Dodaj do ulubionych

Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan]

12.04.12, 15:49
Rzuciłam okiem na kilka odcinków Klanu. Pojawia się pan doktor; człowiek jeszcze młody, przystojny, zadbany, wykształcony, z głową między ramionami, grzeczny, kulturalnie usposobiony i kulturą zainteresowany, ciepły, angażujący się, pomysłowy, nieźle ubrany, z planami i perspektywami. I tak mogłabym jeszcze chwilę. Ale co chcę dodać: w żaden sposób apetyczny.
Czegoś mu brak, ale właśnie, czego?
Czy to tylko ja nie umówiłabym się z nim na randkę?
Co jest w nim takiego dziwnego, czego nie potrafię określić, że erotyki ma ten pan zero?
Ktoś ma podobne odczucia?
Obserwuj wątek
    • panna_beata Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 12.04.12, 16:01
      brms napisała:

> Rzuciłam okiem na kilka odcinków Klanu. Pojawia się pan doktor; człowiek jeszcz
      > e młody, przystojny, zadbany, wykształcony, z głową między ramionami, grzeczny,
      > kulturalnie usposobiony i kulturą zainteresowany, ciepły, angażujący się, pomy
      > słowy, nieźle ubrany, z planami i perspektywami. I tak mogłabym jeszcze chwilę.
      > Ale co chcę dodać: w żaden sposób apetyczny.
      > Czegoś mu brak, ale właśnie, czego?
      > Czy to tylko ja nie umówiłabym się z nim na randkę?
      > Co jest w nim takiego dziwnego, czego nie potrafię określić, że erotyki ma ten
      > pan zero?
      > Ktoś ma podobne odczucia?

Nie wiem, ile on ma lat, ale biorąc pod uwagę, że zaproponował Adze "chodzenie"... to mentalnie jest na poziomie młodszego braciszka. I chyba w tym jest sedno. Nie zastanawiałam się nad tym wcześniej, ale rzeczywiście męski nie jest. Taki przerośnięty chłopiec.
    • mycha70 Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 12.04.12, 16:09
      Ha! miałam ochotę podobny wątek założyć. Chociaż może "co BĘDZIE nie tak z doktorem Karolem", bo na normalnych Agnieszka trafia rzadko (jeden nie żyje, a drugi do Australii uciekł).
      A wracając do Twojego tematu - dziwne miny robi ten człowiek, bardziej pasujące do ciekawego świata dziecka, niż dorosłego mężczyzny. Jak wczoraj zobaczyłam jego sesję zdjęciową - jednak mam wrażenie, że to głowa poprzyklejana do ilustracji - to właśnie coś takiego dziwnego było w ustawieniu głowy, trudno opisać, ale coś nie tak.
      • aga_ata Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 12.04.12, 16:12
        Ja też zrozumiałam pytanie: co BĘDZIE nie tak ;) Bo coś na pewno! Wszak to "chłopak" Agnieszki Lubicz!

I rzeczywiście jest dość... bezpłciowy. Choć te cechy wymienione wyżej sprawiają, że jest niemal ideałem, to jednak - na miejscu Agi wybrałabym Mirona;)
        Z drugiej strony, gdybym JA miała wybór pt. Marek_Australijczyk vs Karol_pediatra, wybieram Karola.
    • the_accidental Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 12.04.12, 16:14
      Oooooooo! Ja też miałam o tym pisać! Mnie też on kompletnie nie pasuje do niczego ani do nikogo. Jest sztuczny jak prezenter TVP1. Trudno uwierzyć, żeby mógł wzbudzić czyjekolwiek pożądanie...
      • panna_beata Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 12.04.12, 16:15
        On nawet na geja się nie nadaje...
      • mycha70 Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 12.04.12, 16:24
        No patrzcie, wszystkie tak zgodnie mówią o nijakości tego pana, a podobno w jakimś konkursie piękności męskiej zajął zaszczytne miejsce. Oj, dogodzić nam, kobietom ciężko.
        • pluskotka Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 12.04.12, 16:31
          Może mężczyźni byli w jury?
          Ale z drugiej strony ktoś napisał, że się nawet na geja nie nadaje...
        • panna_beata Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 12.04.12, 16:34
          mycha70 napisała:

> No patrzcie, wszystkie tak zgodnie mówią o nijakości tego pana, a podobno w jak
          > imś konkursie piękności męskiej zajął zaszczytne miejsce. Oj, dogodzić nam, kob
          > ietom ciężko.

