silvanca 20.04.04, 09:35 a może z okazji wiosny jakieś piwko albo woda minelarna..? hmm..?? pozdrawiam wszystkich serdecznie :D s. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: a może by tak..? 20.04.04, 19:32 a ja kcem i mogiem :))) może piąteczek ??? Odpowiedz Link
wo_bi Re: a może by tak..? 20.04.04, 20:06 aankaa napisała: > a ja kcem i mogiem :))) > może piąteczek ??? W takim razie prosze nie zapomniec!!!!!!!!!!!! O PREZENTACH imieninowych dla MNIE!!!!!!!!!! Bo chyba myslimy o najblizszym piatku??? ;)))) Pozdrawiam Wobi Odpowiedz Link
ulalka Re: a może by tak..? 21.04.04, 18:15 wo_bi napisał: > aankaa napisała: > > > a ja kcem i mogiem :))) > > może piąteczek ??? > > W takim razie prosze nie zapomniec!!!!!!!!!!!! O PREZENTACH imieninowych dla > MNIE!!!!!!!!!! Bo chyba myslimy o najblizszym piatku??? ;)))) > > Pozdrawiam > Wobi lucky you all... :( a ja ni moge z conajmniej dwoch powodow, w tym wyschnietego źródełka... :( ;) Odpowiedz Link
klle Re: a może by tak..? 20.04.04, 22:09 wysysam żonie kakaowca co nastraja mnie do świata pozytywnie... Odpowiedz Link
mha1 bardzo chętnie :DDD 21.04.04, 22:59 pola mokotowskie całkiem atrakcyjne o tej porze roku ;) Odpowiedz Link
mha1 Re: bardzo chętnie :DDD 22.04.04, 17:25 > witam! witam! > mało Cię widać tu mha1 :) obiecuję się poprawić ;) ps gdzie są kaktuski??? obiecales :) Odpowiedz Link
wo_bi No to co z jutrem!!!! 22.04.04, 21:55 No niech bedzie, postawie jutro komus piwo, a moze nawet dwa... Prezentow nie musicie przynosic. Jakos Wam to wybacze.... :)) Ewentualnie mozemy odswierzyc jakies stare miejsce spotkan. Co Wy na to... Odpowiedz Link