sn5 24.03.07, 11:41 Czy ktoś ma problem z zamkiem w drzwiach (który był zamontowany przy wprowadzaniu się). Mój chodzi tak ciężko, że obawiam się, że któregoś dnia wcale go nie otworzę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jemielity Re: zamki w drzwiach 24.03.07, 14:25 ja nie mam problemu. czy byla złozona reklamacja u producenta bezpośrednio lub przez p.administrator? Odpowiedz Link Zgłoś
sn5 Re: zamki w drzwiach 24.03.07, 18:59 jeszcze nic z tym nie robiłam, ale muszę sie pośpieszyć bo chyba 2 lata było gwarancji na zamki. Odpowiedz Link Zgłoś
michalfront Re: zamki w drzwiach 25.03.07, 23:04 ja miałem mały problem z zamkiem (ciężko chodził) a drzwi były za mało podniesione i zaczepiały o terakotę panowie z firmy montującej poprawili wszystko następnego dnia po telefonie do nich, oczywiście w ramach gwarancji Odpowiedz Link Zgłoś
verop Re: zamki w drzwiach 24.03.07, 22:01 Mnie to niestety spotkało. Któregoś dnia po powrocie z pracy po prostu nie mogłem włożyć klucza do drzwi. Został tel po "pogotowie zamknowe". Okazało się, że z powodu kurzu zapadki w zamku nie odskoczyły właściwie. Proponuję od razu potraktować zamek smarem grafitowym do zamków zanim będziecie mieli Państwo problem. Odpowiedz Link Zgłoś
sn5 Re: zamki w drzwiach 25.03.07, 13:37 A czy WD 40 wystarczy? Nadaje sie do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
eska75 Re: zamki w drzwiach 26.03.07, 10:07 tez mialam problem ktoregos dnia po powrocie z pracy:) klucz nie chcial wejsc do zamka. na szczescie mam wspanialych sasiadow:))) i obeszlo sie bez wzywania "magikow". widocznie zamki sa wadliwe? Odpowiedz Link Zgłoś