No ale ładny to on może być, nikt mu nie broni. Tyle że właśnie nijaki.
    • Gość: swfi Moim zdaniem to fryzura go szpeci IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.12, 17:45
      www.handsomemen.pl/przyklady,125709990519112009.html
      Lepiej by chyba wyglądał gdyby nie robił przeszczepu, tylko po prostu krótko się obcinał
      • toxicity1 Re: Moim zdaniem to fryzura go szpeci 12.04.12, 19:46
        O ja cie...
      • brms Re: Moim zdaniem to fryzura go szpeci 12.04.12, 20:37
        Ups... Faktycznie, bez włosów ma szansę na ten błysk w oku... Ścięłabym go w ogóle na krótko, na Bruce'a Willisa.
      • reniatoja Re: Moim zdaniem to fryzura go szpeci 21.04.12, 12:47
        Przepraszam, ale "przed zabiegiem" zrobił sobie zdjęcie, a następnie "po zabiegu" drugie i koszula mu się tak identycznie ulożyła, kołnierzyk, wszystko? Cud. Mnie się nigdy nie udaje dwa razy identycznie ułożyć kołnierzyka do zdjęcia.
        • reniatoja Re: Moim zdaniem to fryzura go szpeci 21.04.12, 12:49
          Wilczakowi bardzo ten zabieg pomógł też
    • sundry Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 12.04.12, 21:15
      Za grzeczny! Założę się, że sypia w piżamie a'la stary facet:)
      • eo_wina Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 12.04.12, 21:55
        ...i w szlafmycy :-)
        • pluskotka Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 12.04.12, 23:16
          I w skarpetkach!
          • Gość: gość Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.12, 22:11
            I z zegarkiem na ręku!
    • Gość: kia Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.12, 23:11
      JA tam od razu wiedziałam co mi w nim nie pasuje. Jest po prostu nudny. Gada jakby recytował wiersz i przeniósł się z XIX wieku. Moze ja nie jestem na "poziomie", ale mnie takie gadki doprowadziłyby do szału.
    • z_plus_z Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 13.04.12, 07:49
      Nudny jest, po prostu. I zbyt nadęty ("To dziś filharmonia, muzeum historii osiemnastowiecznej czy opera?" - i tak co dwa dni).

Dodatkowo jest za bardzo uległy. Cwana Agusia już na dzień dobry chce sobie wysyłać młodego doktorka w tournee po przedszkolach, zainteresowany ledwie się z tego wyplątał, przepraszając że żyje przy okazji. Ciapa.
      • sundry Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 13.04.12, 08:02
        ("To dziś filharmonia, muzeum historii osi
        > emnastowiecznej czy opera?" - i tak co dwa dni)

