snow.white 14.11.03, 18:26 ...czuliscie kiedys zadowolenie z faktu,ze ktos sie okazal malym,slabym,marnym czlowieczkiem?? bo ja wlasnie takie czuje-az mi wstyd,taka paskudna,paskudna cecha... aaale i tak mi dobrze... :)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulalka Re: a ja bym wziela packe do much... 14.11.03, 18:28 i mimo, ze powinnam miec satysfakcje, ze ktos sie tak zblaznil, to poniewaz, to bylo do mojej mamy (buuuuuuuraaaaaaactwooooooooo do mojej mamy!!!!!!!!!!!), to bym ja packa obila, no!.. Odpowiedz Link
snow.white Re: a ja bym wziela packe do much... 14.11.03, 18:35 ulalka napisała: > i mimo, ze powinnam miec satysfakcje, ze ktos sie tak zblaznil, to poniewaz, to > > bylo do mojej mamy (buuuuuuuraaaaaaactwooooooooo do mojej mamy!!!!!!!!!!!), to > bym ja packa obila, no!.. to byl chyba jakis skrot myslowy,bo ja nie zrozumialam Ulalko... ;)) o co chodzi?? ;)) co do packi-ta osoba,ktora okazala sie malym,marnym robakiem,sama mi wlasciwie packe do reki podala-wiec zrobilam paaaccc... :) jejku,co za przyjemnosc... ;)) Odpowiedz Link
snow.white czy... 14.11.03, 18:38 ...ktos walnal buractwo do Twojej Mamy-i Tobie nie wystarcza satysfakcja,ze sie zblaznil i chcesz packe do reki-tak?? ;) bo ja jestem zatopiona w packowej ekstazie i nie kumam dzis ;)) Odpowiedz Link
ulalka Re: czy... 14.11.03, 19:06 snow.white napisała: > ...ktos walnal buractwo do Twojej Mamy-i Tobie nie wystarcza satysfakcja,ze sie > > zblaznil i chcesz packe do reki-tak?? ;) > bo ja jestem zatopiona w packowej ekstazie i nie kumam dzis ;)) > tak Snowie :) brawo!.. ktos sie zblaznil, ktos sie okazal burakiem, mam satyfkacje, bo tak ja ocenilam, ale to skonczylo sie tak, ze moja mama sie zdenerwowala. biermy packi i na te rure, co obrazila moja mame!.. ;) Odpowiedz Link
snow.white czyli-pac,pac,pac... 14.11.03, 19:19 ulalka napisała: > tak Snowie :) brawo!.. ktos sie zblaznil, ktos sie okazal burakiem, mam > satyfkacje, bo tak ja ocenilam, ale to skonczylo sie tak, ze moja mama sie > zdenerwowala. biermy packi i na te rure, co obrazila moja mame!.. ;) ...na te buraczare co obrazila Ulalkowa Mame!!! niech ma!!pac!!!!!!!! ;))) Odpowiedz Link
ulalka Re: :DDD 14.11.03, 19:23 snow.white napisała: > ulalka napisała: > > > > tak Snowie :) brawo!.. ktos sie zblaznil, ktos sie okazal burakiem, mam > > satyfkacje, bo tak ja ocenilam, ale to skonczylo sie tak, ze moja mama sie > > > zdenerwowala. biermy packi i na te rure, co obrazila moja mame!.. ;) > ...na te buraczare co obrazila Ulalkowa Mame!!! niech ma!!pac!!!!!!!! ;))) > Odpowiedz Link
guruszuruburu Re: aaaale mi dobrze... 14.11.03, 18:38 snow.white napisała: > ...czuliscie kiedys zadowolenie z faktu,ze ktos sie okazal > malym,slabym,marnym czlowieczkiem?? bo ja wlasnie takie czuje-az mi > wstyd,taka paskudna,paskudna cecha... > > aaale i tak mi dobrze... :)) > > a mi jest ZAWSZE w konfrontacji z taka fabułą bezdennie SMUTNO. Odpowiedz Link
snow.white Re: aaaale mi dobrze... 14.11.03, 18:40 guruszuruburu napisała: > a mi jest ZAWSZE w konfrontacji z taka fabułą bezdennie SMUTNO. a mi nie-wiem,ze to brudne,niskie uczucie,ale jest mi dobrze i tak! juz mi smutno bylo wystarczajaco dlugo!! Odpowiedz Link
guruszuruburu Re: aaaale mi dobrze... 14.11.03, 18:44 snow.white napisała: > a mi nie-wiem,ze to brudne,niskie uczucie,ale jest mi dobrze i tak! > juz mi smutno bylo wystarczajaco dlugo!! > > No tak..... tylko nie wybacz za 5 minut (i znowu szat na sobie -nawet przed samą sobą nie rozdzieraj )lecz wyciągnij wnioski i daj IGNOR temu - kto nań zsłużył. Odpowiedz Link
snow.white Re: aaaale mi dobrze... 14.11.03, 18:53 guruszuruburu napisała: > No tak..... tylko nie wybacz za 5 minut (i znowu szat na sobie -nawet przed > samą sobą nie rozdzieraj )lecz wyciągnij wnioski i daj IGNOR temu - kto nań > zsłużył. ja nigdy nie "wybaczam za 5 minut"-jesli ktos mnie zrani,to ma ignora raz na zawsze-nie ma powrotu. oo,ja za bardzo lubie moje ciuszki,zeby je na sobie rozdzierac!!!! ;PPPP Odpowiedz Link
guruszuruburu Re: aaaale mi dobrze... 14.11.03, 19:05 snow.white napisała: >> ja nigdy nie "wybaczam za 5 minut"-jesli ktos mnie zrani,to ma ignora raz na > zawsze-nie ma powrotu. ja wybaczałem wiele razy - po PRZYSŁOWIOWYCH "5-ciu minutach." A tobie życzę, abyś wytrwała nie wybaczając przed upływem REALNYCH 14 dni. Odpowiedz Link
snow.white Re: aaaale mi dobrze... 14.11.03, 19:16 guruszuruburu napisała: > ja wybaczałem wiele razy - po PRZYSŁOWIOWYCH "5-ciu minutach." A tobie życzę, > abyś wytrwała nie wybaczając przed upływem REALNYCH 14 dni. Nie wybacza sie nieposzanowania drugiego czlowieka-i ja tego nigdy nie zrobilam i nie zrobie! Odpowiedz Link
guruszuruburu Re: aaaale mi dobrze... 14.11.03, 19:35 snow.white napisała: > Nie wybacza sie nieposzanowania drugiego czlowieka-i ja tego nigdy nie zrobilam i nie zrobie! Wprowadziłem sie w trans i stan lewitacji.....moim okiem wewnętrznym ujrzałem sytuacje w których wielokrotnie wybaczałaś temu, który ewidentnie cię postponował i krzywdził. Masz dobre serce i potrafisz nim wybaczyć. Zapomnij o wieszczeniu wieszcza..." miej serce i patrzaj w serce "... Tym razem nie wybacz. Odpowiedz Link
snow.white cos to Twoje oko wewnetrzne niedowidzi... ;)) 14.11.03, 19:40 guruszuruburu napisała: > Wprowadziłem sie w trans i stan lewitacji.....moim okiem wewnętrznym ujrzałem > sytuacje w których wielokrotnie wybaczałaś temu, który ewidentnie cię > postponował i krzywdził. Masz dobre serce i potrafisz nim wybaczyć. Zapomnij o > wieszczeniu wieszcza..." miej serce i patrzaj w serce "... Tym razem nie >wybacz mam dobre serce dla tych,ktorzy na nie zasluza-cala reszta niech sie strzeze,bo bywam baaardzo pamietliwa!! Co oczywiscie nie przeszkadza w byciu osoba kulturalna-to,ze ktos jest chamem,nie znaczy,ze ja mam byc! pac,pac,pac... jak mi dobrze!! :))) Odpowiedz Link
guruszuruburu Re: cos to Twoje oko wewnetrzne niedowidzi... ;)) 14.11.03, 20:08 snow.white napisała: > Co oczywiscie nie przeszkadza w byciu osoba kulturalna-to,ze ktos jest > chamem,nie znaczy,ze ja mam byc! > > pac,pac,pac... jak mi dobrze!! :))) naraziłaś mi się ! Zamieniam cię w muchę pac_pac. ( nie mylić z tse_tse ) Od dzisiaj nie jesteś już Królową Śniegu. Kaj niech się czuje bezpieczny. Gerda - śpij spokojnie ! Odpowiedz Link
snow.white Re: cos to Twoje oko wewnetrzne niedowidzi... ;)) 14.11.03, 20:14 guruszuruburu napisała: > naraziłaś mi się ! Zamieniam cię w muchę pac_pac. ( nie mylić z tse_tse ) Od > dzisiaj nie jesteś już Królową Śniegu. Kaj niech się czuje bezpieczny. > Gerda - śpij spokojnie ! a czemuz to????!! zreszta ja nie jestem Krolowa Sniegu-to inna bajka :) Odpowiedz Link
raszefka Re: aaaale mi dobrze... 14.11.03, 20:47 snow.white napisała: > ja nigdy nie "wybaczam za 5 minut"-jesli ktos mnie zrani,to ma ignora raz na > zawsze-nie ma powrotu. > Tja, czy to jest ta osoba, co myślę? Ignora miałaaaaaaa?????? Odpowiedz Link
snow.white Re: aaaale mi dobrze... 15.11.03, 11:45 raszefka napisała: > Tja, czy to jest ta osoba, co myślę? Ignora miałaaaaaaa?????? zyciowego ignora Raszefko,nie na forum,na forum nikomu ignorow nie daje :) Odpowiedz Link
raszefka Re: aaaale mi dobrze... 17.11.03, 21:48 Czyli ta, co myślę. Nie na forum, w życiu (ale wydawało mi się że radziłam i gdzie indziej) (ups - powyższe wypadło jak "moje na wierzchu") Odpowiedz Link
daffne Re: aaaale mi dobrze... 14.11.03, 18:43 snow.white napisała: > ...czuliscie kiedys zadowolenie z faktu,ze ktos sie okazal > malym,slabym,marnym czlowieczkiem?? bo ja wlasnie takie czuje-az mi > wstyd,taka paskudna,paskudna cecha... > > aaale i tak mi dobrze... :)) > > Takkk szczegolnie kiedys.Kiedy bylam juz z moim mezem moj byly chlopak dopiero wtedy zauwazyl co stracil, plakal , chcial zebym wrocila....wczesniej nie widzial mnie w ogole..i takie tam...I szczerze powiem , ze wtedy czulam zadowolenie a zarazem pewien niesmak... jak czesto ludzie zauwazaja to co dobre dopiero po tym jak straca.... Odpowiedz Link
snow.white Poslanko Daffne... 14.11.03, 18:56 ...a najbardziej zadowolony byl Twoj maz chyba-ze mogl docenic taka wspaniala kobiete :) Odpowiedz Link
daffne Re: Poslanko Daffne... 14.11.03, 19:05 snow.white napisała: > ...a najbardziej zadowolony byl Twoj maz chyba-ze mogl docenic taka wspaniala > kobiete :) > Taaaak do dzis mnie bierze w niebiosa ;))) Odpowiedz Link
snow.white Re: Poslanko Daffne... 14.11.03, 19:17 daffne napisała: > Taaaak do dzis mnie bierze w niebiosa ;))) i tak powinno byc!!! ;))) Odpowiedz Link
daffne Re: Poslanko Daffne... 14.11.03, 19:23 snow.white napisała: > i tak powinno byc!!! ;))) > :))))) Odpowiedz Link
malen_a Re: aaaale mi dobrze... 14.11.03, 20:32 hehe, ja tez lubie to uczucie, taka slodka satysfakcja Odpowiedz Link
snow.white Re: aaaale mi dobrze... 15.11.03, 11:45 malen_a napisała: > hehe, ja tez lubie to uczucie, taka slodka satysfakcja taaak :) ale nie tak slodka,jak kremowka,ktora jadlam dzis na sniadanie ;)))))) Odpowiedz Link
malen_a Re: aaaale mi dobrze... 15.11.03, 13:44 mniam, mniam ... kremowka.... a wlasnie wcinam krowki :-) Odpowiedz Link
ulalka Re: aaaale mi dobrze... 17.11.03, 22:26 snow.white napisała: > malen_a napisała: > > > hehe, ja tez lubie to uczucie, taka slodka satysfakcja > taaak :) ale nie tak slodka,jak kremowka,ktora jadlam dzis na sniadanie ;)))))) > > na sniadanie lepszy tort :DDDDDDD Odpowiedz Link