batutka 19.01.06, 03:44 Jestem pod wrazeniem przeczytanej wlasnie nowej ksiazki Deana Koontza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
batutka Re: koontz - odd thomas 19.01.06, 03:53 za szybko wcisnelam "wyslij" i nie dokonczylam mysli, wiec czynie to teraz:-) : otoz nie sadzilam, ze Koontz moze byc jeszcze lepszy niz byl do tej pory. Chociaz znam prawie wszystkie ksiazki tego autora, ta powiesc calkowicie mnie zaskoczyla - oczywiscie pozytywnie. Jest absolutnie fantastyczna. Czekam juz na druga czesc przygod Odda - wiem, ze jest napisana w jezyku angielskim, ale czy ktos orientuje sie kiedy bedzie dostepna w Polsce w poskim wydaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BaBa Re: koontz - odd thomas IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 19.01.06, 21:33 W przygotowaniu Odd Thomas II, Przepowiednia, Szybkość, Nieznajomi, aktualnie czytam Trzynastu Apostołów-pierwszy zbiór powieści i nowel Koontza. Na mnie największe wrażenie swego czasu zrobiły "Szepty". Zawsze kupuje ksiązki tego autora. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: koontz - odd thomas 19.01.06, 23:17 nie moge sie juz doczekac odd thomasa II - wczoraj czytalam czesc pierwsza do szostej rano - tak mnie wciagnela, a dzis ledwo patrze na oczy:-) a moze ktos sie chce jeszcze podzielic wrazeniami po przeczytaniu tej ksiazki? Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: koontz - odd thomas 19.01.06, 23:18 poprawka - do trzeciej nad ranem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaiii Re: koontz - odd thomas 20.01.06, 14:50 bardzo chciałabym przeczytać tylko mam nadzieję, że Prószyński i ska ją wyda. Kupuję książki i mam już trochę Koontza z tego właśnie wydawnictwa. Narazie widziałam tylko z Albatrosa bodajże... na szczęście narazie mam co czytać więc jeszcze mogę poczekać :) Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: koontz - odd thomas 20.01.06, 18:20 no tak, Proszynski jeszcze jej nie wydal - ale polecam bo naprawde warto - szczegolnie zakonczenie intryguje:-) Odpowiedz Link Zgłoś