęść Boże nie rozpoznali u mojego psa złamania nogi(!!!!!)
      popieram więc posty wyżej.M oim,a właśćiwie mojego psa lekarzem
      jest Piotr Młynarski ;od czasu jego znalezienia tj.ok.13 lat.Ma miłe
      usposobienie,jest kontaktowy,uprzejmy,i fachura.
      Chodzimy do niego z wielkim zaufaniem
      • Gość: ... Re: weterynarz zabrze IP: 95.160.245.* 02.06.09, 18:34
        Moze u Mlynarskich sie cos zmieni jak otworza nowa przychodnie bo
        narazie nie zwierze tylko kasa sie liczy.Stazysci to lipa nie znaja
        sie i zamias konsultowac sie jak cos nie wiedza to sami stawiaja
        bledne diagnozy.Zeby porownac to trzeba skorzystac z konkretnych
        uslug roznych lekarzy ale konkretnie zeby mogli sie wykazac a nie
        szczepienie.
        • Gość: iza Re: weterynarz zabrze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.06.09, 20:32
          nie narzekam ani na Mlynarskiego ani na Jabrzębowskiego byłam u obu
          z moim psiakiem,jednak najlepszym okazał się Pan doktor Wiliński z
          Wet Serwis.Niestety nie z z Zabrza
          • Gość: ... Re: weterynarz zabrze IP: 95.160.245.* 02.06.09, 22:11
            Moze napisz cos wiecej.Jesli spotkamy sie z sytuacja krytczna
            bedziemy wiedzieli gdzie jeszcze szukac pomocy.
            • Gość: Fustek Re: weterynarz zabrze IP: 195.94.210.* 03.06.09, 21:43
              Ten Młynarski to jest w budynku obok spożywczaka i przystanku
              autobusowego na Piłsudskiego?
            • Gość: iza Re: weterynarz zabrze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.06.09, 22:12
              doktor W.przyjmuje w katowicach na ul.grazynskiego 11
              • Gość: Fustek Re: weterynarz zabrze IP: 195.94.210.* 05.06.09, 21:23
                Czyli to jest jakoś inny?
                • Gość: ania Re: weterynarz zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 14:16
                  polecam Szczęść Boże - kilka lat tam chodzę z psem.
                  • c_x_v Re: weterynarz zabrze 08.06.09, 09:59
                    chyba tylko na szczepienia ;) bo z tego co wiem to ta lecznica nie ma tez
                    najlepszej opinii ;)
                    • z_rokitnicy Re: weterynarz zabrze 06.09.09, 19:43
                      Nieprawda. Co masz im do zarzucenia? Znajomi są zachwyceni
    • marekpiec.zabrze Re: weterynarz zabrze 10.06.09, 22:14
      Boczna od 3 Majaprzy stacji benzynowej BP niedaleko szkoły. Bardzo
      dobry gabinet to był kiedyś. Potem kotek mi zdechł :-(
      • Gość: dziewczyna Re: weterynarz zabrze IP: 195.82.182.* 06.09.09, 23:38
        Tylko Młynarscy, koło Pogoni na Wolności
        • marekpiec.zabrze Re: weterynarz zabrze 08.09.09, 20:17
          To taki pijar państwa M?
    • Gość: aniaa Re: weterynarz zabrze IP: *.rotametr.com.pl 09.09.09, 14:52
      ja polecam dr. schneider która przyjmuje na sośnicy.
      korzystam z psami z jej usług już od bardzo długiego czasu i wiem że
      w przypadkach krytycznych zawsze można zadzwonić, umówić się na
      szybką wizytę...jedynym minusem są długie kolejki w poczekalni.
      pozdrawiam
      ania
      • Gość: hauhau Re: weterynarz zabrze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.09.09, 22:40
        Ona przyjmuje w tym baraku? Z panem Azjatą?
        • Gość: dziewczyna Re: weterynarz zabrze IP: 195.82.182.* 11.09.09, 10:29
          Żaden pijar. Po prostu chodzę do nich od momentu, gdy na Szczęść Boże prawie
          zabili mi psa, a pan Młynarski dał mu szanse i go uratował. Fachowcy z miłością
          do zwierząt.
          • Gość: hit Re: weterynarz zabrze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.09.09, 19:48
            To żaden pijar, to rzetelna reklama tych, których warto forumowiczom
            polecić
            • Gość: Marzena Re: weterynarz zabrze IP: *.stk.vectranet.pl 12.09.09, 21:55
              A ja polecam Szczęść Boże ale tylko dr. Bozydara i nikogo innego.
              Uratowal mi psa i kota. Kota całe reszta weterynarzy spisala na
              straty a on walczyl i kotka jest zdrowa. Polecam. Kiedys chodzilam
              do Młynarskich i nie mam wsumie nic im do zarzucenia ale wykanczaja
              mnie tam kolejki i wieczny pospiech pana doktora.
              • Gość: daisy Re: weterynarz zabrze IP: *.stk.vectranet.pl 12.09.09, 22:33
                Ja również uważam dr.Bożydara Kicka z Lecznicy Na Szczęść Boże za świetnego weterynarza.
    • Gość: anty-Młynarscy Re: weterynarz zabrze IP: *.zabrze.net.pl 07.10.09, 12:29
      Jezeli chcecie bez sensu wydac pieniadze to idzcie do Mlynarskich.
      Wszystko co robia jest nastawione prokasa - w koncu za cos
      wybudowali sobie klinike. Nie liczy sie dla nich pacjent, tylko
      hurtowe zalatwianie klienteli bez poswiecenia czasu tyle ile trzeba.
      Pacjentow przyjmuja i operuja bez szczegolowego wywiadu na koniec
      jest brak informacji jak postepowac.
    • Gość: psitata Re: weterynarz zabrze IP: *.stk.vectranet.pl 11.12.09, 00:11
      polecam tego obok hali pogoni - na wolności
      • Gość: aron Re: weterynarz zabrze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.12.09, 20:42
        My mamy kota, ale nie chodzę z nim po weterynarzach
      • Gość: Mlynarski Re: weterynarz zabrze IP: *.zabrze.net.pl 13.12.09, 11:33
        jest nadrozszy,
        naciaga na najwiecej pieniedzy, zwlaszcza gdy sie idzie z rasowcem
        nie ma czasu na konsultacje a za wszystko Was skasuje!!!!
        • Gość: labladorka Re: weterynarz zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 11:43
          Byłam u Młynarskich ale przekonałam się,że często zmyślają i
          naciągaja na leczeniu przedłużają je.Na Szczęć Boże słabo a w
          Mikulach spoko jestem zadowolona.
    • Gość: Mamboleo Tylko dr Parczyk z Piłsudskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 12:27
      Pewny i doświadczony weterynarz. Można mu spokojnie oddac naszego pupila.
      • marekpiec.zabrze Re: Tylko dr Parczyk z Piłsudskiego 25.02.10, 22:43
        To jest ten weterynarz, który przyjeżdża na motorze?
    • zza_lady Re: weterynarz zabrze 02.03.10, 19:36
      Dlaczego wizyty u weterynarza są takie drogie?
      • Gość: syknięty Re: weterynarz zabrze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.03.10, 20:26
        To możesz sobie kotka zaprowadzić do rzeźnika.......
        Jak są lekarstwa, badania, zastrzyki, to za darmo weterynarz tego
        nie zrobi
    • macie-jow Re: weterynarz zabrze 08.03.10, 20:19
      Najgorzes są pierwsze miesiące. Potem już tylko raz w roku
      wścieklizna i odrobaczanie
    • mieszkam_w_zabrzu Re: weterynarz zabrze 10.03.10, 19:41
      A ten weterynarz koło szkoły na 3 Maja? (zaraz za kopalnią Guido po
      prawej stronie jadąc do centrum)Dla mnie fachowiec. Sympatyczna wizyta.
      Niezbyt drogo
      • zza_lady Re: weterynarz zabrze 20.03.10, 21:00
        Co to dla was znaczy - NIEZBYT DROGO? Bo to chyba dla każdago znaczy
        co innego????
        • Gość: Alojz Re: weterynarz zabrze IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.14, 08:15
          Wszystko o wetach w Zabrzu link do lektury

forum.gazeta.pl/forum/w,120,105062736,,Klinika_wet_Mlynarskich_fabryka_pieniedzy_.html?v=2
    • Gość: aga Re: weterynarz zabrze IP: *.zabrze.vectranet.pl 14.10.14, 22:25
      Mówcie co chcecie .... Nie ma lepszego weterynarza od Pana Piotra Młynarskiego... Byłam u Jarzębowskiego to nawet szwów porządnie nie umiał psu wyciągnąć po kopiowaniu uszu... Przez przypadek trafiłam do Pana Piotra i okazał się suuuuuuper weterynarzem.... Zawsze trafiał idealnie w diagnozę dzięki temu moja Briardka żyła prawie 13 lat i miała się świetnie.... (jak na tą rasę i wiek i wagę żyła idealnie).... Miałam nawet sytuację taką że nagle coś się z moim psem stało ( nie ważne co ...) i nagle musiałam jechać do Pana Piotra nie wzięłam nic ani dokumetow ani kasy !!! nic !!! Przeprosiłam doktora a Pan Piotr mi powiedział " spokojnie najpierw pies potem kasa..." nie przejmuj się kobieto oddasz jak będziesz mogła...." a przyjmował na zaborzu wtedy - więc nikt mi nie wmówi że Młynarscy to fabryka kasy !!! Bo sama osobiście tego doświadczyłam a nie usłyszałam od kogoś... A to że teraz się Pan Młynarski wybudował i ma swoje ceny - cóż - każdy ma prawo !!!! a jakość kosztuje !!!!! tak jest na całym świecie !!!! a dla ujadających na tym forum - jak nie pasuje to zmieńcie klinikę !!!! i przestańcie psuć opinie ludziom którzy naprawdę kochają zwierzaki.... !!!!
      Pan Młynarski to najlepszy weterynarz jakiego znam i z całego serca Ci go polecam, obojętnie co piszą na tym forum.... a Ty zdecydować musisz sam.... Nie robię tu reklamy ... mówię o osobistym doświadczeniu a Panem Piotrem Młynarskim... pozdrawiam
      • Gość: Marta Re: weterynarz zabrze IP: 95.130.15.* 15.02.15, 11:22
        Zgadzam się z całej rozciągłości. Pan Młynarski jest jednym z najlepszych weterynarzy, z którymi się spotkałam i serdecznie mu dziękuję za uratowanie Ferdka.
        • Gość: viola Re: weterynarz zabrze IP: *.server9.tvdw.eu 26.02.15, 19:43
          mi u mlynarskich wyciagali kotu kleszcza. niby jeszcze wiosny nie ma, aa tu prosz, kleszcze juz zaczely sie pojawiac, wiec uwazajcie, juz nawet kupilam od mlynarskich kropelki, zobaczymy, czy dadza rade.
    • agnieszor na Lipowej 29.03.15, 19:27
      Moja sunia ma 6 lat. Sterylizowałam ją na Lipowej u doktora Jarzębowskiego. Wszystko dobrze, śladu szwu z lupą szukać. Dobrze patrzy z oczu temu człowiekowi, ja mu ufam w 100%. Bardzo rzeczowy i sympatyczny. Na wizycie przekazuje dużo informacji. Dwa lata temu miałam przykry incydent po szczepieniu. Moja sunia zareagowała alergicznie, wieczorem zaczęła mi lecieć z rąk była godz. 23:00. Jeden tel. do doktora Jarzębowskiego i jechaliśmy do przychodni. Za badania krwi, zastrzyk i to że przyjął wizytę o takiej porze zapłaciliśmy 74zł!!!! Więc kto opowiada, że to jest drogi, komercyjny lekarz? Jeszcze prosił aby nazajutrz zadzwonić z info jak pies się czuje. Trochę już żyję na tym świecie i nie trafiłam na takiego lekarza.
      • Gość: Ella Re: na Lipowej IP: 185.58.49.* 21.05.15, 10:59
        Mogę z pełną odpowiedzialnością potwierdzić, że to cudowny lekarz.
        • Gość: mija Re: na Lipowej IP: *.as24875.net 22.07.15, 12:29
          byłam tam, ale jakoś lepiej się czuję na kochanowskiego 16 u młynarskich
    • Gość: justyna Re: weterynarz zabrze IP: *.wieszowanet.pl 19.08.15, 14:16
      Moj piesek York juz od 10 lat jest pod opieka weterynarza w Zabrzu-Milkuczycach na ul. Lipowej. Nie moge zlego slowa powiedziec o weterynarzach ktorzy tam pracuja. Sa jak najbardziej doswiadczeni i profesjonalni. Piesek nie raz przechodzil tam zabiegi. Jednym z pierwszych byla sterylizacja zas kolejne dwa zabiegi dotyczyly zlamanej rzepki oraz kosci strzalkowej. Po zabiegach piesek bez problemu chodzil i nawet nie musial miec zadnych poprawek. Jestem bardzo zadowolona z uslug tej lecznicy i nigdy nie zamienilabym ja na inna. A co do powyzszych postow moja opinia jest taka ze sa przypadki kiedy zwierzeta na da sie w zaden sposob pomoc i wyrazanie swojej negatywnej opinii na temat danej lecznicy lub weterynarza wydaje mi sie zbedne. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka