agxa1 27.10.05, 20:50 dziewczyny!!!tak się ostatnio zorientowałam że wiekszość moich znajomych preferuje trójkąty A jak to jest u Was ? My na początku mielismy opory ale teraz moge powiedziec z czystym sumieniem ze obawy byly bezpodstawne ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kakui Re: Trójkąty ;-) 27.10.05, 21:02 ale jakie lubisz? dwie panie i jeden pan czy dwoch panow i jedna pani? Odpowiedz Link
lamia78 Re: Trójkąty ;-) 27.10.05, 21:05 ja osobiscie ....nie mam preferencji dot płci :-)) warunek ktory musi byc spelniony - musze te osoby, osobe znac, lubic i musi mi sie podobac. kwadraty :-) wszelkie czworokąty jeszcze lepsze :-)) a jak u Ciebie? Odpowiedz Link
agxa1 hmmm 27.10.05, 21:07 ja tez sie sklaniam w kierunku czworoboków :-)))))) i tez nie z obcymi , sami znajomi Odpowiedz Link
annaparzonka odp do lamia78 30.10.05, 22:04 To jest twoje zdanie ale raczej nie na temat :-) Odpowiedz Link
fafolot Re: Trójkąty ;-) 27.10.05, 21:44 Trójkąty i owszem, mam pene doswiadczenia..., ale zaznaczem, że jestem hetero Odpowiedz Link
lidka_22 Re: Trójkąty ;-) 27.10.05, 21:57 Ja ze swoimi kolegami lubie pentagonik ich 4 i ja jedna, po palce w otworek. Odpowiedz Link
fafolot Re: Trójkąty ;-) 27.10.05, 22:14 Lidka, mocna a i za razem dobra jesteś .... gratuluje... Odpowiedz Link
asiax18 Re: Trójkąty ;-) 29.10.05, 10:31 Nie rozumiem Was wszystkich, naprawde. Jeśli nie jesteście w związkach to ok, robicie co chcecie, ale jeśli tak, to jak można dzielić sie tą tą drugą osobą z kim innym??? To chore!!! Ja bym udusiła każdą która dotknęłaby mojego faceta i jemu się to podoba. Demoralizacja!!! Czy ludziom tylko o sex w życiu chodzi?? Nie macie innych wartości jak np. miłość? Jestem w szoku... Odpowiedz Link
annaparzonka ODP DO ASIAX 18 29.10.05, 10:35 całkowicie sie z toba zgadzam to chyba jakas choroba Odpowiedz Link
agxa1 Re: ODP DO ASIAX 18 29.10.05, 13:09 chore?? to pewnie do Twoich pogladów można dodac ze geje i lesbijki tez są chorymi i wynaturzonymi zboczeńcami...gratuluję podejscia i myslenia zwolenniczek Radia Maryja. To nie chodzi o dzielenie się drugą osobą...tylko urozmaicenie...nie kazdy musi sie na to godzic.Ale sa tez tacy ktorzy to lubia... Odpowiedz Link
annaparzonka Re: ODP DO ASIAX 18 29.10.05, 13:37 NIE JESTEM ZWOLENNICZKĄ RADIA MARYJA TO NA WSTEPIE . POPROSTU SEX JEST DLA PRYWATNA SWERĄ ZYCIA TO TAK JAK KOCHAŁBYM SIE Z FACETEM NA RYNKU WIEKSZEGO MIASTA ALE TO JEST MOJA OPINIA TY MASZ PRAWO DO SWOICH POGLADÓW I ROBIC Z ZYCIAM CO CHCESZ JA TYLKO WYRAZIŁAM SWOJA OPINIE. POZDRAWIAM Odpowiedz Link
annaparzonka Re: ODP DO ASIAX 18 29.10.05, 21:37 Nie krzycze tylko piszac trzymalam dziecka na rekach i latwiej mi tak bylo bo nie potrzebowałam dwóch rak do pisania :-) Odpowiedz Link
moboj Re: ODP DO ASIAX 18 29.10.05, 21:41 co nie zmienia faktu, że się wydzierasz. i chyba raczej nic Ci do tego, jakie ktoś ma życie seksualne. jeden lubi raz na rok po ciemku i pod kołdrą, drugi potrzebuje urozmaicenia. Odpowiedz Link
annaparzonka Re: ODP DO ASIAX 18 30.10.05, 07:20 Dlatego napisałam ze to jest moje zdanie Odpowiedz Link
lamia78 Re: ODP DO ASIAX 18 30.10.05, 16:48 Anno Parzonko !Twój Blog jest żałosny :-(( Odpowiedz Link
alfika Re: moboj 31.10.05, 09:55 skoro nic nikomu do ukochanego rodzaju seksu - to na diabła taki temat??? również na diabła uwagi co do ulubionej stacji radiowej! - nikomu nic do tego :))))))))) zapewne jest jakiś ukryty sens tworzenia tematów, na które mają odpowiadać tylko zwolennicy :)))) ps. uświadomcie mnie, niech nie umrę głupia - świat dzieli się na tych, co lubią seks grupowy i na tych, co lubią radio maryja? gratuluję szerokich horyzontów :)))))))))) Odpowiedz Link
moboj Re: moboj 31.10.05, 10:10 >świat dzieli się na tych, co > lubią seks grupowy i na tych, co lubią radio maryja? poczytaj to forum dokładniej a dowiesz się, że świat dzieli się na tych (a raczej te), co robią codziennie mężusiowi kanapeczki, przynoszą kapciuszki, kiedy on wraca z pracy i na chore egoistki, które tego nie robią; że świat dzieli się na te, które idealistycznie patrzą na świat i "fasolkują" (blee, co za słowo) , kiedy im natura każe i na te - w domyśle: straszne egoistki - które chcą się czegoś dorobić, chcą żyć a nie tylko wegetować do pierwszego.... i duuuuużo tu takich upraszczających motywów można spotkać. zresztą kilka niezłych awantur z tym związanych tu było. o przyczynę tworzenia takich wątków pytajmy autorów. mi po prostu nie podoba się odsądzanie od czci i wiary, posądzanie o chore skłonności każdego, kto spróbuje żyć odrobinę inaczej niż inni. Odpowiedz Link
alfika Re: moboj 31.10.05, 10:27 życia, drogi moboju, nie zamierzam uczyć się z żadnego forum, również tego - i tobie, i innym pięknym i młodym również uprzejmie to odradzam - tym bardziej, że masz wizję tylko dwóch istniejących możliwości, bez żadnej opcji ponad - szkoda, to paskudne zubożenie jeśli każdy ma pisać, co myśli - bez obawy przed jakąkolwiek krytyką - życzę konsekwencji - jak na razie kontratak był niemal miażdżący, acz bez treści :) Odpowiedz Link
moboj Re: moboj 31.10.05, 10:58 chyba mnie nie zrozumiałaś. życia na forum się nie uczę, a na pewno już nie na tym, mam swoje własne:) i nie ja mam wizję czarno-białego świata - po prostu podałam Ci przykłady, z którymi się tutaj w ostatnich tygodniach spotkałam, a których nigdy nie podzielałam i nie zamierzam podzielać. nie uważam się za zubożoną w jakimkolwiek sensie. Odpowiedz Link
alfika Re: moboj 31.10.05, 11:36 jeśli dzieli się mężatki na dwa typy, to wieje opiniami obiegowymi, to z kolei świadczy jedynie o lenistwie umysłowym - w najlepszym wypadku seks grupowy dla jednych moze być maleńkim urozmaiceniem, ale dla innych szokiem (przypuszczam, że jednak nie tylko dla tych, którzy tylko pod kołdrą i do tego przy zgaszonym świetle :)))) - i jeśli wyrażenie takiej opinii równa się natychmiastowemu procesowi godnym czarownicy, to o wolności słowa, mysli i wyrażeniu tegoż nie ma mowy u owych całkowicie "wolnych" i otwartych na urozmaicenia pań i panów :))))))) - i to jest i smutne, i dość ubogie właśnie - a pomimo, że rzeczywiście nie trzeba się tłumaczyć ani z seksu grupowego, ani z seksu przedmałzenskiego, ani z wyrażania oburzenia na to czy owo - dobrze jednak umieć uzasadnić swoje podejście do powyżej wymienioych spraw, skoro juz człek się szczyci tym, że takowe posiada ale możliwe, że cię nie zrozumiałam :))) Odpowiedz Link
moboj Re: moboj 31.10.05, 12:12 > jeśli dzieli się mężatki na dwa typy, to wieje opiniami obiegowymi, to z kolei > świadczy jedynie o lenistwie umysłowym - w najlepszym wypadku toteż ja tego nie czynię. one same doskonale to robią:):):) jak mówiłam - wystaczy poczytać to forum. Odpowiedz Link
alfika Re: moboj 31.10.05, 13:11 ok, ok pisałaś, że jedne lubią tylko pod kołdrą, inne lubią urozmaicenia, zabrzmiało całkiem, całkiem spójnie z głosami "otwartych" - a ja przynajmniej konsekwencji i logiki oczekuję, jeśli ktoś już ma się za tak awangardowego, że nie do pojęcia :))) Odpowiedz Link
moboj Re: moboj 31.10.05, 13:51 jasne, że uprościłam sprawę na potrzeby sytuacji, ale nie ma tam żadnego wartościowania czy oceniania, że jedno lepsze, drugie gorsze. pod kołdrą też można robić fajne rzeczy;) Odpowiedz Link
alfika Re: moboj :) 31.10.05, 14:11 założę się, że osoba interesująca nie tylko pod kołdrą może robić ciekawe rzeczy - ale i rozmawiać może ciekawie intelekt to też całkiem miła zabawka ;) (acz nie zawsze związana z seksem :)) Odpowiedz Link