ulalka 01.02.05, 22:18 ....ty :D konkurs polega na tym, zeby dokonczyc oryginalnie poczatek ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malen_a Re: lu............ 02.02.05, 09:33 a ja myslalam, ze to ' luuuuudzie, dlaczego jeszcze nie spicie ' :)))) Odpowiedz Link
comma Re: lu............ 02.02.05, 21:04 Lucyyyyyyyyyyyyfer wymyslil takie imie. Lucek jestem ("Czy Lucyna to dziewczyna?") Odpowiedz Link
ulalka Re: lu............ 02.02.05, 22:28 ernest_linnhoff napisał: > ... lalka znaczy lulalka :D nie podlizuj sie, nagrod ni ma :D po prostu podgrzewam to forum, jak sie uda dopasc kompa :))) Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: lu............ 03.02.05, 09:37 ulalka napisała: > nie podlizuj sie, nagrod ni ma :D po prostu podgrzewam to forum, jak sie uda > dopasc kompa :))) ja nigdy nie robie nic dla nagrod :)) a forum, no coż taka kolej rzeczy.... Odpowiedz Link
ulalka Re: lu............ 04.02.05, 20:49 ernest_linnhoff napisał: > ulalka napisała: > > > nie podlizuj sie, nagrod ni ma :D po prostu podgrzewam to forum, jak sie > uda > > dopasc kompa :))) > > ja nigdy nie robie nic dla nagrod :)) a forum, no coż taka kolej rzeczy.... > naprawde nigdy??????? ;) Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: lu............ 05.02.05, 23:01 ulalka napisała: > naprawde nigdy??????? ;) No pewnie! :-) W przedszkolu to mozna bylo liczyc na calusa pani hahah.. a pozniej czlowiek dorosleje... w szkole wygrana olimpiada nie przynosila smaku ze ktos tam odtrabil cos w protokole, ale ze kolezanki-prymuski z 1szych lawek zazdrosnym okiem obrzucily postac..hehehe... no.. matka zawsze slyszala na zebraniach "zdolny ale leniwy".. to zdolny, ale leniwy nie przeszkodzilo mi jednak popchanac doktoratu... ach... jaki ja zdolny jestem ehehehehhe nic dla nagrod bo jak mawiam: papierem to sobie mozna podetrzec... ;-))) Odpowiedz Link
ulalka Re: lu............ 04.02.05, 20:48 kohol napisała: > ...lejko! Oczywiście! > (Ja kocham Rózię!) > :) > i daj mi te bulte :)) Odpowiedz Link
m.malone Re: lu............ 07.02.05, 01:15 knij czy ta moja kara jeszcze stoi. I skocz na korner po orendzie:) Odpowiedz Link
comma Re: lu............ 08.02.05, 21:27 kullusa uczta (sami się uczta, Lukullus już wyuczony) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: lu............ 11.02.05, 22:36 ...towi lu...natycy lu...bmy lu....dzi a lu...mbago nas omine. Odpowiedz Link