aankaa Re: Mam zakaz spotykania się z obcymi z internetu 18.08.03, 23:26 a czy my jesteśmy obcy ? Odpowiedz Link
mha1 Re: Mam zakaz spotykania się z obcymi z internetu 18.08.03, 23:28 > a czy my jesteśmy obcy ? to nie moje zdanie :((((( argumenty przeciw: 1. nie znam nikogo z Was (być może zboczeńców i morderców) 2. mieszkam w Warszawie (miasto zboczeńców i morderców) 3. jestem kobietą (potencjalną ofiarą dla zboczeńców i morderców) jak polemizować z takimi agrumentami :((((( Odpowiedz Link
wonsz Re: Mam zakaz spotykania się z obcymi z internetu 18.08.03, 23:33 mha1 napisała: > :(((((( A czlowiek glupio zaklada, ze tu sami pelnoletni... K. Odpowiedz Link
mha1 Re: Mam zakaz spotykania się z obcymi z internetu 18.08.03, 23:35 > A czlowiek glupio zaklada, ze tu sami pelnoletni... nie rozumiem Odpowiedz Link
betty-bt Re: Mam zakaz spotykania się z obcymi z internetu 18.08.03, 23:38 mha1 napisała: > > A czlowiek glupio zaklada, ze tu sami pelnoletni... > nie rozumiem moze poczytaj o tym? :))) Odpowiedz Link
mha1 Re: Mam zakaz spotykania się z obcymi z internetu 18.08.03, 23:41 > > > A czlowiek glupio zaklada, ze tu sami pelnoletni... > > nie rozumiem > > moze poczytaj o tym? :))) to nie mnie trzeba przekonywac jestem zła i nie chcę psuć bawcie się, papa Odpowiedz Link
wonsz Re: Mam zakaz spotykania się z obcymi z internetu 18.08.03, 23:45 mha1 napisała: > to nie mnie trzeba przekonywac A kogo? Wolny kraj mamy, sie idzie gdzie sie chce! Na polach mokotowskich w knajpie Anahella bedzie Cie na zmiane z Drzazga gwalcic? A kto przytrzyma? > jestem zła i nie chcę psuć > bawcie się, papa *Wkurzyla sie, zabrala zabawki i poszla do innej piaskownicy* K. Odpowiedz Link
anahella Re: Mam zakaz spotykania się z obcymi z internetu 19.08.03, 07:16 wonsz napisał: > Na polach mokotowskich w > knajpie Anahella bedzie Cie na zmiane z Drzazga gwalcic? A kto przytrzyma? Jak to kto? Soczewica - po to do Warszawy przyjechala zeby przytrzymac gwalcona;) Odpowiedz Link
drzazga1 Węższszszuuu zdradziecki:-)))) 19.08.03, 10:17 wonsz napisał: > A kogo? Wolny kraj mamy, sie idzie gdzie sie chce! Na polach mokotowskich w > knajpie Anahella bedzie Cie na zmiane z Drzazga gwalcic? 1) Czym???? Czym ja ją mam gwałcić???? 2) Wolę chłopców, gorzej ja na pewno wolę chłopców, jeszcze gorzej, ja uwielbiam chłopców... ;-P A kto przytrzyma? Pewnie gertruda_makuch;-)))) > > > jestem zła i nie chcę psuć > > bawcie się, papa > Nie wygłupiaj się!!! KTO Cię na smyczy trzyma??? Warszawa miastem zboczeńców??? Ja tu od dobrych 4 lat rozbijam się nocnymi autobusami! I pomieszkuję bynajmniej nie w eleganckich okolicach (no dobra, Ząbkowskiej i Stalowej jeszcze nie zaliczyłam) Za to w sielskim Otwocku zostałam 2 razy zaatakowana (hłe, hłe, napastnik wyszedł na tym znacznie gorzej niż ja, hłe, hłe..) Odpowiedz Link
mha1 Re: Węższszszuuu zdradziecki:-)))) 19.08.03, 10:22 > 2) Wolę chłopców, gorzej ja na pewno wolę chłopców, > jeszcze gorzej, ja uwielbiam chłopców... ;-P To dobrze :) Nie będę sie bała włożyć Cię do samochodu :) > Pewnie gertruda_makuch;-)))) Z braku laku ... :) > Nie wygłupiaj się!!! KTO Cię na smyczy trzyma??? To nie ja się wygłupiłam, a ze smyczy się zerwałam :) > Za to w sielskim Otwocku zostałam 2 razy zaatakowana (hłe, hłe, napastnik > wyszedł na tym znacznie gorzej niż ja, hłe, hłe..) Mnie napastował zboczeniec w pociągu z Sulejówka, pełnym ludzi. Od tamtej pory jeżdżę samochodem... Odpowiedz Link
wonsz Re: Węższszszuuu zdradziecki:-)))) 19.08.03, 10:25 mha1 napisała: > a ze smyczy się zerwałam :) Zupelnie jak moj jamnik, ruda bestia :))) K. Odpowiedz Link
mha1 Re: Węższszszuuu zdradziecki:-)))) 19.08.03, 10:29 > Zupelnie jak moj jamnik, ruda bestia :))) z bestią się zgadzam, ale ruda nie jestem. najwyżej trochę śliwkowa czasami :) Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Węższszszuuu zdradziecki:-)))) 19.08.03, 14:35 mha1 napisała: > > 2) Wolę chłopców, gorzej ja na pewno wolę chłopców, > > jeszcze gorzej, ja uwielbiam chłopców... ;-P > To dobrze :) Nie będę sie bała włożyć Cię do samochodu :) A wozisz w tym samochodzie jakiegoś chłopcaaa? :-> Bo jak tak.... ;-P > > > Pewnie gertruda_makuch;-)))) > Z braku laku ... :) Albo Silny_Romek albo Rezolutny albo Brodaty... hihi... > > > Nie wygłupiaj się!!! KTO Cię na smyczy trzyma??? > To nie ja się wygłupiłam, a ze smyczy się zerwałam :) Ło mamusiu! Kiedys psa miałam, jak się zerwał ze smyczy to całą wieś obleciał, żadnej suczce nie przepuścił, i trzy doby go nie było! > Mnie napastował zboczeniec w pociągu z Sulejówka, pełnym ludzi. > Od tamtej pory jeżdżę samochodem... Aa, ocieracze w komunikacji to codzienność, ja tam w torebce małe antidotum mam zawsze... kurde, jestem drapieżny kotek;-) Odpowiedz Link
mha1 Re: Węższszszuuu zdradziecki:-)))) 19.08.03, 14:49 > A wozisz w tym samochodzie jakiegoś chłopcaaa? :-> > Bo jak tak.... ;-P czasami :) > Ło mamusiu! Kiedys psa miałam, jak się zerwał ze smyczy to całą wieś obleciał, > żadnej suczce nie przepuścił, i trzy doby go nie było! moje szaleństwo było odrobinę mniejsze :) > Aa, ocieracze w komunikacji to codzienność, ja tam w torebce małe antidotum mam > > zawsze... kurde, jestem drapieżny kotek;-) On się nie ocierał, tylko wywijał jęzorem, ble... Odpowiedz Link
betty-bt Re: Mam zakaz spotykania się z obcymi z internetu 18.08.03, 23:49 mha1 napisała: > jestem zła przykro mi :( > i nie chcę psuć nie ma sprawy, nic nie zepsulas :) > bawcie się, skoro tak mowisz... dzieki papa pa, powodzenia. moze uda sie go przekonac.... Odpowiedz Link
anahella Re: Mam zakaz spotykania się z obcymi z internetu 19.08.03, 07:18 Tez jestem kobieta, tez jestem z Warszawy i tez spotkam sie w srode z ludzmi z internetu. I dlatego spotkanie bedzie w wiekszym gronie i w miejscu publicznym. Nie rozumiem szczerze mowiac kto ci zabrania sie z nami spotkac, ale to Twoj wybor. Odpowiedz Link
mha1 WĄTEK NIEAKTUALNY!!! 19.08.03, 08:55 Proszę się już nie wpisywać! Stan z popołudnia przywrócony :) Nikt nie zginął, parę zadrapań i siniaków :) Odpowiedz Link
drzazga1 Juhuhu... tak to jest, jak się człowiek wpisuje 19.08.03, 10:19 nie doczytując wątka do końca:-)))))))) Tzn. spotykamy się przy Kinotece 18.30??? acha, zadzwonię tuż przed, bo mogę być inaczej ubrana, hihi.... Odpowiedz Link
mha1 Re: Juhuhu... tak to jest, jak się człowiek wpisu 19.08.03, 10:25 drzazga1 napisała: > nie doczytując wątka do końca:-)))))))) > > Tzn. spotykamy się przy Kinotece 18.30??? > acha, zadzwonię tuż przed, bo mogę być inaczej ubrana, hihi.... > Spotykamy się :)))) dzwoń :) tylko ubierz się jak człowiek, żebyś wstydu nam nie zrobiła ;) tamten zestaw był ok :) Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Juhuhu... tak to jest, jak się człowiek wpisu 19.08.03, 14:38 mha1 napisała: > Spotykamy się :)))) > dzwoń :) tylko ubierz się jak człowiek, A mogem jak kobieta??? ;-))) żebyś wstydu nam nie zrobiła ;) Hihi... dobra, to się trochę UBIORĘ.... tamten > zestaw był ok :) pstry cokolwiek, żeby łatwo było zauważyć:-), kiecka pewnie ta sama, ale na górze... może coś czerwonego;-) Odpowiedz Link
mha1 Re: Juhuhu... tak to jest, jak się człowiek wpisu 19.08.03, 14:51 > ale na > górze... może coś czerwonego;-) będzie pasowało do samochodu :) Odpowiedz Link
nawiedzona_baba Re: Juhuhu... tak to jest, jak się człowiek wpisu 19.08.03, 15:33 mha1 napisała: > > ale na > > górze... może coś czerwonego;-) > będzie pasowało do samochodu :) a jakiego koloru masz opony ? coby Drzazga na bosaka nie musiała przyjść ;) Odpowiedz Link
mha1 Re: Juhuhu... tak to jest, jak się człowiek wpisu 19.08.03, 15:40 > a jakiego koloru masz opony ? > coby Drzazga na bosaka nie musiała przyjść ;) opony mam złote, na szpilkach ;) mam nadzieję że coś dobierze... Odpowiedz Link
anahella Re: Juhuhu... tak to jest, jak się człowiek wpisu 19.08.03, 15:46 mha1 napisała: > > a jakiego koloru masz opony ? > > coby Drzazga na bosaka nie musiała przyjść ;) > opony mam złote, na szpilkach ;) mam nadzieję że coś dobierze... Eeee gdybys miala drewniane kola to musialaby przyleciec w drewniakach:) Odpowiedz Link
mha1 Re: Juhuhu... tak to jest, jak się człowiek wpisu 19.08.03, 15:57 > Eeee gdybys miala drewniane kola to musialaby przyleciec w > drewniakach:) złożę dach w moim kabrio i będzie mogła przyjść bez czapki ;) Odpowiedz Link
lolyta Re: Juhuhu... tak to jest, jak się człowiek wpisu 19.08.03, 16:28 anahella napisała: > Eeee gdybys miala drewniane kola to musialaby przyleciec w > drewniakach:) Drewniane kola to pol biedy. Co, jesli one beda gumowe i bedzie musiala przyjsc w gumiakach????? > Odpowiedz Link
mha1 Re: Juhuhu... tak to jest, jak się człowiek wpisu 19.08.03, 16:39 > Drewniane kola to pol biedy. Co, jesli one beda gumowe i bedzie musiala przyjsc > > w gumiakach????? oj jak dobrze że nie mam gumowych... Odpowiedz Link
drzazga1 Gumiaki 19.08.03, 17:44 to nie najgorszy pomysł na taką pogodę:-(((( Ale nie posiadam... drewniaków takoż, chyba będę bosa i goła... a nie, miałam wstydu nie przynosić;-) Odpowiedz Link
anahella Re: Gumiaki 19.08.03, 17:48 drzazga1 napisała: > to nie najgorszy pomysł na taką pogodę:-(((( > Ale nie posiadam No dobra zamiast gumiakow wez ze soba gumowego wensza - bedziemy mialy fetysz:> Odpowiedz Link
mha1 Re: Gumiaki 19.08.03, 17:50 > Ale nie posiadam... drewniaków takoż, chyba będę bosa i goła... a nie, miałam > wstydu nie przynosić;-) jak masz ciało Salmy Hayek, to nie przyniesiesz :)))) Odpowiedz Link
anahella Re: Gumiaki 19.08.03, 18:14 mha1 napisała: > jak masz ciało Salmy Hayek, to nie przyniesiesz :)))) Ha! A Salma ma rozstepy na udach!!! W "Dogmie" bylo widac. Ja co prawda jako spostrzegawcza inaczej tego nie zauwazylam ale moja baaaaardzo spostrzegawcza znajoma tak! A znam ja na tyle ze na pewno to widziala. Odpowiedz Link
mha1 Re: Gumiaki 19.08.03, 18:20 > Ha! A Salma ma rozstepy na udach!!! W "Dogmie" bylo widac. > Ja co prawda jako spostrzegawcza inaczej tego nie > zauwazylam ale moja baaaaardzo spostrzegawcza znajoma tak! > A znam ja na tyle ze na pewno to widziala. Dobre niusy :) Szczególnie dla mnie :))) Odpowiedz Link