zona-dyzia 06.09.04, 17:08 Witam Was bardzo serdecznie. Mężatką jestem od 2 lat, na forum gazeta.pl od kilku miesiącach, a dokładnie na tym forum do dziś. Miło mi Was poznać. Atrakcyjna, młoda, sexowna i inteligentna Żona ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karo_lina79 Witaj :-) 06.09.04, 20:53 Cześć! Miło gościć wśród nas. Atrakcyjna, młoda, pozbawiona seksapilu ale nie inteligencji NIE-żona. Howk! Odpowiedz Link
zona-dyzia dziękuję, za miłe przywitanie 07.09.04, 07:56 cieszę się, że znalazłam NORMALNE forum, gdzie naprawdę można porozmawiać i wymienić się z ludźmi swoim zdaniem, niestety takich "forów" jest już coraz mniej......pozdrawiam i jeszcze raz witam :) Odpowiedz Link
dr_tusia Re: dziękuję, za miłe przywitanie 08.09.04, 06:24 Juz kiedys sie tu upajalysmy nasza mila atmosfera:)) Fajnie powitac kolejna osobe, ktora ja bedzie budowac:) Odpowiedz Link
ola7 Re: dziękuję, za miłe przywitanie 08.09.04, 12:55 witam rowniez.. 4 lata stazu malzenskiego...ciegle pelni energii:) teraz robia dzidziusia..a jutro leca na wakacje:) Odpowiedz Link