ulalka 24.11.03, 17:16 tu morzna pisaci z blendami...podobała mi sięm tamta edycja, wienc zażondzam nofom.... tamtej nie mogłam znaleść.. zapraszam do błondzenia :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: blendy - dróga edycja :P 24.11.03, 17:24 ulalka napisała: > tamtej nie mogłam znaleść.. zapraszam do błondzenia :D bo s ciebie taki szókadż jak s koziej pópy tromba :pp Odpowiedz Link
ulalka Re: blendy - dróga edycja :P 24.11.03, 17:28 aankaa napisała: > ulalka napisała: > > > tamtej nie mogłam znaleść.. zapraszam do błondzenia :D > > > bo s ciebie taki szókadż jak s koziej pópy tromba :pp > > jezdem tylko mało cierpliwa... :D a poza tym tszeba na to czasu, ktury mnie jusz goni znuuf... Aneczko - masz morze na składzie jakieś zbendne godziny znoof? :)) Odpowiedz Link
aankaa Re: blendy - dróga edycja :P 24.11.03, 17:35 nie bende ci rzałofadź - hcerz tszy ? Odpowiedz Link
aankaa Re: blendy - dróga edycja :P 24.11.03, 17:59 żeczywiździe niecierplifa baba - hciała i nie wzieua a djapli s tym ;) sórzyje je na jagieź beseceństfa Odpowiedz Link
ulalka Re: blendy - dróga edycja :P 24.11.03, 22:07 aankaa napisała: > żeczywiździe niecierplifa baba - hciała i nie wzieua > a djapli s tym ;) sórzyje je na jagieź beseceństfa > biorem karzdom iloźć.. nie gniefaj siełm, ale mósiąłam normalnie wypaźć z domu w tępie pżyspieszonaym... biorem, biorem, proszełm!.. :)) Odpowiedz Link
reniatoja Re: blendy - dróga edycja :P 24.11.03, 19:18 Fuasnie, jak ya loobie tag pisadź z buentami, normalnie ówielpiam, to jezd tsódovnie tak sieu mentszydź rzeby tyh bóentuf srobidź wiencey, rzeby innyh pszebidź ih wymyślnościou, rzeby bydź lebszym. Ófielpiam. koham faz. Odpowiedz Link
magda.no Re: blendy - dróga edycja :P 24.11.03, 21:18 Ale gópie błendy robicie lódzie. Normalnie nie morzna na to patżedź Odpowiedz Link
reniatoja Re: blendy - dróga edycja :P 24.11.03, 22:14 ale zaówarzciesz, rze s takimi buełndami to sieu normalnje czuofjek tak menczy pisadź rze nie morzna napisadź dlógjego posta tylko kjlka linjek i marz norlmalnie doźdź to jezd normalnie tak jagby mi ktoź pszestawił mapeu bitowom i mószeu szókadź karzdej litery po koleji. Jesó, ale sieu smenczyuam. Odpowiedz Link
ulalka Re: blendy - dróga edycja :P 24.11.03, 22:16 taaa... pefno pora otpoczonć... heh.. zaraz sięłm ładnie porzegnam :D Odpowiedz Link