Dodaj do ulubionych

no i kto jest ojcem Pedrita?- Klan

20.11.12, 19:48
a w Klanie, niczym w telenoweli latynoamerykańskiej... z zagranicy powróciła Barbara Botoks i przywiozła ze sobą synka, o wdzięcznym słowiańskim imieniu Pedro. widzowie zamierają teraz w niepewności- kto jest jego ojcem? Trupia Główka czy jednak Pan Psycholog? scenarzyści chyba w akcie desperacji, szukają inspiracji w "Palomie",czy innej "Miłości i grzechu"...
Obserwuj wątek
    • pacjent8 Re: no i kto jest ojcem Pedrita?- Klan 20.11.12, 20:52
      Obstawiam, że Rysiek. Wszak kiedyś przepychał Aldonie rure - w kuchni, rzecz jasna:)
      • aga_ata Re: no i kto jest ojcem Pedrita?- Klan 20.11.12, 21:42
        A ja w dalszym ciągu nie pamiętam postaci Aldony Orman sprzed kilku lat i Barbary - pierwszej żony Rafalskiego sprzed wielu wielu wielu lat. Dla mnie to dwie różne postaci...

Albo nieuważnie oglądam, albo mam beznadziejną pamięć.
        Ciekawe czy syna Jacku domniemanego będzie grał ktoś znany czy tzw. "nowa twarz".
        • monia515 Re: no i kto jest ojcem Pedrita?- Klan 21.11.12, 09:13
          Pierwsza żona Rafalskiego- Magda- grała ją Agata Rzeszewska. Z tego małżeństwa jest córka Karolina.
          Druga zona- Barbara- gra ją Aldona Orman.
        • lilith76 Re: no i kto jest ojcem Pedrita?- Klan 21.11.12, 09:48
          A ja pamiętam - najpierw namieszała w małżeństwie Boreckich pokazując, że "tata Jacek" potrafi być niegrzeczny. Potem związała się z takim młodym chłopakiem, który zostawiony przez nią związał się z jedną z pracownic apteki Lubiczów (tak też była jakaś drama, kogoś rzucił dla niej). A następnie odbiła Rafalskiego Gabrieli, wspólniczce Moniki Ross :D

I też mam wrażenie, że botoksowa gonitwa za uciekającym czasem zaczyna ją upodabniać do "kobiety tygrysa".
          • aga_ata Re: no i kto jest ojcem Pedrita?- Klan 21.11.12, 21:59
            Ale jaja... I ja tego nie pamiętam!
            Mam Klanową amnezję! :-D
          • sfi Do lilith76 25.11.12, 15:02
            > I też mam wrażenie, że botoksowa gonitwa za uciekającym czasem zaczyna ją upoda
            > bniać do "kobiety tygrysa".
            >

Tak, zgadzam się w 100%%%%. Widoczne jest to zarówno w Klanie, jak i BSz. Strasznie sztuczna i nieładnie napuchnięta twarz.
            • wojtas771 Re: Do lilith76 26.11.12, 12:29
              taka moda teraz, gładka i wypukła, lśniąca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka