Dodaj do ulubionych

Eugeniusz - Klan

24.04.12, 22:30
Mam pytanko, kim w ogóle jest z zawodu ten Eugeniusz, mąż "Jungowskiej" która dobierała się wcześniej do Knorra?
W dzisiejszym odcinku opowiadał o Taj Mahal, potem o planach wyprawy do Nowej Gwinei... Wygląda, że ciekawy z niego człowiek, mogłoby być go więcej, a mniej Jungowskiej:)
Samego aktora kojarze z występów w Plebanii i myślę że warto by rozwinąć jego rolę w Klanie!

--
๏̯͡๏
Obserwuj wątek
    • Gość: klanomaniaczzka Re: Eugeniusz - Klan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.12, 18:39
      kojarzę go jeszcze z "Pensjonatu pod różą" - baaardzo ten serial lubiłam
      Grała tam również Magdalena Walach. Kurcze blade, a teraz nie mogę na nią patrzeć, echh...
      • Gość: kemot97 Re: Eugeniusz - Klan IP: *.dab.02.net 25.04.12, 22:11
        Eugniusz jest zapewne z zawodu podroznikiem - marzycielem ;)

Jego praca polega na lazeniu z Ela, odwiedzaniu Knorra w pracy, planowaniu podrozy i opowiadaniu wszytskim wokol o ekskursjach :)
        • Gość: ja Re: Eugeniusz - Klan IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.12, 07:50
          z tego co niedokładnie pamiętam, to Ela zapisala się do fitnesu, ktorego właścicielem był bodajże Eugeniusz
          • Gość: pipi Re: Eugeniusz - Klan IP: *.unknown.vectranet.pl 26.04.12, 14:41
            Onienienie.
            Ela poznała Gienia podczas joggingu.
            • Gość: Ciekawy Re: Eugeniusz - Klan IP: 91.90.161.* 26.04.12, 16:21
              a czemu Jungowska go nie chce???
              • Gość: sfi Re: Eugeniusz - Klan IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.12, 16:33
                Bo po kuracji (chemioterapia) stał się impotentem.
                • Gość: pipi Re: Eugeniusz - Klan IP: *.unknown.vectranet.pl 26.04.12, 20:19
                  Wydaje mi się, że ona na Knorra rzuciła się wcześniej.
                  Mówiła mu, że ona jest myśliwym, kręci ja polowanie na faceta.
                  Można przyjąć, że upolowany Eugen jej nie interesuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka