Dodaj do ulubionych

oontz - odd thomas

19.01.06, 03:44
Jestem pod wrazeniem przeczytanej wlasnie nowej ksiazki Deana Koontza
Obserwuj wątek
    • batutka Re: koontz - odd thomas 19.01.06, 03:53
      za szybko wcisnelam "wyslij" i nie dokonczylam mysli, wiec czynie to teraz:-) :
      otoz nie sadzilam, ze Koontz moze byc jeszcze lepszy niz byl do tej pory.
      Chociaz znam prawie wszystkie ksiazki tego autora, ta powiesc calkowicie mnie
      zaskoczyla - oczywiscie pozytywnie. Jest absolutnie fantastyczna. Czekam juz na
      druga czesc przygod Odda - wiem, ze jest napisana w jezyku angielskim, ale czy
      ktos orientuje sie kiedy bedzie dostepna w Polsce w poskim wydaniu?
      • Gość: BaBa Re: koontz - odd thomas IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 19.01.06, 21:33
        W przygotowaniu Odd Thomas II, Przepowiednia, Szybkość, Nieznajomi, aktualnie
        czytam Trzynastu Apostołów-pierwszy zbiór powieści i nowel Koontza. Na mnie
        największe wrażenie swego czasu zrobiły "Szepty". Zawsze kupuje ksiązki tego
        autora. Pozdrowienia
        • batutka Re: koontz - odd thomas 19.01.06, 23:17
          nie moge sie juz doczekac odd thomasa II - wczoraj czytalam czesc pierwsza do
          szostej rano - tak mnie wciagnela, a dzis ledwo patrze na oczy:-)

a moze ktos sie chce jeszcze podzielic wrazeniami po przeczytaniu tej ksiazki?
          • batutka Re: koontz - odd thomas 19.01.06, 23:18
            poprawka - do trzeciej nad ranem:-)
          • mamaiii Re: koontz - odd thomas 20.01.06, 14:50
            bardzo chciałabym przeczytać tylko mam nadzieję, że Prószyński i ska ją wyda.
            Kupuję książki i mam już trochę Koontza z tego właśnie wydawnictwa. Narazie
            widziałam tylko z Albatrosa bodajże...

na szczęście narazie mam co czytać więc jeszcze mogę poczekać :)
            • batutka Re: koontz - odd thomas 20.01.06, 18:20
              no tak, Proszynski jeszcze jej nie wydal - ale polecam bo naprawde warto -
              szczegolnie zakonczenie intryguje:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka