mha1 06.08.04, 10:09 będzie ktoś na festiwalu Astigmatic w Płocku? ja będę i strasznie się z tego cieszę :)))) a tak w ogóle to witam po.... eeee... cholercia ile to już czasu minęło! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klle Re: weekend w Płocku 06.08.04, 11:33 bardzo bardzo dużo czasu minęło cięszę się,że Cię widzę! :) Odpowiedz Link
kohol Re: weekend w Płocku 06.08.04, 12:29 Mha! Ja tam jadę! Jak jutro będziesz wyglądać, to może Cię znajdę! Odpowiedz Link
mha1 Re: weekend w Płocku 06.08.04, 12:44 super :) tylko nie wiem, jak będę wyglądać hihi możemy się zdzwonić! wyślę ci numer na priva :) Odpowiedz Link
kohol Re: weekend w Płocku 06.08.04, 13:06 mha1 napisała: > super :) tylko nie wiem, jak będę wyglądać hihi > możemy się zdzwonić! wyślę ci numer na priva :) OK! Wiesz co, jutro będę miała na sobie koszulkę z pistoletem i napisem Wicked Woman. Przyjeżdzamy dziś, ale pewnie będziemy szukać kempingu lub chociaż dobrego miejsca parkingowego :) A zdjęcia znajdziesz tu: foto.onet.pl/albumy/album.html?id=4035&q=kohol&k=3 Odpowiedz Link
koaa Re: weekend w Płocku 09.08.04, 09:26 i jak tam było w płocku malło brakowało abym i ja był w niedziele kupilismy juz bilety do kutna -ale w ostatniehj chwili zrezygnowalismy i pojechalismy do łodzi Odpowiedz Link
mha1 Re: weekend w Płocku 09.08.04, 12:54 cały koaa - dużo gada, mało działa :P a było.... słów brak :DDD mam świadka ;) mam rację kohol? Odpowiedz Link
kohol Re: weekend w Płocku 09.08.04, 16:38 mha1 napisała: > cały koaa - dużo gada, mało działa :P > a było.... słów brak :DDD mam świadka ;) mam rację kohol? No mowa! Niech żałuje kto nie był :) Odpowiedz Link