the_dzidka 28.06.04, 10:24 Za oknem zrobiło się czarno jak w brzuchu u Murzyna. Grzmi. Tylko gdzieś na obrzeżach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka A teraz ale leje!!! 28.06.04, 10:36 Jedna wielka ściana deszczu. Oczywiście mam sandały, żadnej kurtki ani paasola, a najpóźniej za godzinę powinnam wyjść służbowo... Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: A teraz ale leje!!! 28.06.04, 10:38 the_dzidka napisała: > Oczywiście mam sandały, żadnej kurtki ani paasola, > > a najpóźniej za godzinę powinnam wyjść służbowo... > Sandały są lepsze w takim wypadku niż inne buty, bo przynajmniej woda w nich nie zatrzymuje się tylko wylewa od razu, poza tym letnie burze krótko trwają - więc spokojnie za 15 minut przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: A teraz ale leje!!! 28.06.04, 10:40 > Sandały są lepsze w takim wypadku niż inne buty, bo przynajmniej woda w nich > nie zatrzymuje się tylko wylewa od razu, poza tym letnie burze krótko trwają - Czy można to nazwać letnią burzą, skoro to lato takie kiepskie?? Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: A teraz ale leje!!! 28.06.04, 10:47 the_dzidka napisała: > Czy można to nazwać letnią burzą, skoro to lato takie kiepskie?? > A spójrz w kalendarz ;-) Poza tym takie lato bardzo mi odpowiada, i nie tylko mi chyba ;-) Ale Ci którym się to podoba są inni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: A teraz ale leje!!! 28.06.04, 10:55 > A spójrz w kalendarz ;-) No patrzę. I co? Lato jak byk! Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: A teraz ale leje!!! 28.06.04, 10:56 the_dzidka napisała: > No patrzę. I co? Lato jak byk! Czyli burza letnia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: A teraz ale leje!!! 28.06.04, 10:59 > Czyli burza letnia ;-) Iiiiiii tam :-) (ale rąbie równo - uwielbiam burze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Ale burza!!! 28.06.04, 10:37 Jakie ładne słonko ;-) Ale ostatnio w nocy ze środy na czwartek była u nas taka burza, że robiło się widno na dworze. Odpowiedz Link Zgłoś