piotrk80 30.11.07, 00:21 Powiedzcie mi którą serie książek kupować żeby uzbierać pełną serie książek????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ancza7 Re: Która seria? 30.11.07, 07:57 Hachette wydało wszystkie powieści (z wyjątkiem tych pisanych pod pseudonimem Mary Westmacott). Nie jestem tylko pewna, czy wszystkie opowiadania zostały przez nich wydane. Pozdrawiam i owocnego kolekcjonowania życzę :) Odpowiedz Link
sowca Re: Która seria? 30.11.07, 23:29 Ja też polecam Hachette, wydaje mi się, acz nie jestem pewna, ze zostały wydane wszystkie opowiadania :) została też (na 99%) wydana dwutomowa autobiografia Agatki. W ogole bardzo lubie te książki - sliczne okladki, duza czcionka, dobre tlumaczenie, naprawde czytam je z przyjemnością. Wyszukuje Hachette po antykwariatach, to trudne zadanie, więc czasem z rozpaczy kupuje inne wydania - jednak zadne nie p[rzypadlo mi do gustu, jedyne znośne to jeszcze Proszynski. Odpowiedz Link
ancza7 Re: Która seria? 02.12.07, 08:44 Tak, masz rację Sowca, autobiografia też była w tej serii. Na 100% wiem,bo mam:)Ja swoją kolekcję uzupełniałam na allegro. Odpowiedz Link
sowca Re: Która seria? 02.12.07, 21:33 Ja mam autobiografie w innym wydaniu, fatalnym, jedna czesc zupelnie mi sie rozleciala ;/ Ancza, a powiedz, kupowalas pojedyncze egzemplarze na allegro? Pamietam, ze keidys szukalam, ale bylo mozna kupic tylko całą kolekcję. Odpowiedz Link
ancza7 Re: Która seria? 03.12.07, 16:19 Tak, uzupełniałam swoją kolekcję właśnie na allegro. Kupowałam po jednej sztuce - Autobiografię też (2 tomy). Sama popatrz , ile tego jest :) www.allegro.pl/search.php?string=Agatha+Christie+Hachette&description=1&buy=0&new=0&pay=0 Powodzenia w łowach :) Odpowiedz Link