wielorak 24.02.05, 13:27 Gdy wiatr wieje i śnieg pada sprawdź na forum kto z kim gada Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielorak Re: PISZEMY HYMN 24.02.05, 13:58 może czegoś tam się dowiesz albo coś mądrego powiesz Odpowiedz Link
escape5 Re: PISZEMY HYMN 24.02.05, 17:16 Ale nie kłóć się tu zbytnio nie obrażaj tu nikogo bo ci wrzody wnet paskudne na tyłku sie zjawić mogą. Odpowiedz Link
malysmutek Re: PISZEMY HYMN 24.02.05, 17:24 a wrzod taki, okrągludki zrobi Ci z pośladka grudki wiec badz mily i slodziudki Odpowiedz Link
escape5 Re: PISZEMY HYMN 24.02.05, 17:31 Wrzód przypadłość to okropna dupa swędzi,piecze,boli. Więc bądż miły albo z wrzodem do wyboru-jak kto woli. Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: PISZEMY HYMN 24.02.05, 18:46 Jak nie wrzód, to inna franca trawić zacznie twe wnętrznosci i juz nic nie pozostanie oprócz smrodu zgniłych kości... Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: PISZEMY HYMN 24.02.05, 18:50 Jeśli jednak sie wyliżesz i zagoją ci się wrzody, to i tak paskudny będziesz... Nic nie wróci już urody... Odpowiedz Link
escape5 Re: PISZEMY HYMN 24.02.05, 18:58 Uroda nie najważniejsza nie trzeba tu przypominać lecz publicznie tyłka swego nie będziesz ty już wypinać. Odpowiedz Link
escape5 Re: PISZEMY HYMN 24.02.05, 18:55 Zgniłe kości!!! Ach mój Boże cóż za sprawa obrzydliwa... Ja zemdleję zaraz tutaj jak nie dacie łyka piwa.. Odpowiedz Link
aleksandrynka Re: PISZEMY HYMN 24.02.05, 20:21 Łyka piwa nie mam w domu ale sobie pokryjomu martini nalewam szklankę i pozdrawiam koleżankę :) kto się jeszcze dziś dołącza do pijaństwa na tych łączach? miał być hymn o forum, panie, a się robi niezłe chlanie! Ale co tam, przysiąc mogę, lejąć juz na drugą nogę, nie zaszkodzi, dla humoru trunku troszkę na tym forum. Wasze zdrowie, drogie Panie! Wiwat wspólne "postowanie"! Odpowiedz Link
escape5 Re: PISZEMY HYMN 24.02.05, 20:40 Hej hej kocham ci ja piwko leczy piwko duszę,ciało. Jak zacznę-przestać nie mogę bo mi mało wciąż i mało... Chór:Oj,przestać ona nie może,nie możeeee.Co za pijak z tej kobiety,mój Boże,mój Bożeeeee..... Ps.No i z hymnu się zrobiła sztuka:) Odpowiedz Link
dinastka dzien dobry 24.02.05, 21:57 rym za rymem, litera, spolgloska przyznajcie sztuka ciut czestochowska:) ale mila, wiec ze swym kuflem dolacze choc zawsze zaczynam to nie zawsze koncze:) chor : Chór:Oj,przestać ona nie może,nie możeeee.Co za pijak z tej kobiety,mój Boże,moj j Bożeeeee..... nie konczy, nie konczy nieboze...... Odpowiedz Link
escape5 Re: dzien dobry 24.02.05, 23:02 Dzień dobry,dzień dobry miła jakaś TY porządna była aleś z nami sie zadała i teraz Twa szansa mała. Bo kto z nami się zadaje pijakiem szybko się staje. Chór:Hej hej stacza się dziewczynaaaaaaa przestawac z nami zaczynaaaaaaaaa oj zaczynaaaaaa..... oj biedna juz jest dziecina,dziecinaaaa.... Odpowiedz Link
chiara76 Re: dzien dobry 24.02.05, 23:18 nie pijakiem, a smakoszem się wyrażać precyzyjnie proszę chór: a ta pani co tu robi rymy sadzi wiersze drobi won dziewojo bez talentu idź , szukaj abonamentu:) Odpowiedz Link
aleksandrynka Re: PISZEMY HYMN 24.02.05, 21:57 wino dziś alternatywką na to brakujące piwko dołącz, moja Ty nieboga bo inaczej kara sroga. Nie ma piwa jest dziś wino. Więcej zdoję - będzie kino, mąż mnie wyklnie i wypędzi trzy tygodnie będzie smędzić, ale co tam, ja się staram by opadła Wam kopara że rymuję jak jak poeta albo inny wierszokleta. Taka jest dziś moja mowa. Będzie boleć jutro głowa... chór: Ojjjj, jej talent dziś się sypieeee... sypie... Spotkamy się my na stypieeee... na stypieee... :))) Odpowiedz Link
oxygen100 Re: PISZEMY HYMN 25.02.05, 10:42 hej zalosne kreatury udrapujcie se gipiury i przywdziejcie swe tiurniury pantofelki od Gucciego i torebki od Fendiego szlem Niny piers spowijcie a gumek nie zapomnijcie!! chlapnij drinka prosto w gardlo to rozluzni twoje sadlo blysnij zebem w lustrze zlotym zrob makijaz zaraz potem wszak piatkowy wieczor nastal wiec pamietaj zes wciaz ciasna!! atrakcyjna gibka wiotka nie stoj w kacie jak idiotka wyrwij samca zrob mu dobrze niechaj zawsze juz pamieta o twoim sexownym bobrze!!! Odpowiedz Link
wielorak Re: PISZEMY HYMN 26.02.05, 12:04 moi drodzy biesiadnicy dziś tańcuję ja- w spódnicy! wasze śpiewy tutaj słyszę w takt muzyki się kołyszę wszyscy wiedzą że od rana cała strona rozśpiewana fajnie z wami tak się śpiewa ale kto nam dziś polewa??! Odpowiedz Link
escape5 Re: PISZEMY HYMN 26.02.05, 13:10 Polewanie sprawa błaha jeśli trunek w ręku masz polej sobie własnoręcznie a flaszczynie radę dasz. Nie namawiam ja Was wszakże do biesiady w samotności ale ja tak czasem muszę, bolą mnie stare me kości. Lecz gdy już ciepłełko błogie osiągnie wnętrzności me kości boleć w mig przestają i tańcować już się chce. Odpowiedz Link
wielorak Re: PISZEMY HYMN 28.02.05, 11:25 wszystko boli, nóg nie czuję cała glowa mi pulsuje ech choroba znowu wraca dajcie ludzie coś na kaca Odpowiedz Link
wielorak Re: PISZEMY HYMN 01.03.05, 11:32 siedzieć samej to nie bajka z nudow znoszę wielkie jajka gdzie się wszyscy dziś podzieli czekam na was do niedzieli Odpowiedz Link