Dodaj do ulubionych

Trójkąty ;-)

27.10.05, 20:50
dziewczyny!!!tak się ostatnio zorientowałam że wiekszość moich znajomych
preferuje trójkąty
A jak to jest u Was ? My na początku mielismy opory ale teraz moge powiedziec
z czystym sumieniem ze obawy byly bezpodstawne ;-)
Obserwuj wątek
    • kakui Re: Trójkąty ;-) 27.10.05, 21:02
      ale jakie lubisz? dwie panie i jeden pan czy dwoch panow i jedna pani?
      • lamia78 Re: Trójkąty ;-) 27.10.05, 21:05
        ja osobiscie ....nie mam preferencji dot płci :-))
        warunek ktory musi byc spelniony - musze te osoby, osobe znac, lubic i musi mi
        sie podobac. kwadraty :-) wszelkie czworokąty jeszcze lepsze :-))
        a jak u Ciebie?
        • agxa1 hmmm 27.10.05, 21:07
          ja tez sie sklaniam w kierunku czworoboków :-))))))
          i tez nie z obcymi , sami znajomi
        • annaparzonka odp do lamia78 30.10.05, 22:04
          To jest twoje zdanie ale raczej nie na temat :-)
    • fafolot Re: Trójkąty ;-) 27.10.05, 21:44
      Trójkąty i owszem, mam pene doswiadczenia..., ale zaznaczem, że jestem hetero
    • lidka_22 Re: Trójkąty ;-) 27.10.05, 21:57
      Ja ze swoimi kolegami lubie pentagonik ich 4 i ja jedna, po palce w otworek.
    • fafolot Re: Trójkąty ;-) 27.10.05, 22:14
      Lidka, mocna a i za razem dobra jesteś .... gratuluje...
    • asiax18 Re: Trójkąty ;-) 29.10.05, 10:31
      Nie rozumiem Was wszystkich, naprawde. Jeśli nie jesteście w związkach to ok,
      robicie co chcecie, ale jeśli tak, to jak można dzielić sie tą tą drugą osobą z
      kim innym??? To chore!!! Ja bym udusiła każdą która dotknęłaby mojego faceta i
      jemu się to podoba. Demoralizacja!!! Czy ludziom tylko o sex w życiu chodzi??
      Nie macie innych wartości jak np. miłość? Jestem w szoku...
      • annaparzonka ODP DO ASIAX 18 29.10.05, 10:35
        całkowicie sie z toba zgadzam to chyba jakas choroba
        • agxa1 Re: ODP DO ASIAX 18 29.10.05, 13:09
          chore??
          to pewnie do Twoich pogladów można dodac ze geje i lesbijki tez są chorymi i
          wynaturzonymi zboczeńcami...gratuluję podejscia i myslenia zwolenniczek Radia
          Maryja.

To nie chodzi o dzielenie się drugą osobą...tylko urozmaicenie...nie kazdy musi
          sie na to godzic.Ale sa tez tacy ktorzy to lubia...
          • annaparzonka Re: ODP DO ASIAX 18 29.10.05, 13:37
            NIE JESTEM ZWOLENNICZKĄ RADIA MARYJA TO NA WSTEPIE . POPROSTU SEX JEST DLA
            PRYWATNA SWERĄ ZYCIA TO TAK JAK KOCHAŁBYM SIE Z FACETEM NA RYNKU WIEKSZEGO
            MIASTA ALE TO JEST MOJA OPINIA TY MASZ PRAWO DO SWOICH POGLADÓW I ROBIC Z ZYCIAM
            CO CHCESZ JA TYLKO WYRAZIŁAM SWOJA OPINIE. POZDRAWIAM
            • agxa1 Re: ODP DO ASIAX 18 29.10.05, 13:45
              a dlaczego krzyczysz?
            • annaparzonka Re: ODP DO ASIAX 18 29.10.05, 21:37
              Nie krzycze tylko piszac trzymalam dziecka na rekach i latwiej mi tak bylo bo
              nie potrzebowałam dwóch rak do pisania :-)
              • moboj Re: ODP DO ASIAX 18 29.10.05, 21:41
                co nie zmienia faktu, że się wydzierasz.

i chyba raczej nic Ci do tego, jakie ktoś ma życie seksualne. jeden lubi raz na
                rok po ciemku i pod kołdrą, drugi potrzebuje urozmaicenia.
                • annaparzonka Re: ODP DO ASIAX 18 30.10.05, 07:20
                  Dlatego napisałam ze to jest moje zdanie
                  • lamia78 Re: ODP DO ASIAX 18 30.10.05, 16:48
                    Anno Parzonko !Twój Blog jest żałosny :-((
                    • beata132 lamia78 31.10.05, 12:41
                      No i po co te żałosne docinki. Ulżyło Ci?
                • alfika Re: moboj 31.10.05, 09:55
                  skoro nic nikomu do ukochanego rodzaju seksu - to na diabła taki temat???
                  również na diabła uwagi co do ulubionej stacji radiowej! - nikomu nic do
                  tego :)))))))))
                  zapewne jest jakiś ukryty sens tworzenia tematów, na które mają odpowiadać
                  tylko zwolennicy :))))

ps. uświadomcie mnie, niech nie umrę głupia - świat dzieli się na tych, co
                  lubią seks grupowy i na tych, co lubią radio maryja?
                  gratuluję szerokich horyzontów :))))))))))
                  • moboj Re: moboj 31.10.05, 10:10
                    >świat dzieli się na tych, co
                    > lubią seks grupowy i na tych, co lubią radio maryja?

