malen_a 02.09.03, 09:42 przed sekunda widzialam tu rozpoczety watek od betty... zniknal czy mialam przywidzenia??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malen_a Re: znikajace watki 02.09.03, 09:47 betty-bt napisała: > tajne forum podadminskie :) wy wstreciuchy, a juz myslalam, ze z moimi oczami jest gorzej niz zawsze :-) Odpowiedz Link
wonsz Re: znikajace watki 02.09.03, 09:48 malen_a napisała: > przed sekunda widzialam tu rozpoczety watek od betty... > zniknal czy mialam przywidzenia??? Ten temat byl juz poruszany kilkakrotnie :))) K. Odpowiedz Link
wonsz Re: znikajace watki 02.09.03, 09:49 wonsz napisał: > kilkakrotnie :))) Czy kilkukrotnie? Ech, chwasty zarastaja zaniedbany trawnik przed domem... K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: znikajace watki 02.09.03, 09:48 a tak powaznie, to znikaja tylko smieci. tzn. takie tam wiadomosci o mailach itp. Odpowiedz Link
wonsz Re: znikajace watki 02.09.03, 09:50 betty-bt napisała: > a tak powaznie, to znikaja tylko smieci. tzn. takie tam wiadomosci o mailach > itp. No nie gadaj, ten watek w ktorym obgadalismy malen_a'ą tez zostal znikniety :))) K. Odpowiedz Link
malen_a Re: znikajace watki 02.09.03, 09:52 wonsz napisał: > betty-bt napisała: > > > a tak powaznie, to znikaja tylko smieci. tzn. takie tam wiadomosci o maila > ch > > itp. > > No nie gadaj, ten watek w ktorym obgadalismy malen_a'ą tez zostal > znikniety :))) > > K. > jasne, juz widze, jakim jestem ciekawym "watkiem do obgadania :-) Odpowiedz Link
wonsz Re: znikajace watki 02.09.03, 09:57 malen_a napisała: > jasne, juz widze, jakim jestem ciekawym "watkiem do obgadania :-) Zartowalem, oczywiscie. Znikaja same smiecie. Zniknelo tez kilka watkow o sprawach osobistych, ale dzieje sie tak tylko na prosbe zalozyciela. Na przyklad watek Gertrudy o gosciu z domu na polwyspie jest znikniety. Obgadywanie odbywa sie emaliami :)))))))) K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: znikajace watki 02.09.03, 09:53 wonsz napisał: > betty-bt napisała: > > > a tak powaznie, to znikaja tylko smieci. tzn. takie tam wiadomosci o maila > ch > > itp. > > No nie gadaj, ten watek w ktorym obgadalismy malen_a'ą tez zostal > znikniety :))) ten to jeszcze niskie obcasy, ale ten o tym panu, co z ta pania z forum byl wiesz gdzie.. ;-) > > K. > B. Odpowiedz Link
anahella Re: znikajace watki 02.09.03, 11:07 No panuje underground czyli sama wywalilam moj watek do Lyche w momencie, gdy sie do mnie odezwala. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: znikajace watki 02.09.03, 20:26 Wy tu znikające wątki liczycie i hameryke de nowo odkrywacie....a ja tu goreeeee.Kurka wodna.!!!! malen_a napisała: > przed sekunda widzialam tu rozpoczety watek od betty... > zniknal czy mialam przywidzenia??? Odpowiedz Link