koaa 04.03.05, 12:33 nastapił u mnie kilka miesiecy temu i teraz mało z niego korzystam a jak jest z wami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mha1 Re: Przesyt GG 04.03.05, 12:56 rozmawiam z ciekawymi ludźmi i wątpię żeby rozmowy z nimi mi się kiedykolwiek znudziły Odpowiedz Link
comma Re: Przesyt GG 04.03.05, 17:27 Jestem zazwyczaj niewidoczna i rozmawiam wyłącznie z wybranymi osobami. Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: Przesyt GG 04.03.05, 23:51 koaa napisał: > a jak jest z wami? A ja lubie. Pogaduje z osobami od kolegow z pracy rozsianych po innych gmachach po znajomych. Poza tym tak prosta rzecz jak opisy - kiedys gdy padla papuzka Fischera ustawilem "tesknie za Lili" i sie zaczely odzywki: "to ty taki jestes?"; "kochanka, zostawila?", "pewnie jakas zdzira", "kto to ta cała Lili?" ehehehe ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec... A poza tym od kliku lat nie zmienilem nr'u ;) Odpowiedz Link
hehe.he Re: Przesyt GG 05.03.05, 16:08 ja mam waski krag znajomych i mam zawsze wlaczone gg Odpowiedz Link
malen_a Re: Przesyt GG 08.03.05, 16:13 gg zawsze wlaczone, ale niestety mam malo czasu na ggadanie :( Odpowiedz Link