Też się z tego w domu śmialiśmy, w tym wieku to raczej pasowałby klub i tańce:)
        • Gość: maltese Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] IP: 193.59.74.* 13.04.12, 09:24
          cedzi każde słowo dziwnie modulując głos jakby miał problem z artykułowaniem słów. jest koszmarny i non stop się "szczerzy", ughhhh
          nie moge słuchać, jak doktorostwo sie sadzi ilu tu juz doktorów przy stole siedzi i że Pawełek dołączy niedługo do tego zacnego grona. mądrzy sie na temat alergii, ale alergologiem nie jest..
    • ohmydarling Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 13.04.12, 10:12
      Ja myślę, że doktorek kryje jakąś tajemnicę, pewnie za jakiś czas sie dowiemy czegoś wstydliwego, czy też kompromitującego doktorka, co sprawi, że Agnieszka będzie się poważnie zastanawiać nad przyszłością nowego związku...
      • eo_wina Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 13.04.12, 11:52
        Nie, nie, to juz bylo! Tzn. tajemnica dotyczaca jakiejs wstydliwej ulomnosci. Przy Mateuszu (gral go Waldemar Blaszczyk) - wlascicielu szkoly rodzenia. Taki byl gladki i dobry, a okazalo sie, ze to damski bokser i Agnes dostala bęcki. Zreszta Miron tez skrywal mroczne tajemnice.
        Chociaz ... kwestii homoseksualizmu jeszcze w Klanie chyba nie bylo, wiec czemu nie doktor Karol?
        • panna_beata Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 13.04.12, 12:07
          eo_wina napisała:

> Nie, nie, to juz bylo! Tzn. tajemnica dotyczaca jakiejs wstydliwej ulomnosci. P
          > rzy Mateuszu (gral go Waldemar Blaszczyk) - wlascicielu szkoly rodzenia. Taki b
          > yl gladki i dobry, a okazalo sie, ze to damski bokser i Agnes dostala bęcki. Zr
          > eszta Miron tez skrywal mroczne tajemnice.
          > Chociaz ... kwestii homoseksualizmu jeszcze w Klanie chyba nie bylo, wiec czemu
          > nie doktor Karol?
          >

Kwestia homo była przy okazji chłopaka Weroniki, siostry Marka. Ja myślę, że Aga nie wytrzyma z kimś takim nudnym. Zresztą samo "chodzenie" to dla Agi ciut za mało chyba, a nie wierzę, by Karol myślał o czymś więcej - chyba że po ślubie, a wiemy, co Aga o ślubach myśli. On to oczywiście zrozumie. I zrozumie, jak ona go zostawi, wystawi, ale przy każdej chorobie Zosi - przyjdzie. I Aga w końcu doceni jakże męskiego Mirona i stworzą Zosi prawdziwy dom. ;p
          • brms Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 13.04.12, 13:28
            a nie wierzę, by Karol myślał o czymś więcej

Właśnie onegdaj Karol objął nieco Agnieszkę, kamera to pokazała w detalu, dotknięcie było nieporadne i nieerotyczne jak sam Karol, ale on coś musiał mieć na myśli.

