nie_kaz_golic_brody 12.08.03, 23:09 dobry wieczor... niespodzianka! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wonsz Re: mam tupet! sam sobie wlazlem! 12.08.03, 23:13 nie_kaz_golic_brody napisał: > dobry wieczor... niespodzianka! Coz za ponura siurpryza! Brodaczu, przez Ciebie zakisilem 8 sloikow. Pozostal po tym w kuchni burdel nieslychany. I wczoraj w nocy, wyslany do tej kuchni przez Wezowa, wywalilem puszke kawy, ktora lecac z polki zabrala ze soba filizanki, ktore spadly na talerz zawierajacy resztki obiadowe i dwa kubki. Wszystko wyladowalo na podlodze tworzac dzielo "Skorupy w kawie" Klalem okrutnie!!! K. Odpowiedz Link
nie_kaz_golic_brody Re: mam tupet! sam sobie wlazlem! 12.08.03, 23:16 to ma byc godne powitanie, panie gadzie? Odpowiedz Link
wonsz Re: mam tupet! sam sobie wlazlem! 12.08.03, 23:19 nie_kaz_golic_brody napisał: > to ma byc godne powitanie, panie gadzie? Godne powitanie dla brodatej bestii, ktora wciaz zwleka z opisaniem przygod? Niee... K. Odpowiedz Link
nie_kaz_golic_brody Re: mam tupet! sam sobie wlazlem! 12.08.03, 23:31 wonsz napisał: > Godne powitanie dla brodatej bestii, ktora wciaz zwleka z opisaniem przygod? wszystko co chcesz wiedziec, synu, wyczytasz tutaj ;-) > K. B. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=7422248&a=7422285 Odpowiedz Link
wonsz Re: mam tupet! sam sobie wlazlem! 12.08.03, 23:34 nie_kaz_golic_brody napisał: > wszystko co chcesz wiedziec, synu, wyczytasz tutaj ;-) Pozdrow zone, kiszony ogorku :))) > > K. > B. K. Odpowiedz Link
romanowa sam mnie pozdrów wonszu :-)) 13.08.03, 08:26 jestem do dyspozycji, dopuki mnie ta brodata łachudra nie dopadnie :-) Odpowiedz Link
wonsz Re: sam mnie pozdrów wonszu :-)) 13.08.03, 08:27 romanowa napisała: > jestem do dyspozycji, dopuki mnie ta brodata łachudra nie dopadnie :-) Cie pozdrawiam, ofiaro brodatego monstrum! :) K. Odpowiedz Link
romanowa Re: sam mnie pozdrów wonszu :-)) 13.08.03, 09:30 Wreszcie ktoś dostrzegł, że to monstrum..a ja tak kocham korniszony Ale przy tym monstrum to adios korniszony, adios ukochane hlip hlip Odpowiedz Link
wonsz Re: sam mnie pozdrów wonszu :-)) 13.08.03, 09:35 romanowa napisała: > Wreszcie ktoś dostrzegł, że to monstrum..a ja tak kocham korniszony > Ale przy tym monstrum to adios korniszony, adios ukochane hlip hlip No, tu akurat popieram brodatego. Zakisilem wczoraj i czekam... Tylko nie mow mu, bo sie rozzuchwali!!! K. Odpowiedz Link
romanowa Re: sam mnie pozdrów wonszu :-)) 13.08.03, 09:38 Nic mu nie powiem, a nawet zdradze ci w tajemnicy za w kącie za lodówka mam słój małosonych, które sa mniam mniam. O zawtości piwniczki nie wpomne.. Ale brodetemu cicho sza - nie sie troche łachudra pomartwi :-)) Jak go bardzo na te kiszone przycisnie to może na nowa kiecke od niego wyciągne..?? Odpowiedz Link
wonsz Re: sam mnie pozdrów wonszu :-)) 13.08.03, 09:51 romanowa napisała: > O zawtości piwniczki nie wpomne.. Czego ja bym nie dal za chlodna piwniczke! > Jak go bardzo na te kiszone przycisnie to może na nowa kiecke od niego > wyciągne..?? On? Ten skapigrosz? Haha, daremne nadzieje! K. Odpowiedz Link
romanowa Re: sam mnie pozdrów wonszu :-)) 13.08.03, 10:02 No cóz jak sie chłop nie poprawi to mu te brode ogolę na spaniu..... Kiecki może nie dostane, ale za to jaka frajde sobie sprawię . A ty wonszu jak będziesz przez Berdyczów przejeżdzał to pytaj o mnie na ryneczku :-)) dla ciebie i chłodna piwniczka i kiszone zawsze sie znajda :-)) Odpowiedz Link
wonsz Re: sam mnie pozdrów wonszu :-)) 13.08.03, 10:10 romanowa napisała: > No cóz jak sie chłop nie poprawi to mu te brode ogolę na spaniu..... > Kiecki może nie dostane, ale za to jaka frajde sobie sprawię . Oj, bedzie bil! > A ty wonszu jak będziesz przez Berdyczów przejeżdzał to pytaj o mnie na > ryneczku :-)) dla ciebie i chłodna piwniczka i kiszone zawsze sie znajda :-)) Czuje sie zaszczycony, bede wzywal Cie wielkim glosem stojac na srodku rynku w dzien targowy :))) K. Odpowiedz Link
anahella Ty Wonsz nie podrywaj Romanowej 13.08.03, 15:11 Bo przeciez wszsytkim jest wiadomo ze to kochanka brodatego;) Odpowiedz Link
nie_kaz_golic_brody Re: Ty Wonsz nie podrywaj Romanowej 13.08.03, 16:03 anahella napisała: > Bo przeciez wszsytkim jest wiadomo ze to kochanka > brodatego;) > a niech ja bierze w cholere! niech ja bierze! kobita jest do bani! z gory ostrzegam, ze romanowa nie nadaje sie do niczego! Odpowiedz Link
wonsz Re: Ty Wonsz nie podrywaj Romanowej 13.08.03, 20:56 anahella napisała: > Bo przeciez wszsytkim jest wiadomo ze to kochanka > brodatego;) Romanowa to kobieta 200 procentowa. Wystrczy wiec dla dwoch :))) K. Odpowiedz Link
summa Witaj Brodaty! 12.08.03, 23:17 chcesz ogóreczka? Już mi się ukisiły i wyjadam, mniam mniam :) Odpowiedz Link
nie_kaz_golic_brody Re: Witaj Brodaty! 12.08.03, 23:36 summa napisała: > chcesz ogóreczka? Już mi się ukisiły i wyjadam, mniam mniam :) dawaj. podeslij mailem, dobra kobieto! w summie to obiecujesz juz od miesiecy... to pewnie znowu obiecanki cacanki! na wypad do wawy tez mialas ukisic i co? widzialem jak gadalas z brzydka blondynka i czyms sie obzeralyscie! a mi sie nie skapnelo :( Odpowiedz Link
gal_ja To się już w głowie nie mieści!!! 13.08.03, 09:23 Czy na tym forum nie ma admina?? Czy każdy może sam tu sobie wejść?? Brodaty&Romanowa teraz, a co dalej? PIOTRUŚ doprowadzający kobiety? Postuluję by admin oberwał po premii. Takie zaniedbania tolerowane być nie mogą. Gal Odpowiedz Link
capa_negra Galu - wstrzymaj konie 13.08.03, 09:35 Admini tu są i na chlebek z masełkiem ciezko pracują. Jako jedna z nich mogę ci zdradzic , że brodaty i romanowa to maski dobrze znanych ci osób i na pewno na tym forum z ich strony nikomu nic nie grozi, no może ewentualnie atak smiechu :-)) Na pewno nie grozi najazd piotrusia. On nie z naszej bandy :-)) Baw sie dobrze :-)) Odpowiedz Link
gal_ja Re: Galu - wstrzymaj konie 13.08.03, 09:44 capa_negra napisała: > Admini tu są i na chlebek z masełkiem ciezko pracują. > Jako jedna z nich mogę ci zdradzic , że brodaty i romanowa to maski dobrze > znanych ci osób i na pewno na tym forum z ich strony nikomu nic nie grozi, no > może ewentualnie atak smiechu :-)) Na pewno nie grozi najazd piotrusia. > On nie z naszej bandy :-)) > Baw sie dobrze :-)) Poważnie?? Nie chce mi się wierzyć, że poważna forumowiczka (z dorobkiem, rzec można) podszywałaby się i występowała pod innym nickiem. Musiało Ci się coś pomylić... Pzdr. Gal Odpowiedz Link
capa_negra Re: Galu - wstrzymaj konie 13.08.03, 09:49 To nie podszywanie galu,pprostu czasami potrzebna jest jakas odskocznia, a czasami czlowiek troszke sie nudzi i tyle. A jesli znajomi "królika" wiedzą, kto jest kto to i dlaczego naprawde nie ma problemu, a czasami dużo dobrej i nieszkodliwej zabawy. Wiec Galu baw sie dobrze. Odpowiedz Link
wonsz Re: Galu - wstrzymaj konie 13.08.03, 10:12 capa_negra napisała: > To nie podszywanie galu,pprostu czasami potrzebna jest jakas odskocznia, a > czasami czlowiek troszke sie nudzi i tyle. > A jesli znajomi "królika" wiedzą, kto jest kto to i dlaczego naprawde nie ma > problemu, a czasami dużo dobrej i nieszkodliwej zabawy. > Wiec Galu baw sie dobrze. I tutaj zgadzam sie z Capa! Z brzeczacego wydechu tez trzeba czasami sie posmiac. K. Odpowiedz Link
gal_ja Re: Galu - wstrzymaj konie 13.08.03, 10:53 wonsz napisał: > I tutaj zgadzam sie z Capa! Z brzeczacego wydechu tez trzeba czasami sie > posmiac. No nie wiem... Jeżeli tak twierdzićie to Ok. Tylko nie wiem o co chodzi z tym wydechem... ale wszystko jedno, nie będę tego drążył. :) Gal Odpowiedz Link
nie_kaz_golic_brody Re: Galu - wstrzymaj konie 13.08.03, 16:19 wonsz napisał: > > I tutaj zgadzam sie z Capa! Z brzeczacego wydechu tez trzeba czasami sie > posmiac. poprawka! wydech dzwonil, a nie brzeczal. to dwie rozne sprawy! gdyby brzeczal nie byloby tej calej afery. > > K. > B. Odpowiedz Link
nie_kaz_golic_brody Re: Galu - wstrzymaj konie 13.08.03, 16:23 gal_ja napisał: > Poważnie?? > Nie chce mi się wierzyć, że poważna forumowiczka (z dorobkiem, rzec można) > podszywałaby się i występowała pod innym nickiem. Musiało Ci się coś pomylić... jo! calkiem powaznie. kazdy czlowiek ma dwie twarze. > > Pzdr. > Gal pozd. ja Odpowiedz Link
summa Re: To się już w głowie nie mieści!!! 13.08.03, 11:15 gal_ja napisał: > Czy na tym forum nie ma admina?? Czy każdy może sam tu sobie wejść?? > Brodaty&Romanowa teraz, a co dalej? PIOTRUŚ doprowadzający kobiety? Piotrus juz tu był: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12223&w=7297052 Odpowiedz Link
betty-bt Re: To się już w głowie nie mieści!!! 13.08.03, 13:47 gal_ja napisał: > Czy na tym forum nie ma admina?? Czy każdy może sam tu sobie wejść?? > Brodaty&Romanowa teraz, a co dalej? PIOTRUŚ doprowadzający kobiety? masz racje! kto tu wpuscil brodatego???? jestem za tym, zeby go stad na zbity pysk wyrzucic! > > Postuluję by admin oberwał po premii. Takie zaniedbania tolerowane być nie > mogą. wlasnie! czy tu nie normalnych adminow?? sami polinickowcy??? > > Gal Beata! Odpowiedz Link
capa_negra Re: To się już w głowie nie mieści!!! 13.08.03, 14:29 Beato droga Beato........////// ( tu ci groże palcem i ty już dokładnie wiesz za co !!!!) Odpowiedz Link
betty-bt Re: To się już w głowie nie mieści!!! 13.08.03, 14:33 to czysta prowokacja :))) oczekuj maila, droga capo_negro! Odpowiedz Link
nie_kaz_golic_brody Re: To się już w głowie nie mieści!!! 13.08.03, 16:12 gal_ja napisał: > Czy na tym forum nie ma admina?? od dzis ja tu adminuje! jestem! >Czy każdy może sam tu sobie wejść?? nie, tylko tacy cwanicy jak ja. > Brodaty&Romanowa teraz, a co dalej? pierre dolinskiego zaprosilem rowniez. > PIOTRUŚ doprowadzający kobiety? nie ma takiej potrzeby. sam je podoprowadzam... > > Postuluję by admin oberwał po premii. dalem sobie w leb. Takie zaniedbania tolerowane być nie > mogą. obiecuje poprawe. > > Gal ja! Odpowiedz Link
raszefka Re: To się już w głowie nie mieści!!! 13.08.03, 16:37 o tempora o mores!!! :)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
anahella Re: mam tupet! sam sobie wlazlem! 13.08.03, 11:02 Kuchennymi drzwiami? A ogorki masz?;) Odpowiedz Link
nie_kaz_golic_brody Re: mam tupet! sam sobie wlazlem! 13.08.03, 16:15 anahella napisała: > Kuchennymi drzwiami? po co pytasz? naumyslnie zostawiasz je dla mnie otwarte. > A ogorki masz?;) mam, ale nie dam. Odpowiedz Link
anahella Drogi kolego! 13.08.03, 16:30 nie_kaz_golic_brody napisał: > anahella napisała: > > > Kuchennymi drzwiami? > > po co pytasz? naumyslnie zostawiasz je dla mnie otwarte. Jest drobna roznica pomiedzy pozostawieniem otwartych drzwi, a zamontowaniem zamka typu Yale otwieralnego spinka do wlosow;) > > A ogorki masz?;) > > mam, ale nie dam. Sknerus!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
nie_kaz_golic_brody Re: Drogi kolego! 14.08.03, 21:21 anahella napisała: > a zamontowaniem zamka typu Yale otwieralnego spinka > do wlosow;) ze co prosze???? no jezeli to juz nie jest zaproszenie, to nie wiem jak bardziej zachecajace zaproszenie wyglada?! anahella, ty nam chyba z choinki spadlas! Odpowiedz Link