dekameron magdaleno_no ! 21.08.03, 22:05 nie jestes sama! wielki brat patrzy na was z gory ;-) betty Odpowiedz Link
betty-bt Re: magdaleno??? 21.08.03, 22:09 oj tam... wielki tez czlowiek i moze sie pomylic :)))) Odpowiedz Link
dekameron Re: magdaleno_no ! 21.08.03, 22:08 dekameron napisała: > nie jestes sama! wielki brat patrzy na was z gory ;-) i czuwa, hahaha Wonsz Odpowiedz Link
malen_a Re: magdaleno_no ! 21.08.03, 22:10 dekameron napisała: > dekameron napisała: > > > nie jestes sama! wielki brat patrzy na was z gory ;-) > > i czuwa, hahaha > > Wonsz czy juz kazdy na forum (oprocz mnie) moze korzystac z imienia WIELKIEGO DEKAMERONA?? Odpowiedz Link
betty-bt Re: magdaleno_no ! 21.08.03, 22:12 malen_a napisała: >> czy juz kazdy na forum (oprocz mnie) moze korzystac z imienia WIELKIEGO > DEKAMERONA?? nie kazdy. tylko administratorzy. Odpowiedz Link
malen_a Re: magdaleno_no ! 21.08.03, 22:16 betty-bt napisała: > malen_a napisała: > > >> czy juz kazdy na forum (oprocz mnie) moze korzystac z imienia WIELKIEG > O > > DEKAMERONA?? > > nie kazdy. tylko administratorzy. > > no to to ja wiem, ale ilu jest obecnie adminow? Odpowiedz Link
malen_a Re: 11-stu 21.08.03, 22:18 a, to calkie sporo jak na takie male forum, hihi, wiecej WIELKICH BRATOW niz innych mieszkancow :-)))) Odpowiedz Link
dekameron Re: 11-stu 21.08.03, 22:22 malen_a napisała: > a, to calkie sporo jak na takie male forum, hihi, wiecej WIELKICH BRATOW niz > innych mieszkancow :-)))) Administracja osiedla Dekameron uprzejmie informuje, ze jest nas 60 osob. I przybywa. Prosze pamietac o terminowych wplatach czynszu. :) Wonsz Odpowiedz Link
aankaa Re: 11-stu 21.08.03, 22:24 dekameron napisała: > Prosze pamietac o terminowych wplatach czynszu. :) > > Wonsz i składek :)) Odpowiedz Link
wonsz Re: 11-stu 21.08.03, 22:26 aankaa napisała: > i składek :)) Jak nie to eksmisja? :))))))) K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: zaraz tam - eksmisja 21.08.03, 22:32 aankaa napisała: > za karę - na początek - grabienie liści przydaloby sie ogolnie ogarnac. smieci powynosic.. :))) Odpowiedz Link
wonsz Re: zaraz tam - eksmisja 21.08.03, 22:34 betty-bt napisała: > przydaloby sie ogolnie ogarnac. smieci powynosic.. :))) To ja lece po taczke! :) Anka, masz grabie? K. Odpowiedz Link
aankaa Re: zaraz tam - eksmisja 21.08.03, 22:35 wonsz napisał: > To ja lece po taczke! :) > Anka, masz grabie? tu nie grabie, tu przyczepa by się przydała ;) Odpowiedz Link
wonsz Re: zaraz tam - eksmisja 21.08.03, 22:36 aankaa napisała: > tu nie grabie, tu przyczepa by się przydała ;) Mowisz - masz, niech no tylko traktor ze stodoly wyprowadze. K. Odpowiedz Link
aankaa śmieci u nas nie ma 21.08.03, 22:34 ale trochę "ekologicznych odpadków" przydałoby się wynieść ... Odpowiedz Link
wonsz Re: śmieci u nas nie ma 21.08.03, 22:38 aankaa napisała: > ale trochę "ekologicznych odpadków" przydałoby się wynieść ... Bo gnija i robactwo sie zlazi, i duzo much lata, brzeczac natretnie. K. Odpowiedz Link
aankaa ekologiczny cud 21.08.03, 22:41 wonsz napisał: > aankaa napisała: > > > ale trochę "ekologicznych odpadków" przydałoby się wynieść ... > > Bo gnija i robactwo sie zlazi, i duzo much lata, brzeczac natretnie. w puszcze, pustej, robactwo ??????????? CUD :PP Odpowiedz Link
wonsz Re: magdaleno_no ! 21.08.03, 22:13 malen_a napisała: > czy juz kazdy na forum (oprocz mnie) moze korzystac z imienia WIELKIEGO > DEKAMERONA?? Tylko administracja osiedla. K. Odpowiedz Link
dekameron Re: magdaleno_no ! 21.08.03, 22:19 wonsz napisał: > Tylko administracja osiedla. i okolicy :)) Odpowiedz Link
wonsz Re: magdaleno_no ! 21.08.03, 22:24 dekameron napisała: > wonsz napisał: > > > Tylko administracja osiedla. > > i okolicy :)) Choc okolica temu niechetna. K. Odpowiedz Link
aankaa Re: magdaleno_no ! 21.08.03, 22:33 wonsz napisał: > Choc okolica temu niechetna. oooooo ??????????? Odpowiedz Link
wonsz Re: magdaleno_no ! 21.08.03, 22:37 aankaa napisała: > oooooo ??????????? o !!!!!!!!!!!! K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: mam się bać ??? 21.08.03, 22:43 aankaa napisała: > > chyba tak ;) jak bylas grzeczna, to nie musisz :-) Odpowiedz Link