• eo_wina Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 13.04.12, 13:33
            Aj, rzeczywiscie, zapomnialam o tym mlodzieniaszku-geju :-)
            I sadze podobnie - wzystko zmierza ku tajemniczemu i nieprzewidywalnemu Mironowi :-) Co tam, ze bandzior - ale zresocjalizowany i wyksztalcony w wiezieniu!
      • Gość: JK Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] IP: *.aster.pl 13.04.12, 18:45
        Już dzisiaj Agnieszka zainteresowała się panem kuratorem.
        • sandra1301 Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 13.04.12, 20:48
          przynajmniej jest elegancki i szarmancki. No tylko że w tych czasach to takie passe, Najlepiej by było gdyby poszli do wyrka na pierwszym spotkaniu, potem by ją jeszcze parę razy sponiewierał, a na koniec porzucił. Tak bowiem na ogół wyglądają "dzisiejsze" kontakty międzyludzkie. To że gość ma dobre maniery i woli powoli zdobywać kobietę - nie znajduje uznania wobec wojujących feministek na forum
          • lilith76 Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 14.04.12, 15:07
            Jaki feminizm??? :D
            To socjojobiologia w czystej postaci. Dziki seks z pełnym testosteronu Mironem i odchowywanie dzieciaka z cieplutkim, aseksualnym misiem Karolem. Ten poprzedni też na macho nie wyglądał, a był na zawołanie.
            Wychodzi na to, że widzów płci żeńskiej kręci podświadomie ta teoria ;)
          • Gość: JK Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] IP: *.aster.pl 15.04.12, 16:58
            Czy to było do mnie o tych wojujących feministkach??? Nie poczuwam się.
            A co do 'elegancki i szarmancki', to widać mamy różne definicje. Nie bardzo podobało mi się np. wejście tego pana do serialu, te głupawe dowcipy wobec osoby, której nie zna i jakaś namolność. Cały czas mam wrażenie, że narzuca się Olce. Ta wizyta u Agnieszki też lewa jak na świetnego kuratora, najpierw podpisują papiery, a potem kurator idzie obejrzeć pokój dziecka, od czego chyba powinien zacząć, żeby sprawdzić warunki. Oczywiście wiem, że tu po znajomości było, ale to nie jest chyba ten jego słynny profesjonalizm.
    • Gość: the_accidental Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] IP: *.toya.net.pl 13.04.12, 16:45
      Kolega, jak widzę, zna tylko jeden czasownik? Już któryś raz w ciągu paru dni. Nuuuda.
    • Gość: luksusem jadę Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.12, 17:48
      gość jest sztywny i beznadziejny
      pedofila w klanie chyba jeszcze nie było..
      • Gość: Nitka Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] IP: *.ostnet.pl 14.04.12, 15:28
        Myślę, że musi coś skrywać. Np. kiedyś nie był nudny, był największym imprezowiczem w Polsce i w końcu ktoś strzelił mu kompromitujące zdjęcia z kozą. Dlatego teraz opera, żeby udowodnić, że ma klasę...
        • Gość: taranka Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.12, 17:18
          A co Wy tym Mironem się tak podniecacie??? przecie na gębie wyjątkowo paskudny jak pekińczyk:-( i męskości tez w nim tyle co w pekińczyku...
          • eo_wina Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 14.04.12, 18:28
            Mnie tam tez Miron sie nie podoba. Chyba najlepszy z absztyfikantow Agnes byl Stiopa Vujkovic.
            No i moze jeszcze jego syn. Reszta do zapomnienia.
            Chyba jeszcze watku odbicia partnera w rodzinie nie bylo, wiec moze Agnes odbije kuratora Olce? Bo tak sobie po cichu mysle, ze Norbiego szykuja raczej do odstrzalu.
            • Gość: Tysio Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.04.12, 07:29
              TAk po prawdzie Aga jest tak brzydka i nudna, że mnie dziwi, jakim cudem ona tylu absztyfikantów znalazła?? CHłopy gonią za ni a jak psy za suką z cieczką, a przecież mogłaby być starą panną, nie ma takiej postaci w Klanie, a w życiu są tabuny.
              • toxicity1 Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 15.04.12, 10:58
                Gość portalu: Tysio napisał(a):

> TAk po prawdzie Aga jest tak brzydka i nudna, że mnie dziwi, jakim cudem ona ty
                > lu absztyfikantów znalazła??

Eee tam, nie znasz się.
                • Gość: taranka Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.12, 11:45
                  Agnieszka ostatnio bardzo wyładniała.Co prawda wolę ją w trochę dłuższych włosach,ale buzia i figura bardzo w porządku.
                • Gość: Aga jest ok Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] IP: *.net.stream.pl 15.04.12, 17:46
                  "tajemnica" Agnieszki polega na tym, że jest 100 procentową "zołzą". jeśli ktoś czytał książkę - będzie wiedział o co chodzi.
                  całą swą postawą mówi: poradzę sobie bez mena; ponadto - mimo raczej skromnego wyształcenia i kobiecości bez szału ;-))) - ceni się bardzo wysoko.
                  zgrzyta tylko jej wieczne narzekanie.....
                  ale tamto powyższe wystarczy, aby szaleli :-)))
                  • z_plus_z Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 15.04.12, 20:53
                    > "tajemnica" Agnieszki polega na tym, że jest 100 procentową "zołzą"

