salsa_caliente 02.03.04, 22:27 Ryczę ;((( Dzisiejszy dzień mnie wykończył. Dlaczego jutro nie jest sobota??? Chyba rzucę pracę i męża. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Teraz ja mam doła 02.03.04, 22:57 Zacznij od zmiany fryzury. Może to wystarczy. Jeśli nie - trzeba będzie szukać nowej pracy... Odpowiedz Link
koaa Re: Teraz ja mam doła 02.03.04, 23:08 Olej to faceta znajdziesz innego prace tez - spokx Odpowiedz Link
daffne Moze to troszke pomoze... :D 03.03.04, 00:26 www.skaynet.webpark.pl/tita.html pozdr. Odpowiedz Link
bubster Re: Teraz ja mam doła 03.03.04, 09:04 się tylko nie lecz czymś ciężkim procentowo porycz sobie porządnie obraź się na cały świat i miej wszystkich w dupie takie coś też jest potrzebne za jakiś czas będzie lepiej "a po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój" Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: Teraz ja mam doła 03.03.04, 09:40 Dziś już czuję się trochę lepiej, trochę mnie pocieszyliście. Pracę rzucę albo mnie sami wywalą, męża na razie jeszcze zatrzymam. Jestem wściekła, będę gryźć!! Odpowiedz Link
bubster Re: Teraz ja mam doła 03.03.04, 09:52 > Jestem wściekła, będę gryźć! ok, tylko nie manie :-) Odpowiedz Link
klle Re: Teraz ja mam doła 03.03.04, 19:25 Dziś już czuję się trochę lepiej, trochę mnie pocieszyliście. Pracę rzucę albo > mnie sami wywalą, męża na razie jeszcze zatrzymam. Jestem wściekła, będę gryźć! > ! to już lepiej Odpowiedz Link