kohol 07.10.03, 14:25 Dzień dobry, grzecznie się witam, niektórzy mnie pewnie kojarzą, cos więcej mam napisać? kohol Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malen_a Re: Dzień dobry! 07.10.03, 14:36 Witam! ale duzo osob sie nagle ujawnilo na forum :-) Odpowiedz Link
mha1 Re: Dzień dobry! 07.10.03, 14:37 > ale duzo osob sie nagle ujawnilo na forum :-) no własnie! to podejrzane... Odpowiedz Link
malen_a Re: Dzień dobry! 07.10.03, 14:39 powiedz lepiej czy oblewany Wo_biego prace w ten weekend? :-* Odpowiedz Link
mha1 Re: Dzień dobry! 07.10.03, 14:41 > powiedz lepiej czy oblewany Wo_biego prace w ten weekend? > :-* stan na dzień dzisiejszy: TAK :)))) Odpowiedz Link
malen_a Re: Dzień dobry! 07.10.03, 14:44 mha1 napisała: > stan na dzień dzisiejszy: TAK :)))) na Niepodleglosci w Waszym wyprobowanym pubie? Odpowiedz Link
mha1 Re: Dzień dobry! 07.10.03, 14:56 > na Niepodleglosci w Waszym wyprobowanym pubie? to nie ze mną Koaa go próbował ;) ale dla mnie może być :) Odpowiedz Link
malen_a Re: Dzień dobry! 07.10.03, 15:25 mha1 napisała: > > na Niepodleglosci w Waszym wyprobowanym pubie? > to nie ze mną Koaa go próbował ;) > ale dla mnie może być :) aha, to teraz trzeba tylko Wo_biego o tym powiadomic:-) Odpowiedz Link
mha1 Re: Dzień dobry! 07.10.03, 15:27 > aha, to teraz trzeba tylko Wo_biego o tym powiadomic:-) i aankee :) Koaa tez się wpisywał Odpowiedz Link
malen_a Re: Dzień dobry! 07.10.03, 15:38 mha1 napisała: > > aha, to teraz trzeba tylko Wo_biego o tym powiadomic:-) > i aankee :) > Koaa tez się wpisywał dobra, zakladam osobny watek na to :-) Odpowiedz Link
mha1 Re: Dzień dobry! 07.10.03, 14:39 > Ja się nie kryłem !!!!!!!!!!!!!! ale mam zboczone skojarzenia ;) Odpowiedz Link
soczewica Re: Dzień dobry! 07.10.03, 14:40 mha1 napisała: > ale mam zboczone skojarzenia ;) obrzydliwa, niemoralna zabwa w chowanego. tak tak, co to za świństwo! Odpowiedz Link
mha1 Re: Dzień dobry! 07.10.03, 14:42 > > ale mam zboczone skojarzenia ;) > > obrzydliwa, niemoralna zabwa w chowanego. tak tak, co to za świństwo! tym razem to nie kryję ;) Odpowiedz Link
soczewica Re: Dzień dobry! 07.10.03, 14:40 malen_a napisała: > Witam! > ale duzo osob sie nagle ujawnilo na forum :-) propaganda robi swoje :) a pewnie są jeszce tacy którzy by chcieli ale się wstydzą... Odpowiedz Link
malen_a Re: Dzień dobry! 07.10.03, 14:41 soczewica napisała: > propaganda robi swoje :) > a pewnie są jeszce tacy którzy by chcieli ale się wstydzą... > pewnie tak, albo tacy, ktorzy szybko sie musza przlogowac na drugiego nicka ;-)) Odpowiedz Link
m.malone Re: Dzień dobry! 08.10.03, 14:50 malen_a napisała: > Witam! > ale duzo osob sie nagle ujawnilo na forum :-) I ja witam, choć należę do tych osób. To Betty mnie przygarnęła pod swoje...skrzydło:)) malone > Odpowiedz Link
koaa Re: Dzień dobry! 07.10.03, 14:57 Ale nie ma KRYMINALISTY Wobiego ciekawe gdzie On się skrył:) A policja za takie błahostki jak pobicie nie ściga więc Szerloku weź w swoje ręce tą sprawę -SPRAWE DOMNIEMANEGO MORDERSTWA – i rozwiąż ją ku chwale tego forum:) A jak Ci się nie uda powołamy Komisje śledczą:) Odpowiedz Link
wo_bi Kryminalista Wobi juz sie ujawnia... 07.10.03, 18:25 koaa napisał: > Ale nie ma KRYMINALISTY Wobiego ciekawe gdzie On się skrył:) > A policja za takie błahostki jak pobicie nie ściga więc Szerloku weź w swoje > ręce tą sprawę > -SPRAWE DOMNIEMANEGO MORDERSTWA – i rozwiąż ją ku chwale tego forum:) > A jak Ci się nie uda powołamy Komisje śledczą:) > > Ukrywalem sie na politechnice. Ukrywalem sie przez 8 godzin. Ale co sobie porysowalem kredkami to moje (nie zartuje) i nikomu nie oddam. :)))))) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
koaa Re: Kryminalista Wobi juz sie ujawnia... 07.10.03, 21:48 ja zawsze wolałem farby - kredki to takie bez rozmachu:)))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Kryminalista Wobi juz sie ujawnia... 07.10.03, 21:53 koaa napisał: > ja zawsze wolałem farby - kredki to takie bez rozmachu:)))) Wlasnie, ani nie mozna sie pobrodzic, ani scian pomazac. :)) Odpowiedz Link
wo_bi Rowniez witam :))) 07.10.03, 18:26 kohol napisała: > Dzień dobry, grzecznie się witam, niektórzy mnie pewnie kojarzą, cos więcej > mam napisać? > kohol Odpowiedz Link
r.richelieu Re: Dzień dobry! 08.10.03, 14:58 kohol napisała: > Dzień dobry, grzecznie się witam, niektórzy mnie pewnie kojarzą, cos więcej > mam napisać? > kohol napisz, że taki tłum na Twoje powitanie to niespodzianka dla Ciebie. Wyjdzie tak naturalnie Odpowiedz Link
losiu4 Re: Dzień dobry! 08.10.03, 15:15 kohol napisała: > Dzień dobry, grzecznie się witam, niektórzy mnie pewnie kojarzą, kojarzą, kojarzą... dlaczego by nie kojarzyli :) > cos więcej > mam napisać? na razie rzuć się w wir Dekamerona. Może uda Ci się szczęśliwy 20k post trafić? jedną słową: witaj Losiu Odpowiedz Link