Dodaj do ulubionych

JAK U WAS Z WIERNOŚCIĄ?

14.08.05, 16:52
no wlasnie jak u was z wiernoscia?? zdradzilysmcie kiedys swojego
meza...niekoniecznie ze wyladowalyscie z innym facetem w lozku ale np sie z
kims calowalyscie itd.....rozpoczynam nowy watek...heh a moze juz taki byl
nie wiem bo od niedawna tu goszcze:)pozdrawiam:))))
Obserwuj wątek
    • jontahaga Re: JAK U WAS Z WIERNOŚCIĄ? 14.08.05, 17:14
      padam jak widze coś takiego... forum młodziutkie mężatki a pytania- jak tam
      zdrada?- czy kochacie swoich mężów?... jak nie teraz to kiedy ma być dobrze...
      Takie tematy to za 10 lat na forum dla mężatek z myślami rozwodowymi :) Cieszmy
      się młodością i miłością bo nic nie jest wieczne
      • agulka25 Re: JAK U WAS Z WIERNOŚCIĄ? 14.08.05, 17:21
        zgadzam sie z kolezanka powyzej....chociaz nie do konca...
        • zagniewana22 Re: JAK U WAS Z WIERNOŚCIĄ? 14.08.05, 18:36
          ok...spoko wcale nie musimy dalej ciagnac tego watku....ja jestem mezatka 3
          lata...no i tak sie zastanawiwlam jak to u was. ale nie ma sprawy koniec
          tematu:)
      • aa47 Re: JAK U WAS Z WIERNOŚCIĄ? 14.08.05, 21:44
        ktos poprostu jest ciekawy... ktos zadaje pytanie a tu znowu ten sam temat...
        juz zaczyna mnie to denerwowoac... wchodze na jak u was z wiernoscia? a tu
        znowu kazanie...
    • aa47 Re: JAK U WAS Z WIERNOŚCIĄ? 14.08.05, 21:47
      u mnie z wiernoscia dobrze zero fizycznie...i nie zapowiada sie i zapowiadac
      sie nie bedzie...:)
      • maya2006 idealizm 14.08.05, 22:33
        "padam jak widze coś takiego... forum młodziutkie mężatki a pytania- jak tam
        zdrada?- czy kochacie swoich mężów?... jak nie teraz to kiedy ma być dobrze...
        Takie tematy to za 10 lat na forum dla mężatek z myślami rozwodowymi :) Cieszmy
        się młodością i miłością bo nic nie jest wieczne"

no no, optymizm idealny- podobno po 3 latach malzenstwa co trzecia kobieta
        zdradzila meza... hmmmm
        • zagniewana22 Re: idealizm 14.08.05, 23:08
          heh no ja swojego nie....ale nie wierze ze ani jedna z was czasami nie
          zastanawia sie jakby bylo z kims innym?tylko jesli tym pytaniem mam wywolac
          burze to lepiej w ogole tegonie zaczynac.
          • amwaw Re: idealizm 14.08.05, 23:13
            Zanim wyszłam za mąż wiedziałam jak to jest być z kimś innym, wybrałam tego z
            którym było mi najlepiej.
            Tego typu pomysłów nie mam, a ciekawość mam w pełni zaspokojoną.
            Pozdr
            • zagniewana22 Re: idealizm 14.08.05, 23:16
              no widzicie a moj maz jest pierwszym i ostatnim mezczyzna z jakim uprawialam
              seks...moze poprostu stad te moje pytanie:)))oki ale koncze juz ten watek:)
              pozdrawiam wszystkie mezatki.....heh ja akurat jestem z tych pokojowo
              nastawionych do wszelkich wypowiedzi:)
              • axela Re: idealizm 15.08.05, 11:08
                Zgadzam sie z amwaw, ja tez wiem jak to jest z innym ale z moim jest najlepiej
                i cudownie. Nie jestem ciekawa i jestem wierna. Choc ostatnio we snie calowalam
                sie z Lepperem no powiedzcie dlaczego qwa akurat z nim wrrrrrrrr. Juz jak sen
                erotyczny nieco to mogl mi sie ktos inny przysnic a nie on.
                • agulka25 Re: idealizm 15.08.05, 11:24
                  hihi...axela-nie zazdroszcze takich snow.....a co do tematu: jak z
                  wiernoscia...tez mnie draznia ludzie co moralizuja....zagniewana rzucila
                  temat..no i dobrze,bo roznie bywa....jestem 3 lata po slubie, meza nigdy nie
                  zdradzilam, ale 2 lata temu zaczelo sie miedzy nami psuc, poznalam goscia na
                  ,,necie'' (co okazalo sie wielkim szlenstwem-odradzam znajomosci z neta),
                  zalilalm sie mu swoimi problemami malzenskimi, a on prawie to wykorzystal, aby
                  mnie zdobyc.....moge przyznac sie do zdrady psychicznej, bo byly momenty, ze
                  myslalam o kims innym...ale kocham mojego meza i zrobilismy wszystko, aby
                  ratowac nasze malzenstwo- od roku jest cudownie, zadnych powazniejszych zgrzytow
                  i problemow....no i wlozku coraz lepiej...hm.

pozdrawiam

agulka
                  • axela Re: idealizm 15.08.05, 11:27
                    Noooo bo i nie ma czego zazdroscic obudzilam sie przerazona i zniesmaczona beee.
                    Ale dlaczego on? przeciez ja nawet polskiego dziennkia nie ogladam w TV.
                    • agulka25 Re: idealizm 16.08.05, 12:38
                      axela ...nie raz i tak bywa.....hihi...ale naprawde-serdecznie wspolczuje
                      takiego snu....

pozdrawiam

agulka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka