kohol 11.03.05, 12:46 Nieodmiennie jest mi przykro, gdy gdziekolwiek jestm pomijana na forum we wszelkich "wymieniankach". Nie potrafię się tego pozbyć. Albo gdy ktoś nie odezwie się z moim wątku, ktoś, na czyjej opinii mi akurat szczególnie zalezy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.malone Re: Jestem straszna 11.03.05, 13:58 Na mojej Ci nie zależy. Odzywam się jednak - może będzie Ci mniej przykro:))) Pozdrowienia mmalone Odpowiedz Link
kohol Re: Jestem straszna 14.03.05, 09:22 m.malone napisał: > Na mojej Ci nie zależy. Odzywam się jednak - może będzie Ci mniej przykro:))) No pewnie, że jest mi już mniej przykro :D Odpowiedz Link
klle Re: Jestem straszna 11.03.05, 14:16 taka straszna nie jesteś! chyba akurat to dotyczy każdego mniej lub więcej! przyjemnie nam jak się o nas pamięta i odwrotnie gdy nie Odpowiedz Link
ulalka Re: Jestem straszna 11.03.05, 21:41 klle napisał: > taka straszna nie jesteś! > chyba akurat to dotyczy każdego mniej lub więcej! > przyjemnie nam jak się o nas pamięta i odwrotnie gdy nie > > ano :) Kohol, podpisze Ci sie, oki?:) Odpowiedz Link
kohol Re: Jestem straszna 14.03.05, 09:24 Taką mam nadzieję :) Mogę udawać, że nie jestem małostkowa i że mi nie zależy na jakichś opiniach, ale po co się oszukiwać? Czy lepiej być twardym czy szczerym? Och, taka drobnostka, a tyyyyle! przemyśleń :) Odpowiedz Link
kohol Re: Jestem straszna 14.03.05, 09:31 koaa napisał: > chodzi ci o efke? Tak, też :) Odpowiedz Link
malen_a wymienianka :-) 15.03.05, 10:24 kogo pamietam z FD: kohol, i jeszcze pamietam kohol, no i kohol oczywiscie i przewijala sie tam kohol i byl tez ktos o nicku kohol aaa, no i kohol byla hmm...no i na koniec - pamietam kohol !!! ;-))))))))))))) Odpowiedz Link
sajgonetka Re: wymienianka :-) 15.03.05, 12:24 Ja tu od niedawna.. ale gdzies mi sie kohol przewinął.. Odpowiedz Link
sajgonetka Re: wymienianka :-) 17.03.05, 11:00 to może małe ciasteczka? tak, dla kohola? Odpowiedz Link