skiela1 31.03.05, 14:59 No ale nie o taki ruch na stronie mi chodziloJak z ta zlota rybka ...)) Boss za godzine dotrze do pracy wlaczy komputer....a dzisiaj taki ladny dzien.. Nic to-milego dnia zycze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: ??? 31.03.05, 15:05 Stare madre przyslowie: uwazaj o czym marzysz, bo moze ci byc dane... ) Tutaj przepiekne sloneczne popoludnie. Przed toba caly dzien, wiec milego. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: ??? 31.03.05, 15:31 czasami tak bywa z tymi przysłowiami ... no i wyszły tym razem nogi za krótkie, a nie o to przecież chodziło ... i ja ci życzę miłego dnia Skielo patrzę na zegar ... czy by nie sprzątnąć ze swojego biurka ... za oknem słoneczko grzeje a mnie febra jakaś trzęsie, głowa boli ... aspiryna mi nie pomogła to sobie wzięłam żytni wafelek i posypałam granulowanym czosnkiem ...teraz to już jestem uziemiona na amen w domu. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: ??? 31.03.05, 15:33 ... miało być życzeniami a nie przysłowiami ... to pewno ta złota rybka tak zakręciła. pójdę sobie wiąć jeszcze jakąś pigułkę może ... Odpowiedz Link
jutka1 Re: ??? 31.03.05, 15:37 Ew., granulowany sie nie liczy ;-( Tzn. nie pomaga. Tylko swiezy. Szkoda ze wizje kozetki masz, bo by cie od razu "naprawil" Odpowiedz Link
skaarby Re: ??? 31.03.05, 17:10 Ewelino, a nie da się męża poczęstować też taką czosnkową kanapką? Same korzyści: 1. tobie pomoże 2. jego zaimpregnuje 3. kozetka będzie miała spokój, a ty 4. wygodę )) Odpowiedz Link
ewelina10 Re: ??? 31.03.05, 18:17 ... spróbuję o tym pomyśleć ... póki co - sama mam dosyć czosnku - nawet tego w granulkach ... jak sobie tak leżę w łóżeczku i tylko od czasu do czasu schodzę sobie do Was tutaj ... nie jest tak mi źle ... można wytrzymać Odpowiedz Link
skaarby smakołyk dla chorowitka 31.03.05, 18:30 żółtko ukręcone z cukrem na kogel do tego - są 2 szkoły: albo łyżeczka masła, albo łyzeczka spirytusu i zalać gorącym mlekiem (mieszając, żeby się nie zwarzyło) skonsumować - i pod kołdrę pyszne, rozgrzewające, a w domu rodzinnym uważaliśmy, że leczące Odpowiedz Link
skiela1 Re: smakołyk dla chorowitka 31.03.05, 19:34 spirytus ale bez tego mleka),zwazy sie Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: smakołyk dla chorowitka 31.03.05, 19:35 skaarby napisała: > żółtko ukręcone z cukrem na kogel > do tego - są 2 szkoły: albo łyżeczka masła, albo łyzeczka spirytusu > i zalać gorącym mlekiem (mieszając, żeby się nie zwarzyło) > > skonsumować - i pod kołdrę > wole te druga szkole. > pyszne, rozgrzewające, a w domu rodzinnym uważaliśmy, że leczące Odpowiedz Link