minniemouse 11.09.08, 09:21 .. o boze o rany oh kiedy to sie skonczy. no zwariowac mozna! nic tylko prochy, bol, bol, prochy! i tak 25 lat :( Minnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bacha3000 Re: Ahhh leb znowu peka!.... IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 11.09.08, 17:22 moge ci tylko pomoc tym, ze nie jestes sama...takie nasze zycie niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mada Re: Ahhh leb znowu peka!.... IP: *.ols.vectranet.pl 11.09.08, 21:05 Wspolczuje i to doslownie! CHociaz na szczescie ja czesto atakow nie mam.. 2 razy w miesiacu. A troche sie juz naczytalam na tym forum jak niektorych potrafi atak dopasc 20 razy/miesiecznie. Przeciez z tym sie nie da zyc :| A najgorsze jest to, ze mnie w takim przypadku nawet nie chca zwolnic ze szkoly do domu. Latwo powiedziec "phii mnie tez glowa boli i nie narzekam" :| Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Ahhh leb znowu peka!.... 12.09.08, 00:21 :( Wiem, że nic co powiem, nie zdoła cię pocieszyć... Więc tylko wirtualnie przytulam i kładę kompres na obolałą głowę. Trzymaj się, biedactwo... Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Ahhh leb znowu peka!.... 12.09.08, 00:47 dzieki, dziewczyny. nawet nie wiecie jak to pomaga, przeczytac kilka takich slow :) Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
anthonka Re: Ahhh leb znowu peka!.... 12.09.08, 10:44 Minnie, trzymaj się. Nie jesteś sama, chociaż wiem, że to żadne pocieszenie. Mam nadzieję, że Ci dzisiaj już trochę lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
eni40 Re: Ahhh leb znowu peka!.... 12.09.08, 15:39 o rety mini....szlag by to tarfil z taka męka.. bidulo..kurcze ja tez boje sie czy za tydzien da mi spokoj w tym waznym dla mnie dniu.. mini..to juz za tydzien wiesz??:) Odpowiedz Link Zgłoś
krop-la Re: Ahhh leb znowu peka!.... 12.09.08, 20:16 Wspolczuje!!! tych calych 25 lat...ja z bolami glowy mecze sie od 30 latek..a z typowa juz migrena od 14 :(( ech... wlasnie dochodze do siebie po kolejnym ataku (magnezowa kuracja nie pomogla buuuuuuuuu ) i czekam na serie zwyklych ale silnych i bardzo meczacych bolow glowy ktore zwykle mam zaraz po migrenie przez 2..3 dni...zastanawiam sie czy ich powodem nie sa tryptany brane w czasie ataku migrenowego... mam nadzieje ze juz Ci przeszlo.. i serdecznie pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Ahhh leb znowu peka!.... 12.09.08, 22:51 dzieki dziewczyny :) Ostatnio mam cale hustawki migrenowe- raz okropne napady trwajace po dwa dni i nagle kilka dni leciutkich atakow i kiedy juz juz wydaje mi sie z bedzie ok - BUMMM!! napad z rzygankiem. podejrzewam ze wiaze sie to duzo z hormonami bo wstapilam w faze przed-przekwitania. razem z uderzeniami goraca nie jest to zbyt budujace ale co robic. jeszcze raz dzieki wam za cieple slowka i zycze aby glowka nie bolala szczegolnie w waznych dniach :) Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
teresa995 Re: Ahhh leb znowu peka!.... 16.09.08, 19:37 Bardzo bardzo Ci współczuję. Mnie w tej fazie przed- przedmenopauzalnej też się nasiliły bóle migrenowe. I tak to trwa do dziś. Chyba niestety taka nasza uroda kobiet z migreną. Ja mam migrenki bardzo często, około 11 migrenek w miesiącu i ataki trwają od 2-5 dni, oczywiście z tryptanami w użyciu, wspomagam się też czopkami paracetamolu 500, bo wieloletnie wcześniejsze branie pyralginu, solpadine, naproxenu itp. rozwaliły mi żołądek, tak, że teraz albo biorę tryptan albo czopek paracetamolu 500, bez żadnych innych tabletek przeciwbólowych, przeciwzapalnych. Jeszcze raz bardzo Ci współczuję, i oby wkrótce bóle Ci przeszły pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moniab28 Re: Ahhh leb znowu peka!.... 17.09.08, 22:27 Minnie probowalas Divascan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migotka Re: Ahhh leb znowu peka!.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 23:17 Ahh mogę tylko pocieszyć że nie tylko Ciebie... :( Poszukaj w necie masaży Shitatsu, zmniejszają ból a nawet go przeganiają. 3maj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
claratrueba Re: Ahhh leb znowu peka!.... 18.09.08, 07:46 Babcia moja świętej pamięci pocieszała mnie zawsze, że po 70-tce jej minęło. Nie sądzisz, że to dobra motywacja do długiego życia? Kurczę, jeszcze prawie 30 lat mi zostało a już nie mogę się doczekać- szczególnie dzisiaj- piję kawę i obawiam się, że zaraz poznam jak smakuje "w druga stronę". Odpowiedz Link Zgłoś