dekameron 16.07.03, 00:39 dobranocka wszsytkim, kto w miedzyczasie poprosi o wejscie to dopiero jutro. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty-bt Re: No to klade sie spac 17.07.03, 00:18 dobranocka wszystkim. ide lulac.. :-) Odpowiedz Link
daffne Re: No to klade sie spac 18.07.03, 22:50 Rowniez zmykam :)) Kolorowych snow :)) papapapa Odpowiedz Link
raszefka Nie będę zakładać nawego wątku, tylko podrzucę 28.07.03, 23:46 ten na do widzenia, do jutra. Kładę się, żeby sięjutro do pracy nie spóźnić (dziś się spóźniłam, nikt mi nie powiedział, że popołudnie zaczyna godzinę wcześniej) No i może poczytam sobie Dekameron do poduszki... @*_*@ jeszcze nie skończyłam. Ale znalazłam wreszcie tego sokoła, którego przerabialiśmy w szkole. Kurcze, ale ci ludzie mieli poprzestawiane! Głowy trupom ucinach i hodować w doniczce!!!! Dobrej nocy wszystkim :))) Odpowiedz Link
summa Re: Nie będę zakładać nawego wątku, tylko podrzuc 29.07.03, 00:09 Ja też już idę spać, dobranoc! Ale wczesniej jeszcze Wam podmucham, czekajcie cierpliwie :))) Odpowiedz Link