Dodaj do ulubionych

Monika i Feli

06.06.12, 20:44
Nie wiem, czy temat już był, ale czy ktoś może mi wyjasnić, co łączy Monikę i Feliksa? Oglądam Klan rzadko i wiem, że mieszkają za sobą, rozmawiają bardzo dziwnie, ona wiecznie nadąsana, odrzuca go, on dziwny co najmniej. Czy oni są konkubentami, że się tak wyrażę?
Obserwuj wątek
    • andywaw Re: Monika i Feli 06.06.12, 21:02
      Tak, to ma być taka para na kocią łapę. Spotkali się w kasynie. Scenarzyści poznali Monikę z Feliksem bo Surmaczowie przestali bawić, a miała wyjść śmieszna para czyli zimna business woman i pierdołowaty nieudacznik.
      • reniatoja Re: Monika i Feli 07.06.12, 01:41
        No i wyszło producentom. oni i feli sa szaleeeeeenie zabawni, można peknąć ze śmiechu, doprawdy.
      • mamalgosia Re: Monika i Feli 08.06.12, 08:25
        Ale po nich w ogóle nie widać, żeby sie kochali. W sensie uczuciowym, emocjonalnym. Tak nie wygląda miłość
        • mmk9 Re: Monika i Feli 08.06.12, 08:50
          mamalgosia napisała:

> Ale po nich w ogóle nie widać, żeby sie kochali. W sensie uczuciowym, emocjonal
          > nym. Tak nie wygląda miłość

Bo się przecież nie kochają, punkt dla realizatorów. Obopólny interes, nie uczucie. Feliks w ogóle nie wygląda na zdolnego do czegokolwiek, co jest bezinteresowne. Monika ma forsę, firmę i dom, w ktorym pozwala mu mieszkać, za to chyba warto do każdej mówić "królowo", choćby była i bardziej sterana życiem. Jej z kolei potrzebny jest facet, bo się boi być sama. A jak facet jeszcze prawi komplementy i jest tak zabawnie gamoniowaty, to ją dowartościowuje, choćby przy tym narzekała, że nierób.
          • mamalgosia Re: Monika i Feli 08.06.12, 10:22
            Nie wierzę, że w realu funkcjonują takie układy
            • greges58 Re: Monika i Feli 08.06.12, 10:28
              Są !
              i to gorsze !!!
              z Facetem jako Gamoniem ;)

Jeśli Kobitka jest Hieną - może tak być, prawda ?
              normalka...
              Ale Chłop ???
              jeszcze zobaczysz niejedno ^^

Pozdrawiam !
            • mmk9 Re: Monika i Feli 08.06.12, 13:10
              mamalgosia napisała:

> Nie wierzę, że w realu funkcjonują takie układy

Ja nie wierzę w większość postaci i wątków "klanowych", za to w takie układy jak najbardziej :)
              • ultra75 Re: Monika i Feli 08.06.12, 21:10
                Istnieja, istnieją. Ja sie juz na takie dziwne układy w realu napatrzyłam i o takich nasłuchałam, ze niewiele mnie zdziwi :-).
                • analityk_dworcowy Re: Monika i Feli 11.06.12, 15:20
                  czy dobrze pamiętam, ze Moni grzmociła się z jakimś studentem czy maturzystą, którego wujkiem jest Feli? Ale to nie był Norbert, ale jakoś podobny troszkę. Czy mam rację?
                  • dolmadakia Re: Monika i Feli 11.06.12, 18:08
                    Taa...Szymon Blizna. To był student Krystyny L.
      • maitresse.d.un.francais Jak on taki pierdołowaty 11.06.12, 16:38
        to czemu co chwilę zostaje "prezesem" czegoś?

Powinien być jakimś ochroniarzem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka