borebitsy Czy Ignorant jest papugą 08.12.03, 00:20 Skoro centralna agencja informacyjna PAP pap-uguje pro isra elskie wiadomościto pewnie tak. Raczej powinieneś się zastanowić by sam nie być copy-paste papugą. A jak już koniecznie musiśz dostarczać gw nowych oglądaczy banerów (do niedawna niebyłorekalm na forum) to chyba nie jest fer przenosić (c) artykuły wcałosći! z innych websites. Link by wystarczył. A archiwum można robic na CDRW. Odpowiedz Link
borebitsy Ciekawy Słowiński link 08.12.03, 00:32 Nie sądzę by było to natrętne pytanie. Chciałbym udoskonalić swoje metody wyszukiwania ciekawych artykułów. Czymogę oczekiwać odpowiedzi, na tak skrócone pytania? Ciekaw jestem jak zabładziłeś na ową stronę internetową zktórej tenartykułzostał wklejony? 1 Czy jest to twój zabukowany link? t/n 2 Czy też jakiś wyszukiwanie ? t/n 2a A jezeli 2 to jakie słowa wyszukiwania? 3 Czy też może przypadkowo t/n Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Ciekawy Słowiński link 08.12.03, 00:43 borebitsy napisał: > Nie sądzę by było to natrętne pytanie. Chciałbym udoskonalić swoje metody > wyszukiwania ciekawych artykułów. Czymogę oczekiwać odpowiedzi, na tak skrócone > > pytania? > > Ciekaw jestem jak zabładziłeś na ową stronę internetową zktórej > tenartykułzostał wklejony? > > 1 Czy jest to twój zabukowany link? > t/n > > 2 Czy też jakiś wyszukiwanie ? > t/n > > 2a A jezeli 2 to jakie słowa wyszukiwania? > > 3 Czy też może przypadkowo > t/n > Odpowiedz Link
borebitsy czy o tym mówisz? 08.12.03, 01:40 1 Czy jest to twój zabukowany link? t/n 2 Czy też jakiś wyszukiwanie ? t/n 2a A jezeli 2 to jakie słowa wyszukiwania? 3 Czy też może przypadkowo t/n czy mówisz o tej stronie? www.sprawynauki.waw.pl/?section=article&art_id=369 Gdzie ona jest zlinkowana? Bo chyba nigdzie. Odpowiedz Link
ignorant11 Re: czy o tym mówisz? 08.12.03, 01:55 borebitsy napisał: > 1 Czy jest to twój zabukowany link? > t/n > > 2 Czy też jakiś wyszukiwanie ? > t/n > > 2a A jezeli 2 to jakie słowa wyszukiwania? > > 3 Czy też może przypadkowo > t/n > > czy mówisz o tej stronie? > www.sprawynauki.waw.pl/?section=article&art_id=369 > Gdzie ona jest zlinkowana? Bo chyba nigdzie. > Odpowiedz Link
borebitsy Re: czy o tym mówisz? jeszcze raz 1 08.12.03, 13:10 ignorant11 napisał: borebitsy napisał: > 1 Czy jest to twój zabukowany link? > t/n N Rozumiem że tubyś napisał N,jeżeli uważasz przeciwnie to sprostuj. Napisz T. > 2 Czy też jakiś wyszukiwanie ? > t/n T > 2a A jezeli 2 to jakie słowa wyszukiwania? Pozostaje tylko podać słowa kluczowe ? > > 3 Czy też może przypadkowo > t/n N > > czy mówisz o tej stronie? > www.sprawynauki.waw.pl/?section=article&art_id=369 > Gdzie ona jest zlinkowana? Bo chyba nigdzie. > > Cyba pytanie jest proste, zrozumiałe, łatwe do odpowiedzi. Jeżeli masz coś do ukrycia to napisz że nie chcesz dyskutować. I tyle to przecież takie proste. Nie wiem czy już zdajesz sobie sprawę że twoje wypisy są traktowane przezserwer w specjalny sposób. Czy wiesz to? t/n Odpowiedz Link
ignorant11 Re: czy o tym mówisz? jeszcze raz 1 08.12.03, 13:20 borebitsy napisał: > ignorant11 napisał: > > borebitsy napisał: > > > 1 Czy jest to twój zabukowany link? > > t/n > N > Rozumiem że tubyś napisał N,jeżeli uważasz przeciwnie to sprostuj. Napisz T. > ++++Wyjaśnij co znaczy zabukowany link? ! > > 2 Czy też jakiś wyszukiwanie ? > > t/n > T > > 2a A jezeli 2 to jakie słowa wyszukiwania? > > Pozostaje tylko podać słowa kluczowe ? > > > +++Takie jakich potrzebujesz, ale nie mam subskrypcji. Szukam w zwykle dostepnych wyszukiwarkach. > > 3 Czy też może przypadkowo > > t/n > N > > > > czy mówisz o tej stronie? > > www.sprawynauki.waw.pl/?section=article&art_id=369 > > Gdzie ona jest zlinkowana? Bo chyba nigdzie. > > > > > > Cyba pytanie jest proste, zrozumiałe, łatwe do odpowiedzi. > Jeżeli masz coś do ukrycia to napisz że nie chcesz dyskutować. > I tyle to przecież takie proste. > +++Nie mam nic do ukrycia. > > Nie wiem czy już zdajesz sobie sprawę że twoje wypisy są traktowane przezserwer > > w specjalny sposób. > Czy wiesz to? t/n +++Wyjasnij w jaki specjalny sposób? Odpowiedz Link
borebitsy Re: czy o tym mówisz? jeszcze raz 1 08.12.03, 14:51 > > w specjalny sposób. > > Czy wiesz to? t/n > > +++Wyjasnij w jaki specjalny sposób? Zrób sobie nowe konto na gw. Zaloguj sie na to forum. Sprubuj kliknąć na odpowiedz cytując na swojąwypowiedź z -- Acha musisz wymyśleć sobie tymczasowo nową ksywkę jeżeli ci to nieprzezkadza propnuję dociekliwy1. Taki tymczasowy balans ignorancji. zobaczysz że docikliwemu zniknietekst ignoranta. Znika t/n ? Odpowiedz Link
borebitsy Re: czy o tym mówisz? jeszcze raz 1 09.12.03, 04:47 > Nie wiem czy już zdajesz sobie sprawę że twoje wypisy są traktowane przezserwer > > w specjalny sposób. > Czy wiesz to? t/n +++Wyjasnij w jaki specjalny sposób? !!! Bor Wyjaśnia > Zrób sobie nowe konto na gw. > Zaloguj sie na to forum. > Sprubuj kliknąć na odpowiedz cytując na swojąwypowiedź z -- > > Acha musisz wymyśleć sobie tymczasowo nową ksywkę jeżeli ci to nieprzezkadza > propnuję dociekliwy1. Taki tymczasowy balans ignorancji. > > zobaczysz że docikliwemu zniknietekst ignoranta. > Znika t/n ? I Co już wiesz czy nadal nie rozumiesz? Odpowiedz Link
borebitsy ignorancja ignoranta 09.12.03, 15:01 > Nie wiem czy już zdajesz sobie sprawę że twoje wypisy są traktowane przezserwer > > w specjalny sposób. > Czy wiesz to? t/n +++Wyjasnij w jaki specjalny sposób? !!! Bor Wyjaśnia > Zrób sobie nowe konto na gw. > Zaloguj sie na to forum. > Sprubuj kliknąć na odpowiedz cytując na swojąwypowiedź z -- > > Acha musisz wymyśleć sobie tymczasowo nową ksywkę jeżeli ci to nieprzezkadza > propnuję dociekliwy1. Taki tymczasowy balans ignorancji. > > zobaczysz że docikliwemu zniknietekst ignoranta. > Znika t/n ? I Co już wiesz czy nadal nie rozumiesz? I Co już wiesz czy nadal nie rozumiesz? Bo zmiany nie widzę. Odpowiedz Link
borebitsy Re: czy o tym mówisz? jeszcze raz 1 08.12.03, 14:55 ignorant11 napisał: > > > 2a A jezeli 2 to jakie słowa wyszukiwania? > > > > Pozostaje tylko podać słowa kluczowe ? > +++Takie jakich potrzebujesz, ale nie mam subskrypcji. > Szukam w zwykle dostepnych wyszukiwarkach. > No tak. Tylko co wpisałeś by wyskoczył ci tekst o papugach. Bo chyba nie słowińskie + papugi + Shroder --ps dobrze że nie upierasz się przy tym że był dolinkowany. Są specjalne search engines co tylko cache'ują linki. Odpowiedz Link