wonsz Re: o czesc Sniezko :) 06.09.03, 22:14 snow.white napisała: > ...wybacz te wlosy na klacie... ;))) Heh, jak sie nie ma wlasnych :P K. Odpowiedz Link
snow.white och Ty!!! ;) 06.09.03, 22:18 no nie ma sie-ani na wlasnej klacie,ani na cudzej pod reka akurat nie ma ;))) takie teoretyczne rozwazania naukowe to byly-wiesz :) Odpowiedz Link
wonsz Re: och Ty!!! ;) 06.09.03, 22:26 snow.white napisała: > no nie ma sie-ani na wlasnej klacie,ani na cudzej pod reka akurat nie ma ;))) Wiec trzeba bylo signac wirtualnie? > takie teoretyczne rozwazania naukowe to byly-wiesz :) No tak, ale co moje lapy maja do tego... :))) K. Odpowiedz Link
snow.white oj bo Ty nic nie rozumiesz... ;) 06.09.03, 22:36 ...to byly naukowe wywody na temat ginacego gatunku-sprawdzalysmy,ilu przedstawicieli jeszcze zostalo ;)))) Odpowiedz Link
wonsz Re: oj bo Ty nic nie rozumiesz... ;) 06.09.03, 22:42 snow.white napisała: > ...to byly naukowe wywody na temat ginacego gatunku-sprawdzalysmy,ilu > przedstawicieli jeszcze zostalo ;)))) I co? I co? Jestem gatunek wymierajacy? :))))) K. Odpowiedz Link
snow.white Re: oj bo Ty nic nie rozumiesz... ;) 06.09.03, 22:45 nie wiem,jak z tymi wlosami w koncu ;))) ale tak,trzeba objac Cie ochrona :))) jak pandy ;)))) Odpowiedz Link
wonsz Re: oj bo Ty nic nie rozumiesz... ;) 06.09.03, 22:47 snow.white napisała: > nie wiem,jak z tymi wlosami w koncu ;))) ale tak,trzeba objac Cie ochrona :))) Oby tylko to czula ochrona byla :) K. Odpowiedz Link
snow.white Re: oj bo Ty nic nie rozumiesz... ;) 06.09.03, 22:49 wonsz napisał: > Oby tylko to czula ochrona byla :) no chyba nie watpisz??? ;) o gatunek na wymarciu trzeba dbac :) Odpowiedz Link
wonsz Re: oj bo Ty nic nie rozumiesz... ;) 06.09.03, 22:55 snow.white napisała: > wonsz napisał: > > > Oby tylko to czula ochrona byla :) > no chyba nie watpisz??? ;) o gatunek na wymarciu trzeba dbac :) Hahaha! A moge sobie, hmm, ochroniarzy wybrac? K. Odpowiedz Link
snow.white no wiesz!!! ;)))) 06.09.03, 23:00 ja myslalam,ze nam zaufasz,ze odpowiednich ochroniarzy Ci przydzielimy!!! Odpowiedz Link
wonsz Re: no wiesz!!! ;)))) 06.09.03, 23:03 snow.white napisała: > ja myslalam,ze nam zaufasz,ze odpowiednich ochroniarzy Ci przydzielimy!!! Wam dwom zaufac? Przyjde z osobista ochrona :))) K. Odpowiedz Link
snow.white nie wierze!!!! ;) 06.09.03, 23:05 nie ufasz takim niewinnym,subtelnym istotom??? no wiesz!!! wstydz sie!! ;))) a Ci ochroniarze maja wlosy?? ;))i jakie dlonie? ;)) Odpowiedz Link
wonsz Re: nie wierze!!!! ;) 06.09.03, 23:09 snow.white napisała: > a Ci ochroniarze maja wlosy?? ;))i jakie dlonie? ;)) Wlosy maja do ramion. A dlonie? Hmmm... Male, ale silne. I takie subtelne :) I bardzo szybkie palce :))) K. Odpowiedz Link
snow.white och!!!! 06.09.03, 23:15 ale Ty okrutny jestes-nam nie ufasz,ale innym zwinnym raczkom tak??? oj brzydko,brzydko... zamkniemy Cie w klatce i bedziemy wyprowadzac na spacery ;)))))ewentualnie zrobimy Ci wybieg,musisz miec troche ruchu :) Odpowiedz Link
wonsz Re: och!!!! 06.09.03, 23:26 snow.white napisała: > ale Ty okrutny jestes-nam nie ufasz,ale innym zwinnym raczkom tak??? oj > brzydko,brzydko... Ja si musze do raczek chwile przyzwyczajac :) > zamkniemy Cie w klatce i bedziemy wyprowadzac na spacery ;)))))ewentualnie > zrobimy Ci wybieg,musisz miec troche ruchu :) Chyb wypełz :))) K. Odpowiedz Link
snow.white Re: och!!!! 06.09.03, 23:33 wonsz napisał: > Ja si musze do raczek chwile przyzwyczajac :) chwile?? :) a ile to chwila?? ;))) > > Chyb wypełz :))) moze byc i tak ;) mozemy tez wsadzic Cie w spacerowke i wozic wozeczkiem,chcesz?? ;)) Odpowiedz Link
wonsz Re: och!!!! 06.09.03, 23:37 snow.white napisała: > wonsz napisał: > > > Ja si musze do raczek chwile przyzwyczajac :) > chwile?? :) a ile to chwila?? ;))) Dluzsza chwila. Zalezy, jak klika :) > > Chyb wypełz :))) > moze byc i tak ;) mozemy tez wsadzic Cie w spacerowke i wozic > wozeczkiem,chcesz?? ;)) Taki obciach wenszowi? Za co? No za co? :))))))))))) K. Odpowiedz Link
snow.white Re: och!!!! 06.09.03, 23:42 wonsz napisał: > Dluzsza chwila. Zalezy, jak klika :) jeszcze nie tak szybko,ale szybko za to sie uczy ;)) > > > > Chyb wypełz :))) > > moze byc i tak ;) mozemy tez wsadzic Cie w spacerowke i wozic > > wozeczkiem,chcesz?? ;)) > > Taki obciach wenszowi? Za co? No za co? :))))))))))) obciach??zaraz obciach!!wygoda :) kocyk chcesz rozowy czy blekitny??? ;)) Odpowiedz Link
wonsz Re: och!!!! 07.09.03, 00:02 snow.white napisała: > > Taki obciach wenszowi? Za co? No za co? :))))))))))) > obciach??zaraz obciach!!wygoda :) kocyk chcesz rozowy czy blekitny??? ;)) I jeszcze dobic rozowym kocykiem.... K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: och!!!! 06.09.03, 23:28 snow.white napisała: > zamkniemy Cie w klatce i bedziemy wyprowadzac na spacery ;)))))ewentualnie > zrobimy Ci wybieg,musisz miec troche ruchu :) zadnych spacerow! nawet mowy nie ma! jestem przeciw! wstreciucha trzeba na amen przygwozdzic :)))) Odpowiedz Link
snow.white Re: och!!!! 06.09.03, 23:31 no co Ty,Betty jak nie bedzie spacerowal,to mu sie sprawnosc fizyczna pogorszy- zacznie chorowac,szybciej sie zestarzeje... o egzemplarze na wymarciu trzeba dbac ;) Odpowiedz Link
wonsz Re: och!!!! 06.09.03, 23:36 snow.white napisała: > no co Ty,Betty jak nie bedzie spacerowal,to mu sie sprawnosc fizyczna pogorszy- > zacznie chorowac,szybciej sie zestarzeje... > o egzemplarze na wymarciu trzeba dbac ;) Ha! Jako ona o mnie dba! Czy to za to futro? Czy za lapy? :))) K. Odpowiedz Link
wonsz Re: och!!!! 07.09.03, 00:03 snow.white napisała: > za lapy ;)) A myslalem, ze w lapach to sie jakosc a nie ilosc liczy :P K. Odpowiedz Link
snow.white Re: och!!!! 07.09.03, 00:06 no tak :) ale lapy przez duze "L" to jest cos... ;) no juz dobrze,sam wybierzesz kocyk ;)) ja juz musze sie polozyc,bo zasne z buzia na klawiaturze!! :) dobranoc :) Odpowiedz Link
wonsz Re: och!!!! 07.09.03, 00:09 snow.white napisała: Kocyk kraciasty, albo ten rudy. Dobranoc. K. Odpowiedz Link