I nigdy się nie zakochała ani nie była nawet zauroczona, co jest trochę przesadzone.
                    A może jest "oziębła emocjonalnie" i wtedy faktycznie głębsze uczucia typu kobieta-mężczyzna nie są jej zwyczajnie dostępne? :>
                    • Gość: Gucio Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] IP: 91.90.161.* 16.04.12, 13:56
                      dla dobra serialu Karol powinien okazać się swingersem.
                      • Gość: taranka Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] IP: *.ip.netia.com.pl 16.04.12, 16:58
                        Bardzo była zakochana w swoim narzeczonym Łukaszu /tym lekarzu,który zginął w wypadku/ W Marku chyba też,ale nie na tyle,żeby się zaręczyć...
                      • brms Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 16.04.12, 17:00
                        Większe szanse widzę na konflikt religijny, np. Karol jest ze środowiska oazowego. Chociaż nie wiem, czy interesowałby się panną z dzieckiem.
                        • argentario Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 17.04.12, 12:16
                          Wątek religijny mógłby być ciekawy, gdyby np. Karol okazał się świadkiem Jehowy?
                          Ale przypomniało mi się, że scenarzyści mieli wpleść wątek pedofilski w serial. Sugerowano, że to może ten "przyjaciel" Martynki... A może to była zmyłka i chodzi o doktorka ? Ostatnio wybuchła afera z tym belgijskim pielęgniarzem, więc może będą chcieli nawiązać?
                          No cóż, wszystko jest możliwe, pewnie okaże się że doktor Karol, jest po prostu nieszkodliwym fajtłapą :))