poczytaj to forum dokładniej a dowiesz się, że świat dzieli się na tych (a
                    raczej te), co robią codziennie mężusiowi kanapeczki, przynoszą kapciuszki,
                    kiedy on wraca z pracy i na chore egoistki, które tego nie robią; że świat
                    dzieli się na te, które idealistycznie patrzą na świat i "fasolkują" (blee, co
                    za słowo) , kiedy im natura każe i na te - w domyśle: straszne egoistki - które
                    chcą się czegoś dorobić, chcą żyć a nie tylko wegetować do pierwszego.... i
                    duuuuużo tu takich upraszczających motywów można spotkać. zresztą kilka
                    niezłych awantur z tym związanych tu było.
                    o przyczynę tworzenia takich wątków pytajmy autorów. mi po prostu nie podoba
                    się odsądzanie od czci i wiary, posądzanie o chore skłonności każdego, kto
                    spróbuje żyć odrobinę inaczej niż inni.
                    • alfika Re: moboj 31.10.05, 10:27
                      życia, drogi moboju, nie zamierzam uczyć się z żadnego forum, również tego
                      - i tobie, i innym pięknym i młodym również uprzejmie to odradzam -
                      tym bardziej, że masz wizję tylko dwóch istniejących możliwości, bez żadnej
                      opcji ponad -
                      szkoda, to paskudne zubożenie

jeśli każdy ma pisać, co myśli - bez obawy przed jakąkolwiek krytyką - życzę
                      konsekwencji - jak na razie kontratak był niemal miażdżący, acz bez treści :)
                      • moboj Re: moboj 31.10.05, 10:58
                        chyba mnie nie zrozumiałaś. życia na forum się nie uczę, a na pewno już nie na
                        tym, mam swoje własne:) i nie ja mam wizję czarno-białego świata - po prostu
                        podałam Ci przykłady, z którymi się tutaj w ostatnich tygodniach spotkałam, a
                        których nigdy nie podzielałam i nie zamierzam podzielać. nie uważam się za
                        zubożoną w jakimkolwiek sensie.
                        • alfika Re: moboj 31.10.05, 11:36
                          jeśli dzieli się mężatki na dwa typy, to wieje opiniami obiegowymi, to z kolei
                          świadczy jedynie o lenistwie umysłowym - w najlepszym wypadku

seks grupowy dla jednych moze być maleńkim urozmaiceniem, ale dla innych
                          szokiem (przypuszczam, że jednak nie tylko dla tych, którzy tylko pod kołdrą i
                          do tego przy zgaszonym świetle :)))) - i jeśli wyrażenie takiej opinii równa
                          się natychmiastowemu procesowi godnym czarownicy, to o wolności słowa, mysli i
                          wyrażeniu tegoż nie ma mowy u owych całkowicie "wolnych" i otwartych na
                          urozmaicenia pań i panów :)))))))
                          - i to jest i smutne, i dość ubogie właśnie

- a pomimo, że rzeczywiście nie trzeba się tłumaczyć ani z seksu grupowego, ani
                          z seksu przedmałzenskiego, ani z wyrażania oburzenia na to czy owo - dobrze
                          jednak umieć uzasadnić swoje podejście do powyżej wymienioych spraw, skoro juz
                          człek się szczyci tym, że takowe posiada

ale możliwe, że cię nie zrozumiałam :)))
                          • moboj Re: moboj 31.10.05, 12:12
                            > jeśli dzieli się mężatki na dwa typy, to wieje opiniami obiegowymi, to z
                            kolei
                            > świadczy jedynie o lenistwie umysłowym - w najlepszym wypadku

toteż ja tego nie czynię. one same doskonale to robią:):):) jak mówiłam -
                            wystaczy poczytać to forum.
                            • anulaaa Re: moboj 31.10.05, 12:44
                              nam takie "ciekawostki" nie są potrzebne;P
                            • alfika Re: moboj 31.10.05, 13:11
                              ok, ok
                              pisałaś, że jedne lubią tylko pod kołdrą, inne lubią urozmaicenia, zabrzmiało
                              całkiem, całkiem spójnie z głosami "otwartych" -
                              a ja przynajmniej konsekwencji i logiki oczekuję, jeśli ktoś już ma się za tak
                              awangardowego, że nie do pojęcia :)))
                              • moboj Re: moboj 31.10.05, 13:51
                                jasne, że uprościłam sprawę na potrzeby sytuacji, ale nie ma tam żadnego
                                wartościowania czy oceniania, że jedno lepsze, drugie gorsze. pod kołdrą też
                                można robić fajne rzeczy;)
                                • alfika Re: moboj :) 31.10.05, 14:11
                                  założę się, że osoba interesująca nie tylko pod kołdrą może robić ciekawe
                                  rzeczy - ale i rozmawiać może ciekawie

intelekt to też całkiem miła zabawka ;)
                                  (acz nie zawsze związana z seksem :))
    • agxa1 Re: Trójkąty ;-) 31.10.05, 13:43
      a co to ma wspolnego z awangarda??? :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka