rudeprawo 28.11.12, 17:16 Cześć, przydał by mi się dobry neurolog we Wrocławiu... ten, który zlecił mi MRI jest strasznie niekomunikatywny - nie mogę się z nim dogadać.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza_czarnecka Re: neurolog - Wrocław 29.11.12, 08:54 Witaj, osobą, którą chorzy we Wrocławiu bardzo chwalą jest dr Ewa Gruszka. Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
rudeprawo Re: neurolog - Wrocław 29.11.12, 12:43 dziękuję, zastanawiałam się nad tą panią, ale przestraszyły mnie opinie na znanylekarz.pl... słuchajcie, a jeżeli w opisie radiologa MRI mam coś takiego: W istocie białej obu półkul mózgu podkorowo widoczne pojedyncze drobne ogniska hiperintensywne w obrazach T-2 zależnych i w sekwencji FLAIR wielkości do 0,5 cm. Ogniska te przemawiają za przebytymi zmianami naczyniopochodnymi. W różnicowaniu należy uwzględnić możliwość zmian demineralizacyjnych, choć lokalizacja ognisk nie jest dla nich typowa. do wizyty skłoniły mnie problemy ze wzrokiem - błyski, zawężone pole widzenia (teraz przeszło, ale jakoś gorzej widzę), co znacz - że należy uwzględnić? to znaczy, że są czy nie ma, co to może znaczyć... mam 33 lata, trochę się niepokoję...szczerze mówiąc nie lubię się rozczulać nad sobą, lekarz powiedział, że nic takiego mi nie jest... (powtórzyć pole widzenia i za rok MRI) wierzyć mu, przejść się do innego lekarza? jak mam usłyszeć że histeryzuję za 200 zł wizyty, to mi się niedobrze robi... Odpowiedz Link Zgłoś