Włochy
    • Gość: kiks Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] IP: *.205.13.3.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.04.12, 19:14
      No ale który z młodszego pokolenia w klanie jest naturalny? Panowie w tym serialu są naprawdę mdli. Może młody Chojnicki tylko ma w sobie trochę tego "czegoś". Pozostali to takie picusie, "elegancik w spodniach w kancik".
    • lejdimakbet Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 16.04.12, 23:12
      ooooo,ale on mnie irytuje. Ja Wam powiem co z nim nie tak: młody facet o mentalności i zachowaniu kawalera w średnim wieku, który ma swoje dziwaczne przyzwyczajenia. Na pewno mieszka z mamusią, która jest najmądrzejsza na świecie i pragnie całe życie zrobic z niego porządnego i kulturalnego młodzieńca rodem z powieści XIX-wiecznych. Sztywny jak nie wiem co,a do tego nudny i męczący. Sądzę, że z boską Agness długo nie pociągnie, przynajmniej mam taką nadzieję, bo jego się nie da oglądac.
    • Gość: chłop Ach, te baby IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.04.12, 12:45
      Wam to tylko jedno w głowie. Dla was, tylko taki chłop się liczy i podoba, co na pierwszym spotkaniu sciąga majty dziewczynie i rżnie.
      A jak pojawił sie grzeczny, spokojny, łagodny chłopak, do tego urodziwy to sie dziwicie i podejrzewacie o najgorsze. Do dupy z wami, baby jedne.
      • Gość: baby??? dobre sobi baby??? dobre sobie IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.12, 13:29
        Z wami - chlopami jest zgola calkiem "inaczej". Taka, ktora nie da sie zrznac na pierwszej randce uwazacie za zimna i nieprzystepna suke z reguly i obrzydzacie ja kolejnemu zainteresowanemu, bo skoro jednemu sie nie udalo, to dlaczego innemu ma sie udac - takie psy ogrodnika z was, ot co. Wiec chyba ci sie, drogi chlopaczku cos pomieszalo.
        Kobiety w tym watku pisza o "odmiennosci" Karola i tym, ze nie jest on podobny do innych facetow w tym wieku, co oczywiscie moze byc zaleta i chwala mu za to, ale moze rowniez oznaczac jakas skrywana tajemnice. I tyle.
        • Gość: Gucia Re: baby??? dobre sobie IP: *.dibre.com.pl 17.04.12, 13:39
          co to znaczy "podobny do innych facetow w tym wieku"?? co to za idiotyczne uogólnienie?
          • Gość: babulka Re: baby??? dobre sobie IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.12, 16:24
            Spiesze z odpowedzia, bo widze, ze marnie u ciebie z rozumieniem meritum watku.
            "Nie podobny do innych facetow w jego wieku" tzn. zalicza sie do takich, ktorzy nie proponuja "chodzenia", nie zapraszaja do filharmonii, nie cedza slow, zeby nie powiedziec czegos niestosownego, nie sypiaja w szlafmycy i welnianych skarpetkach itp.
            Dostateczne wyjasnienie, czy drazymy dalej, Guciu?
        • Gość: chłop Re: baby??? dobre sobie IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.04.12, 13:43
          No własnie. Tylko dlatego, że chłopina jest nieśmiały to się na nim wyzywacie. I szukacie dziury w całym. A taki, co zaciągnie do łóżka na pierwszej randce jest dla was miodzio. Chyba coś sie wam pokiełbasiło w waszych główkach, ot co. Usiądą na forum i jedna przez drugą jazgocze jak te kwoki w kurniku pozbawione koguta.
          • koko_k Re: baby??? dobre sobie 22.04.12, 21:27
            Oj nie nie. Nieśmiali mężczyźni mogą być interesujący, mogą sprawiać wrażenie, że za nieśmiałością kryje się ktoś wart poznania. Ten serialowy typek jest mydlany i kojarzy się tylko z gazetą na kanapie i muzeum numizmatyki w niedzielę (tym, którzy zaraz uznają mnie za prostaczkę, bo nie doceniam kolekcji, monet spieszę wyjaśnić, że to taka figura stylistyczna).
      • brms Re: Ach, te baby 17.04.12, 15:46
        Wcale nie o to chodzi, chłopie. Można być grzecznym i spokojnym i ja nawet filharmonii się nie czepiam, bo ją nad kluby taneczne przedkładam.
        Niektóre odpowiedzi dają do myślenia; pan doktor jest niedojrzały. W kontaktach z kobietami zatrzymały na etapie szesnastolatka w latach 80 (chcesz ze mną chodzić? to nawet nie było zabawne) Ewentualnie, może jest już przejrzały.
        My szukamy tej energii, nie ściągniętych majtek (wstydź się!)
        Natomiast jeśli jedyny "szalony" wyskok energii polegał na fotomontażach w rajtuzach... To nie było złe, ale nie może być jedyne. W swojej samotności ten wyskok był śmieszny.
        • Gość: chłop Re: Ach, te baby IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.04.12, 15:55
          brms napisała:

> My szukamy tej energii, nie ściągniętych majtek (wstydź się!)

Jakiej znowu energii? Do czego ta energia jest wam potrzebna? Do noszenia węgla z piwnicy?
          Chłop przystojny, wykształcony, delikatny, poważnie podchodzący do życia, to mało?
          Czego sie go czepiacie? Dla mnie, jesli już miałbym mu coś do zarzucenia, to to, że slepy. Bo tylko ślepy mógłby na taki przechodzony towar, a w dodatku brzydki jak ta cała Agunia, zarzucić wędkę.
          • brms Re: Ach, te baby 17.04.12, 16:49
            Chłop przystojny, wykształcony, delikatny, poważnie podchodzący do życia, to mało?

Mało. To jak opis mebla; wygodny, o delikatnym poszyciu, gwarancja jakości na lata. Ale taki nieczuły.
            O, właśnie. Pan doktor jest dość drewniany.

Może scenarzyści jakoś rozwiną tę postać? Na pocieszenie innym panom doktorom karolom, że nigdy nie jest za późno na rozwój emocjonalny?
            • shatmach Mister Poland 17.04.12, 17:27
              Dzisiejszy "Fakt' donosi, że aktor w 1999 zdobył tytuł Mistera Poland :) www.fakt.pl/Aktor-Klanu-byl-Misterem-Poland,artykuly,154587,1.html A tak przy okazji Beata się odnalazła (patrz zdjęcia).
              • Gość: asia Re: Mister Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.12, 17:49
                jakoś tak swojsko wygląda na tym zdjęciu, w tv lepiej
                • capraia Re: Mister Poland 18.04.12, 22:31
                  To było troszkę żenujące, jak doktorek chciał, żeby mu się Agnieszka oświadczyła... Ciężko go rozgryść, nie wiem jaki pomysł mają na niego scenarzyści. Wiemy na razie, że spłaca kredyt na dom, w związku z czym musi pracować na kilka etatów.

--
                  Klik.. Klik
    • eo_wina Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 19.04.12, 18:36

> Do Elmedu przyjeżdża znajoma Karola, co od razu psuje mu humor. Lekarz tłumaczy Agn
      > ieszce, że to jego była dziewczyna, która jest z nim w ciąży.

No i prosze - wyjasnilo sie, co z doktorkiem jest nie tak :-)))))
      • brms Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 20.04.12, 07:42
        No ładnie. Czyli jednak gapa.
        Brak podstawowej wiedzy o antykoncepcji faktycznie deprecjonuje, było nie było, lekarza.

• capraia Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 20.04.12, 08:48
          Karol - "cwany gapa" :))) Przypomina mi się to określenie, ze starych filmów Barei :)
          Zobaczymy jak się sytuacją rozwinie... i co na to Agnieszka!

--
          Klik
          • Gość: JK Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] IP: *.aster.pl 20.04.12, 18:07
            A co ma na to mieć Agnieszka? Sama ma dziecko i duuuże doświadczenie z mężczyznami. To doktor Karol nie może? Trochę nieładnie by było, gdyby miała jakieś uwagi.
            • Gość: aga raz Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] IP: *.net.stream.pl 20.04.12, 18:15
              Agucha ma problem. Stwierdziła " a do tapet zawołam fachowca" - a tu - zonk - fachowiec (jedyny przecież w w-wie) nie żyje....
            • eo_wina Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 21.04.12, 21:02
              Troche nieladnie, ze sie o tym nie zajaknal ani razu, a nie ze sie dziecka spodziewa. Ot - roznica.
              • lilith76 Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 25.04.12, 13:40
                Za to Agnieszka nie zająknęła się o swoim byłym, kryminaliście, którą to tajemnicę doktorek przyjął z pogodą ducha.
                Widać kto tam komu bardziej ładnie pachnie ;)
                Agnieszka potrzebowała "kanapy", a nie partnera.
                • panna_beata Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 25.04.12, 14:43
                  lilith76 napisała:

> Za to Agnieszka nie zająknęła się o swoim byłym, kryminaliście, którą to tajemn
                  > icę doktorek przyjął z pogodą ducha.
                  > Widać kto tam komu bardziej ładnie pachnie ;)
                  > Agnieszka potrzebowała "kanapy", a nie partnera.
                  >

Bo on wszystko przyjmuje z pogodą ducha. Taki urok plastikowych chłopców.
    • z_plus_z A dziś paluszek skaleczył 20.04.12, 19:34
      Cziiz, ależ "ciapek".
      To chyba amant dla seniorek jest...
      • Gość: gość ma oczy psychopaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.12, 22:21
        to mnie od niego odrzuca.
    • panna_beata Re: Co jest "nie tak" z doktorem Karolem? [Klan] 17.05.12, 21:19
      Czy doktor Karol już zniknie na stałe? To po co było to zamieszanie z nim? Aga jakoś w ogóle nie przeżyła jego "odejścia", ale chyba dalej razem pracują? To co, już nie mogą porozmawiać jako znajomi? Nie ogarniam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka