ulalka 10.02.04, 17:54 ...jak wracam z pracy, chowa sie do mojej torby :) chyba zaklepuje sobie miejsce, zebym nastepnego dnia juz o nim nie zapomniala ;))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa a moj kot....:D 10.02.04, 18:51 ...jak wracam z pracy "opowiada" co się działo przez cały dzień wyraźnie kierując moje kroki w stronę swojej miski :) Odpowiedz Link
ulalka Re: a moj kot....:D 10.02.04, 21:49 aankaa napisała: > ...jak wracam z pracy "opowiada" co się działo przez cały dzień wyraźnie > kierując moje kroki w stronę swojej miski :) > o to to! :))) a jak nastrojowo mruczy przy tym...:D Odpowiedz Link
klle Re: co z resztą zrobiłeś ?!?!?!? 10.02.04, 19:33 samo się rozlazło jakoś - kot do domu nie wrócił - piesek miał za dużo lat no i ... ostały się pyszczaki mnożą się i zjadają Odpowiedz Link
aankaa pora na prosiaczka 10.02.04, 19:38 tylko nie bierz angory - szczotkować trzeba na spacer wyprowadzać nie trzeba, kontaktowy zwierzaczek, żyje dłużej niż "przeciętne" gryzonie i jeszcze - śmisznie pogwizduje Odpowiedz Link
aankaa no co Ty ??? 10.02.04, 20:58 toż to maleństwo, nawet na przystawkę się nie nadaje Odpowiedz Link
klle Re: no co Ty ??? 10.02.04, 21:03 mam bardzo mięsożerne dzieci prosiaczka to by zjadły Odpowiedz Link
aankaa moje też mięsożerne 10.02.04, 21:52 a zwierzaczek 7 lat się uchował bo rozumiem, że cały czas mówimy o śwince morskiej Odpowiedz Link
klle bo rozumiem, że cały czas mówimy o śwince morskiej 12.02.04, 21:51 a to to mi nie przyszło do głowy Odpowiedz Link