losiu4 15.09.03, 15:04 ... taki interes. Znów mi byle programik wciry spuścił w szachy... chyba się na niego obrażę Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snow.white nie mow tak brzydko,Losiu!! ;) 15.09.03, 15:13 to po pierwsze :) a po drugie-trening czyni mistrza!!! :) a ja z moja komorka w te glupie gierki nawet wygrac nie moge ;)))) Odpowiedz Link
losiu4 Re: nie mow tak brzydko,Losiu!! ;) 15.09.03, 16:36 snow.white napisała: > to po pierwsze :) a jak się inaczej wyrazić, gdy byle sztuczna inteliencja geniusz człowieka przewyższa? I na dodatek fałszywe słowa pociechy podaje? > a po drugie-trening czyni mistrza!!! :) no, ja już tak któryś rok z rzędu... ledwo kilka partii na kilkadziesiat udało się wygrać. Ani chybi program oszukuje ;) > a ja z moja komorka w te glupie gierki nawet wygrac nie moge ;)))) o - to ja mam spokój. Dostałem taką komórkę, na której szczytem wykwintu i inteligencji jest - nomen omen - wąż Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
anahella Re: do rzyci... 15.09.03, 15:38 losiu4 napisał: > ... taki interes. Znów mi byle programik wciry spuścił w szachy... chyba się > na niego obrażę Nagadaj mu - na pewno Ci ulzy:) Najlepiej wytknij, ze u nich bija Murzynow;) Odpowiedz Link
losiu4 Re: do rzyci... 15.09.03, 16:38 anahella napisała: > losiu4 napisał: > > > ... taki interes. Znów mi byle programik wciry spuścił w szachy... chyba s > ię > > na niego obrażę > > Nagadaj mu - na pewno Ci ulzy:) Najlepiej wytknij, ze u nich bija Murzynow;) już mu nawrzucałem. I obiecałem, ze w najblizszym czasie grał z nim nie będę... do jutra. Muszę w końcu po raz któryś (niestety rzadki to przypadek) gada pokonać ;)) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
losiu4 Re: do rzyci... 15.09.03, 19:49 r.richelieu napisała: > do rzyci? > o jak sąsiedzko powiało swojskie klimaty? ;)) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
koaa Re: do rzyci... 15.09.03, 20:46 losiu mozemy kiedyś zagrać w necie w szachy ja już kilka lat nie grałem ale troche potrafie:)))) PS A jaki program szachowy Cię tak ogrywa? Ja mam brydżowe (brydż 3000) - kompromitacja programistów:((( Odpowiedz Link
aankaa eh, chłopy 15.09.03, 20:51 już nie potraficie z żywym do partyjki usiąść ? co ten telefon/komputer z człowieka robi ;) Odpowiedz Link
koaa Re: eh, chłopy 15.09.03, 20:54 Ja z Losiem chetnie przez neta zagram bo tak mamy troche daleko- i ma szanse mnie ograć bo dawno nie grałem PS A mój brat to kiedys w takiej superanckiej knajpie w Wawie spotykał sie na szachy-fajny pomysł:) na jesień:) Odpowiedz Link